neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

KΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ

Ερχεται αυτός ο αστείος καραφλός διαιτητής και ακυρώνει αυτό το πεντακάθαρο γκολ. Κρίμα. Να προσπαθείς , να παλεύεις και να έρχεται ο κόρακας να σου στερεί ότι με κόπο κοντευεις να κατακτήσεις. Αυτος είναι ο πόνος gayράκια. Ειδατε πως είναι?? Και εις άλλα με υγεία....
(θυμάμαι την χαρά που κάνανε οι gayροι όταν κληρώθηκαν με Bordeaux, χαρά εφάμιλη με αυτήν που έκανε ο πατέρας του Γαβαλά όταν του είπαν πως έκανε γιο....)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaaxa!!! prwinos prwinos ..

ola gia ton gavro se ligo se mia anartisi katathesi psyxis ...

daf

Striker είπε...

to antiolimpiako menos , wres de koita...

NaFunkyKotes είπε...

το πρώτο καυστικό σχόλιο έχει ξαναματακουστεί οπότε δεν κάνει εντύπωση...η παρένθεση όμως χρίζει ψυχανάλυσης πληρωμένης από εμένα αν χρειαστεί...για το καλό της ψυχικής ακεραιότητας μας...
διότι αν βρήκες έναν γαύρο να πανηγυρίζει μετά την κλήρωση με την Μπορντό τότε το Αλτσαχάιμερ είναι έξω από την πόρτα και χτυπάει κουδούνι...μην σου πω έχει και αντικλείδι και μπουκάρει από στιγμή σε στιγμή...μιλάμε για μία ομάδα που ξεβράκωσε Μπάγερν και Γιουβέντους και εσύ μου λες ότι πανηγυρίζαμε...άλλο και τούτο...ντεφορμέ σε σχόλια ο στράικερ εδω και μέρες...αναμένω άμεση ανάκαμψη...

Καπετάνιος είπε...

file cikay
h alitheia einai oti kai ego thimamai arketous olympiakous na panugirizoun meta tin kleirosi.mporei na itan se klima kai kala glurosame ta megathuria kai h bordoeaux einai pio polu sta kuvika mas,alla ena panigiri upirxe.

deforme o stiker??????oxi re min les tetoia

Zogra είπε...

εμαθα για συναντηση δυο εκλεκτων μελων τις Last days που προσεφερε συγκινησεις...
για το ματς ειναι γεγονος οτι μια μικρη αισιοδοξια υπηρξε απο μεριδα ολυμπιακων, αλλα να λεμε και του στραβου το δικαιο, στους τυφλους κοιτας για τον μονοφθαλμο... δηλαδη να παρακαλουσαν οι γαυροι να κληροθουν με την Τσελσι ας πουμε? ή με την Μπαρτσελονα?

Striker είπε...

allo poion zitane stin klirosi, kai allo na panigirizoun molis katsei to mpalaki. diladi ''ok perimename oti tha einai diskolos alla pali kala pou den einai i barca....'' einai idio me ''nai re thrilara me tin bordeaux epeses...pameeeee''????

NaFunkyKotes είπε...

μιλάμε δηλαδή για ένα ποσοστό φιλάθλων το οποίο δεν ξεπερνάει το ποσοστό του κόμματος ΚΟΤΕΣ...αξίζουν δηλαδή όλοι αυτοί ιδιαίτερη αναφορά σε άρθρο? μόνο αν ψάχνεται κάποιος να πιαστεί από μικρή μερίδα για να κάνει το κομμάτι του... γιατί έτσι θα σε πάρω μια φορά Καραισκάκη να ακούσεις τύπους να ζητάνε και Τσάμπιονς Λίγκ ακόμα και τώρα...και συμπληρώνω...με βάση τα όσα είδαμε χτες από την Μπορντό, ένας σοβαρός Ολυμπιακός και όχι το Ελλάδα έχεις ταλέντο που είδαμε χτες μπορούσε να πάρει την νίκη η όχι...???