neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ...

...Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ




Νέο φλερτάκι, διαβάζω στις σημερινές εφημερίδες, αναπτύσσεται μεταξύ του ροκοΣωκράτη και των μεγαλομετόχων της πανάθας!

Μετά τον βουζαντρέα μπαινο...Βγαινόπουλο - ανάλογα με την αθυροστομία της εξέδρας - και το ραντεβουδάκι που ζητούσε απ' τον socrates - ate the greek football - για την επίλυση του προβλήματος της βίας, μιας και φρόνιμο είναι πάντα ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα στην παναθηναϊκή...λογική της τελευταίας δεκαετίας, εμφανίστηκε τώρα κι ο Νίκος Κοτεροπατέρας σε τρυφερό ενσταντανέ με τον Χο-Χο-Χο στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της super league.

Ο νεοεισελθής πράσινος παράγοντας που από πολλούς θεωρούνταν ο μόνος που θα μπορούσε να αντιτάξει τον τσαμπουκά του στις πρακτικές Κρόκους συζήτησε λέει με τον λιμανοπρόεδρο μια νέα αρχή στα θέματα της διαιτησίας, προφανώς για 25η φορά τουλάχιστον, διατεθειμένος μάλιστα να...ξεχάστουν τα έως τώρα διαιτητικά πεπραγμένα-καραγκιοζιλίκια. Βέβαια ο Χο-Χο για άλλη μια φορά με την αφ' υψηλού διάθεσή του τα διέψευσε όλα αυτά λέγοντας ότι μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων.

Οι νεόκοποι παράγοντες-μεγαλομετόχοι της πανάθας, με όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι συνεχώς αποδεικνύουν πως έχει έρθει από καιρό η ώρα για να αναληφθεί η διοίκηση της ΠΑΕ από τον Παύλο φαρμακοΓιαννακόπουλο προκειμένου, παρά τις όποιες δικαιολογημένες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν για την υπερβολική αντιπολιτευτική διάθεση του τελευταίου, το τριφύλλι να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ή έστω τουλάχιστον να ξεφύγει από τον αστερισμό της γραφικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: