neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Οικολογία Vs πολιτικής πραγματικότητας...



Ποιος να το έλεγε στην κ. Μπιρμπίλη ότι από υπερασπίστρια των αρχών του οικολογικού κινήματος θα μετατρεπόταν τόσο σύντομα σε φορέα νομιμοποίησης πολεοδομικών αυθαιρεσιών!

Ως γνωστών, ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες των προθέσεων! Όσο κι αν χρησιμοποιήθηκε το πρόσχημα για την προώθηση των εσόδων από τα πρόστιμα «νομιμοποίησης» των ημιυπαίθριων - και άλλων ισογείων, υπογείων και... υπέργειων - χώρων στην αύξηση του πρασίνου, κι όσο κι αν τονίσθηκε ότι η νέα ρύθμιση κοστίζει λιγότερο σε όσους θα κληθούν να πληρώσουν τα πρόστιμα αυτά απ’ ότι αυτή του κ. Σουφλιά, στην ουσία η κυβέρνηση στοχεύει στην είσπραξη των προϋπολογισμένων 2 δις ευρώ, λησμονώντας τα όσα η αρμόδια υπουργός και το κόμμα της καταμαρτυρούσαν κατά του αντίστοιχου νομοσχεδίου της προηγούμενης κυβέρνησης!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε, προτιμότερο θα ήταν η κ. Μπιρμπίλη και το υπουργικό συμβούλιο να είχαν επιδείξει εξ’ αρχής λήθη στα προεκλογικώς υποστηριζόμενα και να είχαν κατ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλει σημαντικά στη σμίκρυνση των περσινών ελλειμμάτων και συνακόλουθα στη μείωση του κόστους της ρευστότητας, που μέσω πανάκριβου δανεισμού εξασφαλίζει η χώρα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα αυτα που γραφεις
παντως με μια λεξη ο χαρακτηιρισμος ειναι ΨΕΥΤΕΣ...

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

Μην ξεχναμε οτι η "πρασινη" υπουργος ειχε δειξει δειγματα γραφης νωριτερα με το θεμα του γηπεδου του Παναθηναικου. Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται και ετσι το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχασε τον ερωτα που ειχε με τον Βωβο παλιοτερα,και ειπε να τον φτιαξει παλι βαζοντας το εμπορικο του παλι στο παιχνιδι.Εκει ξεχασαμε και θεματα πρασινου και θεματα τσιμεντου και ειπαμε να βοηθησουμε εναν παλιο συναγωνιστη.
ΟΥΣΤ

Striker είπε...

edw bgike kai eipe i katseli ''kala, poios eipe proeklogika oti lefta iparxoun??''
stis kolotoumpes tis apeiris yp perivalontos tha kolame?