neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Be My Valentine...

Η ημέρα που όλος ο πλανήτης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο πλησιάζει, γι' αυτό αν είσαι ερωτευμένος/η και δεν έχεις κανονίσει πως θα περάσεις αυτήν την ημέρα θα πρέπει να βιαστείς...ξέρω ότι κάποιοι θα μου πείτε ότι τον έρωτα δεν πρέπει να το γιορτάζουμε μόνο μια μέρα αλλά κάθε μέρα ή ότι είναι η γιορτή των ανθοπωλείων και των ζαχαροπλαστείων....και σε όλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σας...απλά δείτε το και εσείς σαν μια ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ευτυχισμένο το "άλλο σας μισό". Λοιπόν αποφάσισα να σας δώσω και εγώ κάποιες ιδέες. Αρχικά ήθελα να σας προτείνω κάτι πρωτότυπο αλλά όπως μου είπε ένας φίλος (και συμφώνησα μαζί του) στον ρομαντισμό δεν υπάρχει πρωτοτυπία...έτσι λοιπόν:

1. Προλαβαίνεις να κλείσεις εισιτήρια για την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου....το Παρίσι...απλά πες της/του να ετοιμάσει μια μικρή βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε της/του τον προορισμό μόνο όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο...Σκέψου θα περάσεις μαζί της/του ένα Σαββατοκύριακο κάνοντας βόλτες δίπλα στις όχθες του Σηκουάνα, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και στο λόφο της Μονμάρτης. Όλα αυτά μπορεί να σου στοιχίσουν περίπου € 1.200... περίμενε, περίμενε έχω και εναλλακτική αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα ...μπορείς να επιλέξεις την Θεσσαλονίκη - δεν την λένε άδικα την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας - ή κάποιον άλλο χειμερινό προορισμό ...εγώ θα προτείνω τα Τρίκαλα Κορινθίας και το Καταφύγιο Ερμής (www.katafigioermis.gr) ...επέλεξε την ξύλινη δίκλινη σουίτα...!!!!!!!!

2. Αν πάλι δεν θες να ξενιτευτείς προτείνω το Athenaeum InterContinental & το Divanni Apollon Palace & Spa, όπου μπορείς να συνδυάσεις την διαμονή σας με κάποιες θεραπείες spa για τους δυός σας...χαλαρωτικό μασάζ, τζακούζι, δωμάτιο με θέα ...τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς...!!!!

3. Τώρα αν θες εσύ να χαρίσεις στην/στον αγαπημένη/ο σου ένα μασάζ θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις μαθήματα από επαγγελματία δάσκαλο, όπου θα σου μάθει μία ποικιλία τεχνικών που θα την/τον χαλαρώσουν και θα την/τον κακομάθουν. Σε ένα δίωρο μάθημα, θα μάθεις τις βασικές κινήσεις και μερικά επιπλέον μυστικά που θα αφήσουν τον σύντροφό σου παραδομένο στα χέρια σου. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο απολαυστικός τρόπος να την/τον φροντίσετε και να γνωρίσετε το σώμα της/του καλύτερα...ή μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο μαζί μια θεραπεία spa....θα προτείνω το Chocolate Κisses… όπου θα ξεκινήσετε κάνοντας τζακούζι και απολαμβάνοντας μαζί σαμπάνια και σοκολατάκια, ενώ για την επόμενη μιάμιση ώρα μπορείτε να απολαύσετε απολέπιση σε ολόκληρο το σώμα με ζάχαρη και κανέλα, βύθισμα σε μπανιέρα γεμάτη φυσαλίδες σαμπάνιας και ροδοπέταλα, ή περιτύλιγμα σε μάσκα σώματος από σοκολάτα και πικάντικα μπαχαρικά και φυσικά μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια με ζεστά εξωτικά έλαια....ωχ!!!δεν σας έχω πει που μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά....μα στο Cocoon Urban Spa (www.cocoonurbanspa.gr)!!!!!
4. Μια άλλη ιδέα είναι να της/του στείλεις λουλούδια, μπαλόνια, σοκολάτες, τούρτες, αρκουδάκια, κοσμήματα (diamonds are girls best friend) με έναν κλόουν.... είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα φύγει από το μυαλό της/του αγαπημένης/ου σας η εικόνα του γελαστού κλόουν που με δεξιοτεχνία θα μεταφέρει την αγάπη σας και τις ευχές σας μια τόσο γιορτινή ημέρα...
5. Δεν σου προτείνω να πάτε για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο ...αλλά να της/του ετοιμάσετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στο σπίτι σου ....και αν οι ικανότητες σου στην μαγειρική δεν είναι αυτές του Mr Big (Sex & the City) σου προτείνω να ζητήσεις βοήθεια από την ομάδα Chefi (www.chefi.gr) όπου θα αναλάβει να σχεδιάσει το μενού, να κάνει τα ψώνια, να μαγειρέψει ...φυσικά, να σας σερβίρει και να πλύνει τα πιάτα και να τακτοποιήσει την κουζίνα σας....μεταξύ μας...μπορείτε και να τους "διώξετε" λίγο πριν έρθει η/ο αγαπημένη/ος σας....
...τέλος με τις προτάσεις, άλλωστε πρέπει να σας αφήσω για να προετοιμαστείτε...σας εύχομαι να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.....!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τις πρωτες γραμμες καταλαβα οτι το κειμενο αυτο ειναι γραμμενο απο γυναικα!

Λένα ευχαριστούμε για τις προτάσεις και για τις οικονομικές λύσεις!
Εμείς που είμαστε και από Θεσσαλονίκη δε χρειάζεται να ξενιτευτούμε κιόλας!

Φιλιά πολλά.
Ιγκόρ

Striker είπε...

A P O K L E I E T A I

sylvia είπε...

Kala ta les mpas kai tous anoixeis ligo ta matia....alla....tipota....matia ermitika kleista....

Καπετάνιος είπε...

Πολυ καλες οι προτασεις σου,δεν λεω. Ελπιζω να πηραμε ποσοστα απο τις διαφημισεις.

mavalexis είπε...

Πέστα ρε στράικ!

Mickey είπε...

Mavalexi tin patises...
Etoimase to paketo gia aurio...

Xoxoxo

Zogra είπε...

pantws ki esy re Lenio...toso kairo eixame na se akousoume kai epanilthes gia na mas...strimokseis... olo idees eisai... uuufffff stis akrivias to kairo.... xexexexe
ayta einai gia ta opoia milas, osa ennoei o Anasto sto klise tou..."de ta lete de ta grafete..."

:-p