neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τον ... "χοντρό" , ας βγάλουμε και κανα "ψιλό"...


Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ σήμερα φίλες και φίλοι… Η ομάδα της ΤΣΣΚΑ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι και μάλλον δεν βλέπω πολλά περιθώρια κι ελπίδες πρόκρισης για το δικέφαλο του Βορρά… Πολικές οι συνθήκες στη Μόσχα ας ευχηθούμε εκτός από «κάτασπρη» η πόλη (από το χίονι), να μετατραπεί και σε … «ασπρόμαυρη» !

Κατά τα άλλα…

ΛΥΩΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Διπλό. Μεγάλο παιχνίδι στο Ζερλάν και μάλιστα με ιστορική επαναληψημότητα! Οι δυο ομάδες είναι μοιραίο να συναντώνται σχεδόν χρονιά παρά χρονιά… Θα πρέπει να πούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν καλή παράδοση απέναντι στους Μαδριλένους, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα μιλήσει … ο «νόμος του Μουρίνιο»! Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Πορτογάλος και νομίζω ότι θα χτυπήσει το παιχνίδι για νίκη και όχι απλά για ένα θετικό αποτέλεσμα… Στον Οπαπ το διπλό πληρώνει λίγο αλλά γενικότερα οι τιμές κυμαίνονται από 1,70 έως 1,95!

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΜΠΕΡΤΟΝ : Άσσος. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα και εντός έδρας παρουσιάζονται ισχυροί και με επιθετικές αρετές! Πιστεύουμε πως θα περάσει ο άσσος άνετα και πληρώνει αρκετά καλά… (από 1,80 έως και 2,05).

ΑΜΠΕΡΤΙΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ : Άσσος. Πολύ φορμαρισμένη η Αμπερτίν που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της… Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα χάλια τους τα μαύρα και σε συνδυασμό με τις απουσίες τους… δεν νομίζω να αποφύγουν την ήττα…

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Διπλό. Μου άρεσαν πολλοί οι «πετεινοί» και λέω να τους τιμήσω αυτή τη φορά έστω κι αν το διπλό δεν τον βρίσκουμε σε τόσο ικανοποιητικές τιμές…(μόνο 1,60 στον ΟΠΑΠ). Αν το βρείτε αλλού, κοντά στο 1,75 με 1,85...(κυκλοφορεί ιντερνετικα…),αξίζει το ρίσκο του διπλού!

• Ωραίο το Χ-νάκι στο ημίχρονο της Μόσχας… ο Παοκ θεωρώ πως θα αντέξει την πίεση του πρώτου 20λέπτου.
• Μην ξεχάσετε να «Τσοντάρετε» το over-ακι της ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
• Σχεδόν άχαστος ο άσσος της Μπράιτον!
• Μου κλείνει το μάτι το διπλό της ΣΟΥΟΝΣΙ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

6 σχόλια:

Zogra είπε...

ρε τι εγινε παλιιιι....!!????
για να εχει να λεει παλι ο Striker γινονται αυτα..??? χαχαχαχαχα
μα ειναι δυνατον ? παλι τσιμπησε στο παρατσακ το Χ η Λυων ??
Αμ η κωλο-Τοτεναμ...? ειπα να εμπιστευτω κι εγω πετεινους και με πηγαν ... π/κ εμπλοκη.... χαχαχα ακου 3-0 τσοντα στο 80' ... δηλαδη ρε Λονδρεζοι, αν παιζατε και κανα μισαωρακι ακομη θα τρωγατε κανα δυο τεμαχια ακομη??

αποκορυφωμα ομως ειναι το under τελικα της Πιτερμπορο (πρωτο under μετα απο 16 συνεχομενα over!!) και να σας πω το πως ηρθε αυτο το under-ακι ?? το 1-0 γινεται στο 6΄ λεπτο , το 1-1 στο 17΄ λεπτο ... κι απο εκει και περα...μεχρι το 90(+καθυστερησεις) τα παιδια παιζαν ταβλι και κουν καν ......

Καπετάνιος είπε...

Ρε ψηλε
εδω κερδισε ο ολυμπιακος το σαββατο.
εδω ο Βαγγελας το επαιξε μετανιωμενος.εδω οι γαυροφυλλαδες εγραψαν οτι οι παικτες του Παναθηναικου εδειραν τους οπαδους του Ολυμπιακου.
Ε δεν θα σπασουν και τα σημειακια σου???????
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΨΗΛΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Striker είπε...

kolite..... den kserw piterboro kai brighton... ayta einai gia teleiomenous stiximatomaniakous.
ekei pou kserw einai oti kai i lion se glentise alla kai i totenham edeikse oti tin niazei to evropaiko tis koustoumi tis tetartes.
pame gia alla....
hahahahaha to fovo mou na exeis

Ανώνυμος είπε...

zogra, του ΔΝΤ εισαι και προσπαθεις να μας τα παιρνεις;

Εμετικος

Zogra είπε...

καλά ρε μαστορια μη βαρατε...
πάντως δεν είδα κανέναν σας να λέει για τα υπόλοιπα παιχνίδια ... είχα και αλλά δυο βασικά σημεία + αλλα τρία απο κάτω που σαρωσανε... αλλα τεσπα...
για την Ιστορία :
Γουικομ (1,80-1,90 ασσος) 4-1
Αμπερτιν (1,65-1,70 ασσος) 1-0
ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟΚ (1,80-1,95 Χ ημίχρονο) 0-0
Σουονσι (2,10-2,20 διπλο) 0-1

Καπετάνιος είπε...

Ειναι αχαρηστοι Ζογκρα.
Αστους,εσυ συνεχιζε να τους ξεμπροστιαζεις με τα σημεια σου και μπορει να γκρινιαζουν αλλα ολο και βγαζουν χρημα απο την παρτυ σου.
Γι'αυτο συνεχισε εσυ να γραφεις και εμεις που εκτιμουμε τις γνωσεις σου θα συνεχιζουμε να σε στηριζουμε.