neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...



Iδού τα ονόματα των βουλευτών που σπατάλησαν τα 100.000 ευρώ σε 4 ημέρες για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στην Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου...!
Ανάμεσα τους και μαζί με το ΛΑ.ΟΣ με τα παπαδαριά κτλ ο αριστερούλης συνασπισμένος ''επαναστάτης'' ΨΑΡΙΑΝΟΣ...!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!

Ο Ιωάννης Διαμαντίδης και Χρύσα Αράπογλου (ΠΑΣΟΚ), Σπύρος Ταλιαδούρος, Ιωάννης Τραγάκης και Παναγιώτης Σκανδαλάκης της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Βελόπουλος του ΛΑΟΣ και Γρηγόρης Ψαριανός, του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης.

Αυτά είναι τα ονόματα των βουλευτών που πήγαν στην Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews σπατάλησαν 100.000 ευρώ για 4 ημέρες. Ποιος έφαγε περισσότερα ή λιγότερα δεν μας ενδιαφέρει ας βγουν να απολογηθούν μπροστά στον Ελληνικό λαό.

Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα, λίγο μετά την έναρξη της παρέλασης τους είδαν να αποχωρούν σιγά σιγά για να ξεχυθούν στα καταστήματα της Ν. Υόρκης. Μόνο ο Ψαριανός έμεινε πίσω που παρακολούθησε την παρέλαση

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Ενδιαφέρον, αλλά αρκετά αφοριστικό! Η χώρα έχει συμφέροντα από την τόνωση της ελληνικότητας και κάποια εκπροσώπησει είναι λογικό να υπάρχει, άλλο αν η αντιπροσωπεία θα μπορούσε να αποτελείται από λιγότερα... "κεφάλια", αν το ποσό έπρεπε να είναι μικρότερο και το αν όσοι συμμετείχαν εξετέλεσα ορθά τα καθήκοντά τους!

Αυτά είναι σημεία που πράγματι μπορεί να γίνει κριτική!

παντιγέρα είπε...

Μακάρι να μπορούσα να πάω και γώ ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη να παρακολουθήσω την παρέλαση και μετά να παώ για... shopping therapy για να ελαφρύνω τις τσέπες μου που είναι γεμάτες με λεφτά του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψαριανος δεν ειναι αυτος που 'ελεγε' να εκλανα στης βουλης τα εδρανα?...

Αριστεροι του κωλου

Εμετικος