neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Djibril Cisse #3


Οπως εχω πει και παλιοτερα,καθε φορα που ο ΑΛΗΤΗΣ ο Cisse θα σκοραρει, εγω θα κανω αναφορα εδω στο blog,ετσι για να θυμουνται μερικοι μερικοι τι λεγανε τις πρωτες αγωνιστικες.
Φτασαμε λοιπον στην 21 πρωτη αγωνιστικη και ο Γαλλος εχει 17 γκολ, με 14 σουτ/1 κεφαλια/2 πεναλτι, και αν δεν κανω λαθος με 19 συμμετοχες. Νομιζω οτι ο σεντερ φορ του τριφυλλιου παει τρενο για πρωτος σκορερ της χρονιας και οδηγει τον Παναθηναικο με σταθερα βηματα προς τον τιτλο. Να σημειωσω εδω οτι αυτα τα δυο γκολ με την Λαρισα ισως ηταν και τα ποιο σημαντικα απο θεμα κρισιμοτητας παιχνιδιου,αφου παλιοτερα στα κρισιμα παιχνιδια ο Σισσε ειχε κανει κακες εμφανισεις.
Υ.Γ.Τα γκολ που εβαλε ο Σισσε με την Λαρισα ειναι γκολ που βαζουν μονο μεγαλοι παικτες.Παρομοια γκολ, χαιδευει την μπαλα και την στελνει και τις δυο φορες σε σημειο στην εστια που δεν μπορει με τιποτα ο τερματοφυλακας να αντιδρασει.
Υ.Γ.2.Νομιζω πλεον οτι η πετυχημενη συνταγη της μεταγραφης Σισσε πρεπει να ακολουθηθει απο την διοικηση και στο θεμα σεντερ μπακ αλλα και στο θεμα δεξι χαφ/εξτρεμ οταν φυγει ο Σαλπιγγιδης.Οτι πληρωνεις παιρνεις και καλα θα κανουν να πληρωσουν σωστα!

5 σχόλια:

NaFunkyKotes είπε...

τι να λέμε πλέον...μεγάλος παίχτης...

mavalexis είπε...

Τα εξηγείς άριστα κάπτεν, αν και πιστεύω ότι το φετινό γκολ-σταθμός του Σισέ ήταν αυτό του τελευταίου λεπτού στην Καβάλα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω το φετινο γκολ σταθμος του τζιμπριλ θα ειναι αυτο με το οποιο θα κανει το 4-0 στο οακα στις 21 Μαρτιου...

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

etsi etsi , na vlepw ta sxolia prwi prwi na mou ftiaxnei h mera ..

to vlepw poly dyskolo na rikseis 4 emetike , an pareis kai to mats na eisai efxaristimenos ..eisai kalyteros alla sto sygkekrimeno tha kateveis na to apodeikseis kiolas kai tha yparxei piesi kai agxos ...tha sto pei kai o kapetanios pou kserei apo megala kymata ....

daf

Striker είπε...

megalo respect se djibril....alla opos ksanapame apo paixti toson mirion thes kai na parei monos tou ena paixnidi me aek,paok,gayro,atletiko,galata.....kati telos panton... de minane polla. ante na doume.