neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 26ΧΡΟΝΟΥ


Πόσες φορές έχετε ακούσει για εξαφανίσεις και αναζητήσεις ανθρώπων...?? Πόσες από αυτές τις φορές έχετε προβληματιστεί και σας έχει απασχολίσει και πόσες αλλάξατε αμέσως κανάλι ή σταθμό και το ξεχάσατε αμέσως μόλις το ακούσατε..??Αυτό βέβαια μέχρι να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε εμάς, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας... Έτσι και εγώ συγκλονίστηκα μόλις έμαθα την εξαφάνιση του Νίκου Χαραλαμπίδη ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και δέκα ημέρες. ..
Ο Νίκος είχε επιβιβαστεί το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών προκειμένου να ταξιδέψει για Πειραιά και από κει να μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα παρουσιαζόταν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων. Ωστόσο, από τότε τα ίχνη του χάνονται...
Παρ’ ότι ο νεαρός δεν επικοινώνησε με την οικογένειά του την επόμενη μέρα, οι δικοί του δεν ανησύχησαν, επειδή θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο θα του ήταν αδύνατον. Οπως είπε στην «Espresso» η αδερφή του 26χρονου, Γεωργία, «δεν ανησυχήσαμε, γιατί ξέρουμε ότι είναι πιθανό στα στρατόπεδα να παίρνουν τα κινητά από τους φαντάρους και από την άλλη δεν θέλαμε να τηλεφωνήσουμε εμείς εκεί, για να μην κάνουμε τον Νίκο να αισθανθεί άσχημα. Ετσι, περιμέναμε μέχρι το βράδυ της επόμενης Κυριακής, οπότε πήραμε τηλέφωνο στη μονάδα της Καλαμάτας. Από εκεί μας πληροφόρησαν ότι ο αδερφός μου δεν είχε καταταχθεί ποτέ και το επόμενο πρωί μας το επιβεβαίωσαν. Τότε αρχίσαμε να τηλεφωνούμε σε γνωστούς και φίλους για να μάθουμε μήπως είχαν νέα του, αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα, με αποτέλεσμα να πάμε στην αστυνομία και να δηλώσουμε εξαφάνιση».
Μάλιστα, όπως σημείωσε η Γεωργία Χαραλαμπίδη, ένας φίλος του 26χρονου τον είδε το πρωί της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στα ΚΤΕΛ Κηφισού και του είπε ότι παρουσιάζεται στην Καλαμάτα: «Ο Νίκος, που εργαζόταν σε μεγάλη αλυσίδα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Ηράκλειο, είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό και ισορροπημένο παιδί, ενώ είχε συμβιβαστεί με την ιδέα του στρατού και μάλιστα διέκοψε μόνος του την αναβολή. Δεν υπάρχει κάτι που να μας βάζει σε υποψίες. Το μόνο που θέλουμε είναι να επικοινωνήσει μαζί μας για να μας πει ότι είναι καλά και να ησυχάσουμε». Στο μεταξύ, η περίεργη εξαφάνιση του νεαρού (ο οποίος τη μέρα που αναχώρησε για Πειραιά φορούσε ανοιχτό χρώμα τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και σκούρο γκρι μπουφάν) έχει αναστατώσει τους φίλους του που στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν στις έρευνες, δημιούργησαν γκρουπ στο Facebook. http://www.new.facebook.com/p.php?i=1041171403&k=521U6YR54ZYM51LCRJX4VU
Η οικογένειά του παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε τον Νίκο να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα παρακάτω τηλέφωνα 6974876685 & 2810212791.

1 σχόλιο:

Striker είπε...

gia na boithisoume opos mporoume....einai sobaro!!