neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ !!!!!!


Ηταν που ηταν στραβο το κλιμα,το εφαγε και ο γαιδαρος. Ο πολυμετοχικος φετος αρχισε την χρονια με μεγαλες προσδοκιες και υψηλους στοχους. Τα ονειρα ομως, για αλλη μια χρονια, δεν αργησαν να μεταμορφωθουν σε εφιαλτες και ειδικα φετος απο πολυ νωρις. Βεβαια απο την μια ειναι καλο αυτο γιατι δεν εχουμε να αγχωνομαστε μεχρι τις τελευταιες αγωνιστηκες για να φαμε την ξενερα.Φετος απο Γεναρη μηνα ξερουμε οτι το πρωταθλημα ειναι του θρυλου για αλλη μια χρονια, ξερουμε οτι θα παιξουμε στα play-off και το μονο αγχος εντος συνορων ειναι το κυπελλο που αν συνεχισουν τον χαβα τους Τεν Κατε και παικτες μας βλεπω να το ξεχναμε και αυτο.

Αυτα για μια ανακεφαλεωση της χρονιας, εστω και αν γινεται αρχες Φεβρουαριου. Ο λογος ομως που με εκανε να αρχησω να γραφω σημερα ειναι τα τελευταια επεισοδια στο σιριαλ "Πολυμετοχικος". Αφορμη η γιορτη για τα 100 χρονια του συλλογου. Αληθεια ποσο αδικο ειναι για αυτον τον συλλογο στα γεννεθλια του μην εχουν ορεξη οι οπαδοι του να γιορτασουν. Ας ξεκινησω λοιπον απο το γεγονος οτι αν ημουν εγω που αποφασιζα,με τα σημερινα χαλια της ομαδας,μπορει και να μην εμπαινα στο κοπο να οργανωσω την γιορτη. Βεβαια θα μου πειτε οτι ειναι αδικο για ολους αυτους που εχουν παει ψηλα αυτη την ομαδα να μην τιμηθουν. Θα μου πειτε οτι υπαρχουν τμηματα του συλλογου που συνεχιζουν να βρισκονται στην κορυφη. Ολα αυτα σωστα, αλλα γνωριζοντας το κακο κλιμα και την κακη διαθεση στις ταξεις των οπαδων της ομαδας, δεν πας να οργανωσεις γιορτη στο κλειστο του ΟΑΚΑ με τον κινδυνο να βρισκονται στον χωρο μονο συγγενεις,φιλοι και υπαλληλοι. Ετσι εγινε λοιπον και τελικα στην γιορτη που επρεπε να ειναι η πιο λαμπρη για την ομαδα, καταληξαμε να ειναι οι επισημοι πιο πολλοι απο τους οπαδους.

Αφου λοιπον σας ειπα την αποψη μου και για το αν επρεπε να γινει η οχι γιορτη, παμε στην ταμπακερα που λεει και ο Γεωργιου. Ο Γιαννακοπουλος ειναι ο λογος που εχουμε εμεις οι Παναθηναικοι το τελευταιο ιχνος περιφανειας σαν οπαδοι. Ειναι ο λογος που μπορουμε να κοιταμε στα ματια τους γαυρους. Ειναι ο ανθρωπος που εκανε τον μπασκετικο Παναθηναικο μια απο τις κορυφαιες ομαδες τις Ευρωπης. Σε καμια ομως περιπτωση κατα την γνωμη μου δεν εχει δικαιωμα να βαζει βομβες στα θεμελια αυτης της νεας προσπαθειας που γινεται φετος στην ομαδα, οποια και αν ειναι αυτη η προσπαθεια,οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα αυτης της προσπαθειας,οποιοι και αν κρυβονται πραγματικα πισω απο αυτη την προσπαθεια. Καλος η κακος μια πολυ μεγαλη μεριδα των οπαδων του Παναθηναικου ταχθηκαν μαζι με αυτη την κινηση γιατι εψαχναν ενα σωσιβιο στα απανοτα ναυαγεια των τελευταιων χρονων. Δεν μπορεις λοιπον αγαπητε Παυλο χωρις σοβαρο λογο να χαλας το οποιο κλιμα υπαρχει μεσα στην ομαδα. Δεν αντεχουμαι αλλη γκρινια και αλλη μιζερια μεσα σε αυτη την ομαδα. Θελουμε ενωμενη,αποφασιστικη και δυναμικη διοικηση. Σιγουρα μεχρι τωρα η νεα διοικηση ειναι κατωτερη των προσδοκιων μας, αλλα ως εμπειρος και πετυχημενος παραγωντας δεν βαζεις τρικλοποδιες αλλα προσφερεις τις γνωσεις και τα φωτα σου. Μπορει να μην στην ζητησαν,μπορει να μην την θελουν, αλλα αν πραγματικα αγαπας αυτη την ομαδα εισαι διπλα και περιμενεις ποτε θα σε χρειαστουν, δεν προσπαθεις να την γκρεμισεις για να βρεις εσυ οικοπεδο για να κτισεις. Στο κατω κατω αν γουσταρες αγοραζες και αλλες απο τις αδιαθετες μετοχες και ισχυροποιουσες της θεση σου. Αλλα ο Παυλος θελει να ερθει σαν σωτηρας. Μαλλον του εχει λειψει το αγαπημενο του συνθημα "Παυλο θεε παρε την ΠΑΕ".

Τελειωνω,για να μην εχουμε παρεξηγησεις, με το γεγονος και την αποψη οτι η οικογενεια Γιαννακοπουλου ειναι απο τους πιο σημαντικους παραγωντες στην ιστορια του συλλογου και δυσκολα θα βρεθει καποιος που να φτασει την προσφορα τους. Το γεγονος ομως αυτο να τους δινει κανενα δικαιωμα να παιζουν με την ιστορια του συλλογου, με τις τυχες του συλλογου και σε τελικη αναλυση με την υπομονη μας. Γιαυτο δεν μας γαματε με τα κωλο-λαβαρα.

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Καλά τα λες καπτάνιο για αυτούς που σηκώνουν ένα θέμα περισσότερο απ' ότι χρειάζεται, αλλά πέρα απ' το σωστό σχόλιο για την κακοδοιήκιση δεν βλέπω να κατακρίνεις κι εκείνους που όταν τους ρώτησαν "να τα βγάλω?" απάντησαν "κατεβασέ τα όλα κάτω!" κι ας είναι μερικοί απ' τους σημαντικότερους τίτλους του συλλόγου, κι ας ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσαν ένταση!

Καπετάνιος είπε...

Σωστο και αυτο ψηλε,αλλα νομιζω οτι εχει σοβαροτερα προβληματα η ομαδα απο μερικα λαβαρα.

Zogra είπε...

parathetw to link me to arthro tou "prasinofrourou", aytousio kai kaystiko pou sigoura provlimatizei...

http://img25.imageshack.us/img25/3197/prasinofrouros32wa4.gif

Striker είπε...

katapeltis o captain....