neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΣΤΗΡΑΣ Ο ΦΡΕΙΤΑΣ


Τελευταιες πληροφοριες στα αθλητικα sites λενε οτι ο φωστηρας που προτεινε στον Φερειρα να κανει rotation στο παιχνιδι με την ΑΕΚ ειναι ο Φρειτας. Σιγουρα δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ο Φερειρα γιατι στο κατω κατω ειναι ο προπονητης της ομαδας, αλλα οταν και ο τεχνικος διευθυντης της ομαδας ειναι τοσο φωστηρας, τοτε λογικο ειναι η ομαδα να χανει την ομοιγενεια της και να παρουσιαζει κακη εικονα στον αγωνιστικο χωρο. Φαινεται πως οι πορτογαλοι δεν του πανε του Παναθηναικου. Βεβαια η αξια του Φερειρα δεν κρινεται απο ενα παιχνιδι και σιγουρα χρειαζεται χρονο. Αλλα η διοικηση θα επρεπε να εχει διπλα του εναν γνωστη της ελληνικης πραγματικοτητας που να τον προστατευει απο τετοια λαθη. Αλλα ποια διοικηση να μου πειτε.

Υ.Γ. Ο Φρειτας εξαρχης δεν μου ειχε γεμισει το ματι. Για να δουμε.

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Έχω κάπως διαφορετική γνώμη γιατον Φράιτας, ενώ το ροτέισον, αν δούμε το 1ο ημίχρονο δεν ήταν απαράδεκτη επιλογή, άλλο το πως εξελίχθηκε...

Καπετάνιος είπε...

Ε κοιτα,οπως εχω αναφερει σε αλλη αναρτηση και σχολιο,οντως στο πρωτο ημιχρονο ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος και ειχε και ενα 20λεπτο καλης μπαλας.Αλλα δεν μπορουμε να δουμε το πρωτο ημιχρονο και να μην δουμε το αποτελεσμα.Και το αποτελεσμα ειναι οτι δεν τους βγηκαν οι αλλαγες.
Τωρα για τον Φρειτας σαν τεχνικο διευθυντη πραγματικα δεν εχω ολοκληρομενη εικονα.Παντως οι κινησεις του καλοκαιριου μεταγραφικα δεν του βγηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Άσχημος ο Μπουμσόνγκ;! Ή μήπως δε σου αρέσει ο Γκοβού, παρά τα παρατράγουδα;!

mavalexis

Καπετάνιος είπε...

Να μη το φτασω οτι τον Γκοβου τον ειχε ηδη ετοιμος ο Πατερας οπως εχει εμφανιστει στον τυπο καποιες φορες.Παντως τον ειχα ετοιμο προ Φρειτας.Και ασχετα με την αξια του δεν τον λες και πετυχημενη μεταγραφη.
Μπουμσονγκ οντως εχει βελτιωθει πολυ και μπορεις να πεις οτι ειναι καλη μεταγραφη.Αν και δεν ειναι αυτο που εψαχνες το καλοκαιρι.Ειναι το τελειο ταιρι για τον παικτη ηγετη που εψαχνες το καλοκαιρι.Αλλα να πω οτι αυτος του βγηκε.Μην ξεχνας ομως τον Λουις Γκαρσια,μην ξεχνας τον Πλεσι.Γενικα νομιζω πως η ταμπακερια στις μεταγραφες δεν εινια θετικη για τον Φρειτας.