neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Θυμάστε τότε που σας έλεγα για το ψέμα περι ανθρώπινου παράγοντα και υπερθέρμανσης του πλανήτη?? Και πολλοί είχατε σταθεί εναντίον μου και λογικό ήταν αφού είχατε αναμασήσει την προπαγανδα των ΜΜΕ με το ''σβησιμο της λάμπας''.
Σε περίπτωση που δε το έχετε μάθει, σας ενημερώνω....''Η υπόθεση ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου, όταν άγνωστοι χάκερ δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο εκατοντάδες email και έγγραφα που είχαν υποκλαπεί από την κορυφαία Μονάδα Κλιματικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο του East Anglia (προκειται για την απόλυτη υπηρεσία έρευνας κλιματικώναλλαγών στον πλανήτη). Με βάση τα email αυτά πολιτικοί και blogger στις ΗΠΑ έσπευσαν να βαφτίσουν την υπόθεση «σκάνδαλο Climategate», υποστηρίζοντας ότι τα έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι οι επιστήμονες υπερβάλλουν επίτηδες για την ανθρωπογενή παγκόσμια θέρμανση.Το θέμα των κλεμμένων email έφτασε και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, όπου οι συντηρητικοί σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής προσπαθούν να εμποδίσουν την ψήφιση νομοθεσίας για τις εκπομπές άνθρακα.
«Τα email αυτά δείχνουν ένα μοτίβο αποσιώπησης, χειρισμού και μυστικότητας» υποστήριξε ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Τζέιμς Σένσενμπρενερ, επικεφαλής των σκεπτικιστών.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά οριστε 2 καταπληκτικα βίντεο που ανέβηκαν στο youtube με ανάλυση του θέματος (με υπότιτλους) και επιπλέον πολλά άπό τα mails στη διάθεσή σας.
Και όπως λέει κάποιος σχολιάζοντας τα βίντεο....''Μοιραστείτε το γιατί είναι σκανδαλάρα ΟΛΚΗΣ και το να περιμένουμε απ'τα ελληνικά ΜΜΕ ενημέρωση είναι πλέον ανέκδοτο. Είναι φερέφωνα του συστήματος οι κυριοι, όχι δημοσιογράφοι!''

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Ακόμα πάντως κι αν υποτεθεί ότι η υπερθέρμανση είναι φυσική διαδικασία, δεν καταλαβαίνω γιατί ο άνθρωπος δε θα πρέπει να την αντιμετωπίσει αφού τον πλήττει!