neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η κλιματική ψύξη επιβεβαιώνεται: γαλαξιακό νέφος και κοιμώμενος ήλιος οδηγούν σε σταθερή πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΑΣΑ και του CERN η κίνηση του ηλιακού συστήματος μέσα σε ηλεκτρισμένο από το κέντρο τού Γαλαξία διαστρικό νέφος, ΑΥΞΑΝΕΙ τη νεφοκάλυψη και ταυτόχρονα:την ψύξη, τη διέγερση του μάγματος, τους σεισμούς, τις ηφαιστειακές εκρήξεις.Νέες μετρήσεις από δορυφόρους της NASA δείχνουν δραματική ψύξη της ανώτερης ατμόσφαιρας, η οποία συνδυάζεται και με την μειωμένη δράση αυτού του ηλιακού κύκλου. Για πρώτη φορά οι ερευνητές έχουν την ευκαιρία να καταγράψουν την άμεση σχέση ανάμεσα στον ήλιο και τις κλιματικές συνθήκες της θερμόσφαιρας της Γης, της περιοχής δηλαδή πάνω από 100χλμ, γεγονός που αποτελεί βασικό βήμα στην ικανότητα δημιουργίας προβλέψεων που αφορούν τις κλιματικές αλλαγές της ανώτερης ατμόσφαιρας με ακρίβεια.Με βάση και τις νέες αυτές επιστημονικές δηλώσεις θα έπρεπε η ανθρωπότητα να κάνει τουλάχιστον ορισμένα βήματα προετοιμασίας για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχομένου που μπορεί να παρουσιαστεί εξαιτίας μειωμένων τιμών θερμοκρασίας ή γενικότερα μιας μεγαλύτερης κλιματικής ψύξης... η οποία δεν μπορούμε με σαφήνεια να γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.
Όμως πρώτα θα πρέπει οι άνθρωποι φυσικά να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν...
πράγμα που δεν έχουν σκοπό προφανώς να γνωστοποιήσουν οι "αρμόδιοι" αφού μέχρι πριν λίγες μέρες συνεδρίαζαν στην Κοπεγχάγη με πρόσχημα την υπερθέρμανση και την "ανάγκη" λήψης μέτρων για την μείωση του CO2... επιβεβαιώνοντας το χορό τoυ παραλόγου... KAI ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CO2 (''πράσινα τέλη'' στη χώρα μας).

5 σχόλια:

mavalexis είπε...

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμφωνείς με τη φορολογία του άνθρακα που ως άποψη περιβαλλοντικής πολιτικής υπάρχει ανεξάρτητα κι απ' τη κλιματική αλλαγή!

Striker είπε...

poli apla giati DEN DIKAIOLOGEITAI. diladi an kapoios avrio bgei kai pei na forologisoume to oksigono pou anapneoume?? tin idia logiki tha exei. kai sou ksanalew kati pou sou eipa paliotera kai mallon de thimasai. to 50% anthraka stin atmosfaira to paragoun oi okeanoi, to 49% xlorida kai panida pagkosmios kai MONO to 1% i anthropini drastiriotita. kai erxesai kai mou les logiko na forologithei ayto to 1%??????? diladi poso akoma pio fanero na ginei oti einai moufa-paramithi olo to kala organomeno sxedio???

daf είπε...

eides striker? toso sovaro thema me mono 2 sxolia ..

an anevazes omws tipota gia partouzes sto batsi , tha eixame klassei sto comment ..

aisxos

Striker είπε...

den iparxei epipedo....des parapanw sto thema gia to moufa penalty tou nini. 300 apantiseis

Καπετάνιος είπε...

ti sou mele na patheis re striker.
na peseis se ena blog katoterou epipedou kai na min mporeis oute na sunomiliseis oute na se katalavoun.
AISXOS
Tha proteino tin dimiourgia kainourgiou blog pou h epilogi ton sunergaton tha ginei me polu afstira kritiria epipedou.
Stin epitropi proteino dagoto esena kai kanenan allon.
Ante mipos doume kamia aspri mera