neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Wellcome back...



Μετά από ένα στοιχηματικο διάλειμμα κάποιων εβδομάδων , επιστρέφουμε φίλοι μου με Ευρωπαϊκούς αγώνες και μπαλίτσα… Πάνε οι γιορτές, πάνε και τα Κούλουμα οπότε ξεκινάμε την προσπάθεια μας, ένεκα και «δύσκολων ημερών» που προβλέπονται για το 2010…..

Ότι μπορούμε να «ψειρίζουμε» από στοιχηματισμο θα βοηθήσει… Καλό είναι βέβαια λόγω των «χαλεπών καιρών» , να αναπροσαρμόσουμε την πολιτική μας στο ποντάρισμα , με μικρότερα ποσά και μεγαλύτερες αποδόσεις, γιατί θα πούμε το Ευρω…Παναγιώτη!

Ευρωπαϊκό τριήμερο λοιπόν , μετά το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας, με την σημερινή μέρα ίσως τη φτωχότερη σε επιλογές για στοιχηματισμο, οποτε και θα σταθούμε επιλεκτικά σε πολύ λίγα ματς, περιμένοντας τα παιχνίδια της Τετάρτης και Πέμπτης που θα έχουν και περισσότερο … ψωμί.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. : Άσσος. Φορμαρισμένοι οι άγγλοι που θα παίξουν χωρίς απουσίες. Μέσα στην έδρα τους με κεκτημένη ταχύτητα από τις τελευταίες καλές τους εμφανίσεις, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν το ματς.

ΜΙΛΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : 1Χ . Προσωπικά (όσοι με γνωρίζουν καλύτερα μπορούν να το επιβεβαιώσουν) θα ήθελα να χάσουν και οι δυο αυτές ομάδες σήμερα αν ήταν δυνατόν και να αποκλειστούν χέρι-χέρι , πηγαίνοντας στην ευχή της Παναγιάς… Έξω ποντάρεται το διπλό της Μάντσεστερ αλλά νομίζω πως θα πέσει πολύς κουβάς (που λέει και ο «Κουβανός» μας). Στο συγκεκριμένο ματς και με βάση την εκτίμηση μου για τις «ιδιαιτερότητες» του παιχνιδιού, δεν βλέπω να χάνει η ομάδα του Μιλάνου.

ΛΥΩΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Οver (Άσσος). Δύσκολη έδρα το Ζερλαν για κάθε αντίπαλο… Με επιθετικούς προσανατολισμούς κατεβαίνει η ομάδα της Λυών και θα παιξει για τη νίκη. Από την άλλη οι ισπανοί που σκοράρουν τα τελευταία ματς κατά βούληση, σίγουρα θα επιδιώξουν αποτέλεσμα με γκολ…

• για ρίξτε μια ματία στο εμβόλιμο ματσακι για την Premier League… Καλό το Xηνακι της Σιτι για τους τολμηρούς ή για ζητούμενο…


Ες αύριο τα σπουδαία..

Καλή επιτυχία και με ρέγουλα σήμερα!

5 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Ανώνυμος είπε...

κουβας zogra...

Και για να συνεχισουμε τα χθεσινα τους πηραν πρεφα στην τριπολη οτι ειναι παραρτημα και σκεφτονται να την κανουν για αλλες πολιτειες (λες και οπου και αν πανε δεν θα τους παρουν με τις τοματες)...

http://www.sport24.gr/html/ent/019/ent.345019.asp

υγ. Ωπα ρε φιλε μπαινεις εδω γραφεις ενα ασχετο σχολιο διαφημιζοντας το blog σου? ΕΛΕΟΣ

ΕΜΕΤΙΚΟΣ

Striker είπε...

deforme zogra..... kai tha konomousame an i aytos o diaolos o rounei den evaze tin kefala tou...

Ανώνυμος είπε...

Κομσί-κομσά ο ζόγκρα στις προβλέψεις, αλλά το αρθράκι άριστο... Όλα τα λεφτά!

Νομίζω ότι τε εξήγησε πολύ ωραία από συντακτικής απόψεως!

μαβάλ

Zogra είπε...

ειπε ομως ο ζογκρα μαστορια, "παμε με ρεγουλα σημερα".... αν παιζατε πιο εξυπνα και με εμπνευση , θα εβγαιναν τα μεροκαματα...