neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ψιχουλα σήμερα πάμε αύριο για "ψωμι"...



Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι... που λέει και ο Ηλίας Μαμαλάκης, το σημερινό κουπόνι δεν προσφέρεται για στοιχηματισμο… Τα ματσάκια λιγοστά και χωρίς καλές αποδόσεις, θα μας οδηγήσουν σε αποχή από το «σπορ» για την Τετάρτη.
Αύριο είναι το μεγάλο «μαρούλι» με πολλούς και καλούς αγώνες, για τους οποίους θα αναφερθώ στο αυριανό άρθρο της στήλης.
Αν παρ’ ελπίδα τζογαρει κανείς σήμερα παρόλα αυτά, ας εμπιστευτεί τότε τον άσσο της Μπαγερν ακόμη και με χάντικαπ γκολ, καθώς προβλέπω άνετη επικράτηση των Βαυαρών στο Μόναχο.


Στο επανιδείν λοιπόν…

8 σχόλια:

mavalexis είπε...

Πας να σωθείς από το ντεφορμάρισμά σου με 4 μέτρα οφσάιντ κι έναν τυφλό επόπτη... Και μόνο λόγω κολοφαρδίας θα τα ρίξω τυφλά τα αυριανά σου!

mavalexis είπε...

Σαν να έπαιζε λίγο Μπάγερν ο Ρεφερί μου φάνηκε...

Striker είπε...

poli nteforme....sinexizeis...!! simera??

Zogra είπε...

XAXAXAXAXA.... ωραιοι ειστε εσεις ρε...χαχαχαχα σα δε ντρεπεστε... δηλαδη δεν περασε τελικα ο Ασσος? για να καταλαβω... ντεφορμε και ντεφορμε... χθες παλι τα ιδια λεγατε, με περασμενη την Εβερτον στο 1,75-1,80 , με ασσο την Λυων, με 1Χ την Μιλαν που ειδαμε ολοι (δοξα το Θεο το εδειχνε σε μη συνδρομητικο καναλι) πως απο το κωλο της πηρε η Μαν. Γιου το "διπλο" και με καρφωτο το Χ στο 3.30-3.40 της Μαν.Σιτι....!!! Ημαρτον δηλαδη...
τι θελετε εσεις...? μηπως να σας δωσω και τι νουμερο παπουτσι θα φοραει σημερα ο Πιζαρο??? μα τους Πουστηδες...!!!!

αστο τοτε... σημερα δεν εχει σημεια αφου ειμαι..."ντεφορμε", μην σας κρεμασω κιολας

mavalexis είπε...

Όχι-όχι σε παρακαλούμε!!!!
Γονιπετής... μπορεί πάλι να κάτσει κανένα κουλό σημείο με γκολ 4 μέτρα οφ-σάιντ, με την κωλοφαρδία που είχες χθες φορμαρισμένε (αχχχχχχ βρε) betατζή (vistabetατζή, που βρίσκεις το σημείο... G)!!!!1

mavalexis είπε...

Αν και χθες ήταν το σημείο Β!

Καπετάνιος είπε...

Den to kserame na sas dinei o zogra kai tis leptomeries tou simeiou pou dinei.Ama einai etsi na sas leei kai apo poia gonia tha soutarei o paiktis,tin apostasi,pou tha gelarei h bala,alla kai na sas dinei to biografiko tou diaititi kai tou epopti gia na kserete an tha dosei h oxi off-side.
Re den drepomaste ligo?Oust!!!!!
Otan tsimpate ta leftoudakia sas meta simeia tou zogra einai kala kai to paizete onasided????
Kai tora vrikate na koroidepsete?
Axaristia sto epakro
Zogra gera me tsampouka!!!!!

Zogra είπε...

τελος! σημερα σημεια μονο εμπιστευτικα στον φιλο και υποστηρικτη Καπετανιο! (μετα που θα σας κουναει το κουπονακι του με τα κερδη στη μουρη...μην κλαιτε ετσι...?!)