neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

AΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.....


Το ότι παίζεται παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις από σεναριογράφους που προωθούν τα σενάρια που τους βολεύουν είναι φανερό, όπως και το ότι υφιστάμεθα έναν πρωτοφανή καταιγισμό από δημοσκοπήσεις που εντάσσεται σε σχεδιασμούς διαμόρφωσης χειραγωγημένου σκηνικού. Στις δημοσκοπικές αναλύσεις - μούφα προεξοφλούν «μη αυτοδυναμία», απειλούν με «ακυβερνησία»…και για να προλάβουν τις εκλογές- που τους χαλάνε τη σούπα- πιέζουν για συναίνεση και συνεργασία τώρα!…Για καρναβαλική συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με μεταβατικό πρωθυπουργό τη διαπλοκή με μάσκα!
Δεν θέλουν ούτε Καραμανλή, ούτε Παπανδρέου. Πρωθυπουργική εκπροσώπηση διαπλοκής και νταβατζήδων θέλουν και τη θέλουν τώρα, εξ΄ ου και η γενικευμένη στοχοποίηση Καραμανλή και η ύπουλη απαξίωση Παπανδρέου από φιλικά προς το ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ. Το καινούργιο τους χαρτί είναι αυτό που τελευταία ρίχνουν στο τραπέζι: Να κληθούν από την αποστρατεία οι δικοί τους άνθρωποι ως σωτήρες! Ο Σημίτης και ο Μητσοτάκης! Σε ρόλο οικονομικών επιτρόπων για να μας σώσουν από την οικονομική κρίση με την σοφία και την εμπειρία τους! Όπως μας έσωσαν σοφά και έμπειρα…ως πρωθυπουργοί! Προφανώς, εννοούν να ξανασώσουν εαυτούς, γιατί ο λαός σοφά και έμπειρα τους ξήλωσε τα γαλόνια.
Πίσω από το χαρτί μπαλαντέρ όμως- με τους δύο πρώην- άλλο επιδιώκουν να κολλήσουν για να κλείσουν την παρτίδα. Να σύρουν τις εξελίξεις σε μια υποτίθεται από την κρίση «αναγκαστική συγκυβέρνηση» με δικό τους παίκτη στο Μαξίμου. Αυτό καλλιεργούν και εδώ είναι το λάθος του Καραμανλή. Λάθος, διότι τότε που ήταν πανίσχυρος με 165 βουλευτές και μίλησε για τούς νταβατζήδες έπρεπε να θέσει αυτός τους κανόνες. Λάθος, διότι αφού έβγαλε το μαχαίρι στου Μπαϊρακτάρη έπρεπε και να το ματώσει. Δεν το έκανε και τώρα οι νταβατζήδες επιχειρούν να το καρφώσουν στην πλάτη του. Με συνεργούς μέσα από το κόμμα του…
Αλλά, ας πρόσεχε. Διότι συγχωροχάρτια δίνει μόνο ο Πάπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: