neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Απτές αποδείξεις απο ''ψευτες''


Επειδη μόνο καποια μέλη του ιστολογιου μας ξερουν και οι άλλοι ειναι ανίδεοι, ψευτες και συκοφάντες ορίστε και η φωτο που αποδικνείει το ότι ''δεν επαθε τίποτα η κοπέλα''. Εγω ο συκοφάντης βλεπω ξεκάθαρα κομάτι να λείπει από τον δείκτη.... Και μην ξεχνίομαστε, για το δάχτυλο που εχασε η κοπέλα (οχι όμως απο την ρίζα παλιοσυκοφάντες) η ποινη ηταν μια αγωνιστική. Σιγά ρε...τους εξοντώσατε!!

(κλικ στη φωτο για μεγενθυση)

13 σχόλια:

Striker είπε...

και για να μην ξεχνιομαστε αυτο εγραψε μέλος του ιστολογιου μας στις 29 μαρτίου σχολιαζοντας λεγόμενα άλλων
''Και συνεχιζεις τα ψευδη ...
1)κανεις δεν εχασε ουτε χερι , ουτε δαχτυλο... Η κοπελα ειναι μια χαρα στην υγεια της
2) Μεγαλος πονος σας επιασε για την κοπελά που στην τελικη ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.''

Καπετάνιος είπε...

Την μερα που θα παει μια ΠΑΕ στον αθλητικο δικαστη και θα παραδεχτει οτι οι οπαδοι της καναν επεισοδια και θα ακουσει χωρις ενστασεις την τιμωρια της,θα εχει αλλαξει κατι σε αυτη την χωρα.Θα γουσταρα να ειναι ο Παναθηναικος αυτη η ομαδα γιατι θελω να πιστευω οτι διαφερει απο τις αλλες.Οταν ομως ακουο την τραγελαφικη υπερασπιστηκη γραμμη που κρατησε ο ΠΑΟ για τα επεισοδια του ντερμπι,συνειδητοποιω οτι ολοι ιδιοι ειναι και ολοι το συμφερον τους κοιτανε.
Αυστηροτερα μετρα,αυστηροτερες ποινες και το βασικοτερο ΕΠΙΒΟΛΗ των ποινων και οχι αβαβιλικια.

Striker είπε...

file captain....gia na to kanei ayto i pae-kae prepei na exei apallagei apo tous stratous ton organomenon. ekei einai i katara.
an mporw na to pw ayto giati ''egw de kserw polla''....

mavalexis είπε...

Είναι γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ έπρεπε να κρατήσει ειλικρινέστερη στάση, αλλά δεν δέχομαι το όλοι ίδιοι είναι, κυρίως από άποψη παραγοντικής συμπεριφοράς κι όχι στάσης ομάδων γενικά, η οποία μπορεί να διαφέρει αρκετά ανάλογα με το ποιοι παράγοντες κατά καιρούς τις τρέχουν!

Σίγουρα η εξ' αρχής δηλωθείσα συμπαράσταση από κάθε πλευρά και άποψη στην παθούσα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη της διοίκησης Κόκκαλη σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως προ δεκαετίας και πλέον όταν στη Πάτρα φίλαθλος είχε χάσει το μάτι του από πέτρες οπαδών του ΟΣΦΠ - αν θυμάμαι καλά και με ακρίβεια - χωρίς κανείς να αναλάβει την ευθύνη να τον συνδράμει στη προσπάθειά του να ανταπεξέλθει σ' αυτό που του έμελλε να πάθει στα καλά καθούμενα!

Η ευθύνη που ανέλαβε η ηγεσία του Παναθηναϊκού για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση της βαρέως τραυματισθείσας άτυχης αυτής γυναίκας ίσως να συνδέεται με τη στάση που κράτησε η διοίκηση του ΠΑΟ στον αθλητικό δικαστή, πιστεύοντας ότι ήδη έχει κάνει το καθήκον της επί της ουσίας και δικαιούτε και σε τεχνικό επίπεδο να αυτοπροστατευθεί, αλλά η άποψή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε ο ίδιος να ζητήσει τη βαρύτατη τιμωρία του - ειδικότερα επειδή διανύει την αρχή μιας καλής λογικά περιόδου γι' αυτόν - κι είναι αλήθεια πως η στάση που επιλέχθηκε από τους διοικούντες του αποτελεί σοβαρότατο λάθος, που πρέπει να γίνει αντικείμενο δριμείας κριτικής από τους φιλάθλους του!

υγ: Η σύνδεση των οργανωμένων με τον συγκεκριμένο τραυματισμό είναι από πολύ μακρινή έως ανύπαρκτη !

mavalexis είπε...

υγ2: Η φωτό της της ανάρτησης, κι ανάλογη της εφημερίδας Φίλαθλος αποτελεί φουλ λαϊκισμό!

mavalexis είπε...

Πιστεύω στράικερ ότι έπρεπε να το σκεφθείς διπλά πριν την αναρτήσεις... προλαβαίνεις ακόμα να αναθεωρήσεις, κι ας μην το είχες κάνει με τη φωτό των επεισοδίων στο Περιστέρι, καθώς το ζήτημα αυτό έχει τελείως άλλη χροιά και βάρος!

mavalexis είπε...

Κι έχει και κλικ για μεγέθυνση, για όποιους δεν το είδαν καλά... τι να πω...

Ηπαραπομπή εκεί που μπορούσε να δει κανείς τη φωτό δηλαδή δεν θα ήταν αρκετή...

Όλα στο βωμό της ανταπάντησης!

Καπετάνιος είπε...

Χυμαρος ο Maval
Το ολοι ιδιοι ισως να μην ειναι τοσο σωστο.Και σιγουρα η αντιμετωπιση της ΠΑΕ Παναθηναικος δειχνει τουλαχιστον ενδιαφερον για την ατυχη γυναικα.Απο εκει και περα ομως ειναι απαραδεκτη η υπερασπιστικη γραμμη της ΠΑΕ οπως λες και εσυ και πρεπει να την κραξουν πρωτα απο ολους οι οπαδοι του ΠΑΟ.
Συμφωνω οτι στο συγκεκριμενο συμβαν μπορει να μην υπαρχει απευθειας συνδεση με τους οργανωμενους αλλα οπως και να εχει το βασικο προβλημα με την βια στα γηπεδα εχει σε μεγαλο ποσοστο να κανει με τους οργανωμενους.Οποτε οποια προσπαθεια για εξαφανιση της βιας στον αθλητισμο θα πρεπει να ξεκινησει απο τα σωματεια και τους οργανωμενους.

Καπετάνιος είπε...

Οντως η χρηση της φωτογραφιας και του zoom θα μπορουσε να μην ειχε γινει.

Striker είπε...

xrisi photo kai zoom gia osous eixan dilwsei GRAPTWS oti h kopela ''stin teliki DEN EPATHE TIPOTA''.
oute ti stasi tis pae sxoliasa oute tipote allo. mono antapantisi opos les. alla pos tha eblepe o eklektos blogger mas to oti ''epeidi mono aytos kserei'' telika eipe psemata gia na prostateysei gia alli mia fora to agno prasino idewdes??
MIA XARA XREIAZOTAN H PHOTO, AS KRATHSOUME TIS EVESTHISIES MAS GIA ALLOU

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεια και η ασχετοσυνη σε ολο της το μεγαλειο... η συνηθεια της παραφρασης και να περνουμε μονο μερικες λεξεις δεν λεει να σταμησει απτον γραφικο του μπλογκ...
Εβλεπες και Μακουλη χθες το βραδυ...

υγ1. Η φωτογτραφια ειναι απτο ματς αεκ-πανθρακικου και μην ακουσω οτι δεν ειναι...
υγ2. Επειδη οπως αυτοαποκαλεισε αλλωστε, ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΨΕΥΤΗΣ παραθετω την συνεχεια σε αυτο που εγραψα αλλα εσυ αποκριπτεις παλι (δεν σου φτανε το copy μεχρι εκει):

''Και στην τελικη ΑΛΛΟ ατυχημα ΚΑΙ ΑΛΛΟ απο ΠΡΟΘΕΣΗ προσπαθεια σοβαρου τραυματισμου ''

Απο δω και περα γραψε οτι γουσταρεις, θα ασχολουμε μονο με ατομα πανω απο 10 IQ ή τουλαχιστον χαζους αλλα να μην λενε ψεματα

Εμετικος

Striker είπε...

telika epathe i den epathe tipota i kopela?? ksevrakvmaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re grafiko aekaki, xekolla re pia to myalo sou. synexizeis na asxoleisai me teleiwmena themata. EIMASTE PIA PRWTATHLITES OLEEOLEOELEOEL!! kai ante klapse twra