neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

And the Oscar goes to.......Dimitris Diamantidis


Συμπτωματικα την ιδια μερα που παιζοταν ο τελικος κυπελλου μπασκετ Ελλαδος,στην αγαπημενη Αμερικη δινανε τα Οσκαρ για της πιο "πετυχημενες" ταινιες της χρονιας που μας περασε. Ειμαι σιγουρος παντως πως αν οι αγαπημενοι φιλοι μας οι Αμερικανοι εβλεπαν την εμφανιση του Δημητρη Διαμαντιδη χθες στον τελικο, θα ετοιμαζαν ενα χρυσο αγαλματακι και για τον παικταρα του Παναθηναικου.

Το παιχνιδι που παρακολουθησαμε χθες ηταν πανω κατω αναμαινωμενο. Και οι δυο ομαδες επαιξαν παθιασμενα, και οι δυο ομαδες ειχαν πολυ καλους παικτες και οι δυο ομαδες ηθελαν πολυ τον τιτλο για τους δικους τους λογους. Ομως μονο ο Παναθηναικος ειχε την τυχη και την τιμη να εχει στο ροστερ του τον Δημητρη Διαμαντιδη. Νομιζω πως δεν χρειαζομασταν την χθεσινη εμφανιση για να μαθουμε οτι μιλαμε για τον καλυτερο Ελληνα παικτη αυτην την στιγμη. Απλα ο Μητσος μας θυμησε οτι οταν η μπαλα καιει και ζυγιζει πολλα κιλα,εκεινος ειναι ετοιμος να την κρατησει και να την στειλει μεσα στο καλαθι. Ετσι και χθες,οταν ο Ολυμπιακος εδειχνε να παιρνει σιγα σιγα μια διαφορα και οι κακομοιροι φιλαθλοι του να πιστευουν οτι φετος θα τα καταφερουν, ο Διαμαντιδης αρχισε να πυροβολει απο την γραμμη του τριποντου και με τρια συνεχομενα τριποντα εριξε την ταφοπλακα στον γαυρο.

Βεβαια για να μην αδικουμε κανεναν, περα απο τον Μητσο που τσακισε τα ονειρα των γαυρων, υπευθυνοι για τους θριαμβους του Παναθηναικου ειναι ο Ζελικο Ομπραντοβιτς και βεβαια η οικογενεια Γιαννακοπουλου που ολα αυτα τα χρονια επενδυουν συνεχεια καταφερνοντας να κανουν τον Παναθηναικο μια απο τις ΤΟΡ ομαδες της Ευρωπης. Ενα επιτευγμα που δεν εχει καταφερει καμια αλλη ελληνικη ομαδα σε κανενα αλλο αθλημα. Και οπως φαινεται ουτε ποτε θα το καταφερει, γιατι πραγματικα τοσο το μεγεθος των επιτυχιων οσο και η διαρκεια και το υψηλο επιπεδο κανουν το επιτευγμα των Γιαννακοπουλων πραγματικο αθλο.

Υ.Γ.1 Ειναι πολυ ευχαριστο να βλεπεις οτι ο Παναθηναικος μετα απο εναν πραγματικο αρχηγο που σιγα σιγα παροπλιζεται, Φραγκισκος Αλβερτης, βρισκει εναν καινουργιο αρχηγο τον Δημητρη Διαμαντιδη που εχει τα ιδια και ακομα περισοτερα προσοντα.Μακαρι και ο Μητσος να φτασει τα ρεκορ των τιτλων του Φραγκι.

Υ.Γ.2 Θετικη κινηση η ανακοινωση της ΠΑΕ με τα συγχαριτηρια για την ΚΑΕ.Δειχνουν οτι τουλαχιστον εκεινοι εχουν διαθεση για εκεχειρια. Σιγουρα την εχουν πιο πολυ αναγκη. Τωρα μενει και απο την πλευρα της ΚΑΕ να πεσουν οι τονοι.

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ θετικό στοιχείο είναι, αλλά μετά το πρόσφατο κατέβασμα των μπασκετικών λαβάρων θυμίζουν λίγο και την λαϊκή ρήση: "να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι"!

Καπετάνιος είπε...

Αν εισαι συνεχεια καχυποπτος οντως ταιριαζει η λαικη ρηση.
Απο την αλλη ομως γιατι να μην σημαινει οτι αναγνωριζουμε το λαθος μας και ριχνουμε γεφυρα επικοινωνιας?
Αλλωστε σε αυτην την φαρσοκωμωδια συνεχεια η ΠΑΕ ειναι αυτη που κανει πισω,ενω η ΚΑΕ εχει την σκληρη αντιπολιτευτικη γραμμη.