neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Για να δούμε τι θα δούμε...



Άλλο ένα τραγικό γεγονός, που "ταυτίζεται" χρονικά με ημερομηνία κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα στο θεσμό του CHAMPIONS LEAGUE... Μιλάω για την πτώση του τουρκικού αεροσκάφους και τον θλιβερό απολογισμό σε νεκρούς και βαριά τραυματίες επιβαίνοντες. Θυμίζω ότι σε προηγούμενες συγκυριακά ταυτόσημες ημέρες, ο Παναθηναϊκός, σημείωσε σπουδαία και ανέλπιστα "διπλά" ανά την Ευρώπη...


Στοιχηματικά, δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για τον αποψινό δύσκολο 1ο προκριματικό της Παναθας στην Ισπανία, για λόγους καθαρά προληπτικούς, αλλά θα μιλήσω για δυο - τρία άλλα ματσάκια του θεσμού, που μου τράβηξαν τη προσοχή...


Για να δούμε τι θα δούμε......




ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : Άσσος. Καλή η Λίβερπουλ, καλά τα αποτελέσματα της στο νησί, μεγάλη η ιστορία της, αλλά μη τα ισοπεδώσουμε κι όλα... Έστω και δύσκολα, άσσος σήμερα στο Μπερναμπεου!


ΤΣΕΛΣΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Under. Δυο μεγάλες μου αγάπες συγκρούουν τα ξίφη τους απόψε στο Σταμφορντ Μπριτζ. Πραγματικά δεν θα θελα να κάνω πρόβλεψη για το ποια από τις δυο θα επικρατήσει -μακάρι να περνούσαν και οι δυο στην επόμενη φάση γιατί το αξίζουν-, αλλά θα ρισκάρω να ποντάρω στο under , καθώς βλέπω παιχνίδι τακτικής και σφιχτό σε φάσεις. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο!


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ : 1Χ . Μην πάτε στο διπλό για κανένα λόγο... μικροαπουσιες θα έχουν οι Βαυαροί που υπολογίζουν και στη ρεβάνς στο Μόναχο. Σκληροτράχηλο και καλό το σύνολο της ομάδας της Λισσαβόνας.





Καλή τύχη σε όλους...

Good Luck ΠΑΝΑΘΑ...


2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Χωρις να θελω να σε στενοχωσησω,χθες οι προβλεψεις σου ηταν αστα να πανε.Ειδικα το σιγουρο 1Χ της Bayern ηταν τρομερη εμπνευση.Που πας ρε καραμητρο,τι να πει η Sporting στην Bayern?Αποδειχτηκε με τον πιο περιτρανο τροπο.Για να μην λες,την Ρεαλ την πιστευα και εγω,αλλα κλασσικη Βασιλησσα πηγε και ανοιξε τα ποδια της.Και ετσι για να ξερεις,ειχα παιξει Χ την Παναθα,2 την Bayern και 1 την Βασιλησσα.Και ειχα ριξει και το ιδιο παρολι με 2 την παναθα.
Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος

mavalexis είπε...

Δυνατός ο κάπτεν αλλά τον κρέμασε η Ρεάλ.

Αφού δεν την γουστάρεις τι την παίζεις?!