neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Mea Culpa


Την Δευτερα 25/1/2010 μετα το ντερμπι με τον Αρη,στο αρθρο μου "Σκεψεις",ειχα γραψει πως αν συνεχισει να παιζει ετσι ο Παναθηναικος οι αδελφοι Γιαννακοπουλοι θα πρεπει να ζητησουν συγνωμη απο Νιοπλια και Βαζεχα για τις δηλωσεις που ειχαν κανει μετα την απομακρυνση του Τεν Κατε και την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο το διδυμο των παλαιμαχων παικτων. Εγραφα μαλιστα οτι οι "κοντοι" ειναι οπαδοι του Παναθηναικου και δεν εχουν προβλημα να αναγνωρισουν το λαθος τους και να το παραδεχτουν.
Ετσι λοιπον χθες ο Θανασης Γιαννακοπουλος ηρθε να με επιβεβαιωσει. Στην κοπη της πιττας των παλαιμαχων του Παναθηναικου, ο Θανασης παραδεχτηκε οτι εκεινος και ο αδελφος του εκαναν λαθος για τον Νιοπλια και τον Βαζεχα με τις δηλωσεις τους. Δηλωσε δε οτι πιστευει οτι κανουν πολυ καλη δουλεια και οτι θα φερουν πολλους τιτλους στην ομαδα.
Μαγκια τους που παραδεχτηκαν το λαθος τους και μαγκια που το δηλωνουν και δημοσια σε αυτη την χρονικη στιγμη.Γιατι καληστα θα μπορουσαν να το αφησουν να περασει α βα βα και τον Μαιο να πανηγυριζουν σαν να μην τρεχει τιποτα. Τελικα αμα αγαπας πραγματικα κατι δεν ειναι δυσκολο να παραμερησεις εγωισμους και συμφεροντα και να πεις τα πραγματα οπως ειναι. Ας γινει παραδειγμα αυτη η συμπεριφορα και σε αλλους παραγοντες στον αθλητισμο γενικοτερα.

4 σχόλια:

Zogra είπε...

ηρθε στα λογια σου Καπτεν...
τα συζυταγαμε αν θυμασαι σε ενα μικρο "πηγαδακι" μας σε καφε του Χαλανδριου...και να που εστω και με μια μικρη καθυστερηση, ειχαμε τα οσα ειχαμε τελικα απο τους Αφους Γιαννακοπουλους περι Νικολα και Κριστοφ...

οταν η καρδια ειναι μεγαλη και πρασινη , τοτε ολα γινονται αργα ή γρηγορα, με μεστοτητα και ορθολογισμο...

NaFunkyKotes είπε...

όταν η καρδιά είναι μεγάλη και πράσσινη και οι βλέψεις για προεδρεία ακόμη μεγαλύτερες τότε οι κωλοτούμπες που μας επιφυλάσουν οι αφοι χουντάλα είναι ακόμη πιο θεαματικότερες...
περιμένω να δώ τι άλλο θα σκαρφιστουν για να ανέβει επίπεδα η δημοτικότητά τους...

Καπετάνιος είπε...

Ακυρο το σχολιο σου Cikay
Δεν ειναι κωλοτουμπα αλλα πραγματικη αναγνωριση λαθους.
Αυτη η παραδοχη για το λαθος σε σχεση με τον Νιοπλια,σημαινει με λιγα λογια οτι ο Πατερας μενει και αρα οι βλεψεις για προεδρια παρνουν παραταση ενα ισως και δυο χρονια.
Δεν λεω οτι σταματανε να το σκεφτονται,αλλα επειδη ειναι εξυπνοι ανθρωποι,εστω και αν εμφανισιακα δεν φαινεται,καταλαβαινουν οτι με την κατακτηση του πρωταθληματος ο Πατερας δεν κουνιετε απο τον θρονο του.

mavalexis είπε...

Ωραίος ο Σικέυ, αν και διαφωνώ με το περιεχόμενο, η διατύπωση ήταν πολύ καλή!