neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επικίνδυνη η λογική σερίφη...



Η εύστοχα ρητορικά δομημένη απαντητική ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην προηγειθήσα καταγγελτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τις πρακτικές της ΕΛ.ΑΣ, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Μ. Χρυσοχοΐδης έχει κάνει τη συντηρητική επιλογή της αντιμετώπισης των συμπτωμάτων μιας διαπιστωμένης παθογένειας μέσω της χρήσης προληπτικής βίας, αδιαφορώντας για τα κοινωνικά αίτια που τη γεννούν!

Αυτοχριζόμενος ως εθνικός "σερίφης" προς το παρών - και με τη βοήθεια των ΜΜΕ - φαίνεται να αποφεύγει περίτεχνα το κόστος των άστοχων και καταφανώς αντιδραστικών ενεργειών του.

Τον πήχη όμως, που ο ίδιος έθεσε ιδιαιτέρως υψηλά, έχει μέχρι στιγμής αποτύχει να τον υπερβεί τόσο στα γεγονότα της παρουσίασης βιβλίου στα Εξάρχεια όσο και με τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες ανά την επικράτεια. Αν δε αποτύχει και 3η συνεχόμενη φορά πιθανότατα θα έχει ήδη σπαταλήσει το πλούσιο πολιτικό του κεφάλαιο στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, πριν ακόμα ο ίδιος αλλά και ορισμένα ΜΜΕ προλάβουν να το καταλάβουν, όπως άλλωστε συμβαίνει και στο... άλμα εις ύψος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: