neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Και τα χειροτερα ερχονται


Αυτο που ολοι ακουγαμε να πλανατε, μαλλον αρχιζει να μας πλησιαζει απειλητικα!
Ετσι λοιπον κυκλοφορησε οτι η κυβερνηση σκεφτεται σοβαρα το ενδεχομενο να καταργησει για το 2010 το δωρο του Πασχα και των καλοκαιρινων διακοπων,δηλαδη τον 14 μισθο.
Ειναι ευκολα κατανοητο οτι αυτο θα ειναι ενα τεραστιο πληγμα για τον ελληνα πολιτη. Τον ηδη ταλαιπωρημενο και απαξιωμενο ελληνα πολιτη. Τελικα φαινεται οτι οι πιεσεις τις ευρωπαικης ενωσης και των κερδοσκοπων πιανουν τοπο στην κυβερνηση και ειναι ετοιμη να θυσιασει αλλο ενα βασικο προνομιο των μισθοτων.Δυστηχως η κυβερνηση δειχνει να μην εχει καποιο πλανο για εξοδο απο την κριση μεσω αναπτυξης και να καταφευγει σε λυσεις αναγκης με θυματα τους πολιτες που ετσι και αλλιως εχουν δωσει ηδη οτι μπορουσαν να δωσουν.

Υ.Γ.Και μπορει να μιλανε μονο για το 2010,αλλα ειναι γνωστο οτι χρονια τωρα η ελλαδα δεχεται πιεσεις για να παει σε καθεστος 12 μισθων οπως η υπολοιπη Ευρωπη. Οποτε το πιασατε το υπονουμενο.
Υ.Γ2.Το 2010 φαινεται δυσκολο και κρισιμο για ολους.

2 σχόλια:

NaFunkyKotes είπε...

otan to mono pou exeis na parousiaseis san ypopshfia kyvernhsh einai to epikoinwniako kommati tote auta einai t'apotelesmata...as ta loustoume!

mavalexis είπε...

Τραγικοί οι χειρισμοί του οικονομικού επιτελείου και του πρωθυπουργού στην δημοσιονομική και γενικότερα οικονομική διαχείριση.

Αν γίνει τίποτα τέτοιο δεν τους βλέπω να κάθονται πάνω για πολύ!

Αν ήταν έτσι καθόντουσαν και οι προηγούμενοι, δεν είναι θεμα...