neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ


Απο χθες το μεσημερι που διαβασα σε αθλητικα site την συνθεση που σκεφτεται να κατεβασει ο Φερειρα ηξερα οτι ο Παναθηναικος θα χασει. Ο Σειταριδης εχει να παιξει πολυ καιρο και γενικα πλεον δεν νομιζω οτι τον λες ποδοσφαιριστη. Ο Σιμαο εχει μεινει ταλεντο,δεν εχει εξελιχθει καθολου και δεν μπορει να κανει πασα στο ενα μετρο. Ο Σαριεργκι αν και συμπαθης, δεν ειναι επιπεδου οχι Παναθηναικου αλλα ουτε ομαδας Super League. Ο Μαρινος ΔΕΝ μπορει να παιζει δεξι εξτρεμ. Τελος ο Καραγκουνης αν και τεραστιας ποιοτητας παικτης για αλλη μια φορα δεν εδωσε κατι ουσιαστικο. Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει και διοικηση για να πει καποιος στον Φερειρα οτι δεν ξεκουραζεις παικτες σε παιχνιδι κυπελου με την ΑΕΚ. Ειδικα οταν απο οτι φαινεται το κυπελο θα ηταν το μοναδικο τροπαιο που θα διεκδικουσες. Παει και αυτο γιατι κακα τα ψεματα δυσκολο να ανατρεψει αυτος ο Παναθηναικος το 0-2.

Υ.Γ. Το παιχνιδι ακομα και με τις αλχημειες του Φερειρα μπορουσε να μην χαθει αν γινονταν οι αλλαγες πιο νωρις. Αλλα εκει ο Φερειρα θυμησε Βασιλη Δανιηλ.
Υ.Γ.1 Κανει την αλλαγη του Μαρινου με τον Χριστοδουλοπουλο και περναει τον Λετο δεξια, αχρηστευοντας τον καλυτερο παικτη μεχρι εκεινη την στιγμη. Ευτυχως το ειδε και τους αλλαξε πλευρα αλλα ηταν ηδη αργα.
Υ.Γ.2 Ας ελπιζουμε να του εγινε μαθημα το χθεσινο και να τα παιξει ολα για ολα στο πρωταθλημα. Δεν εχει χαθει τιποτα ακομα εστω και αν η ομαδα εχει τεραστια προβληματα μεσα και εξω απο το γηπεδο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικος χθες ο Φερειρα με τις αλχημειες του εδωσε βημα στους ανυπαρκτους,
βεβαια το ματς παρολα αυτα ηταν για 1-0 να κερδιζουμε αντε με το ζορι 0-0, αλλα η μεγιστη κωλοφαρδια της κουλας καθορισε το τελικο αποτελεσμα,

Για το δευτερο γκολ γελανε και οι ιδιοι με την κωλοφαρδια τους, οσο για το πρωτο μια στραβοκλοτσια, αλλου ηθελε να παει αλλου πηγε , εφτασε στον λυμπεροπουλο...

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

Συμφωνω 100% οτι το παιχνιδι μπορουσε να μην χαθει. Η ΑΕΚ ηταν και αυτη τραγικη και νομιζω οτι ειχε την τυχη με το μερος της. Παντως αθλιο θεαμα.Δεν περνουσε η ωρα στο γηπεδο.
Οπως και να εχει ομως,με την βοηθεια της τυχης ή οχι,ειναι μαγκια αυτης της ΑΕΚ που κερδιζει δευτερη φορα τον Παναθηναικο.

Striker είπε...

sostos o captain... tixi i oxi to apotelesma parthike. kai kati akoma pou den afora ton captain.
to mats parthike oxi giati kapoios diaititis akirose goal tou pao, oute giati kapoios diaititis edwse penalty stin aek. paizoun poly ayta teleytaia sto oaka. kathari niki entos ton grammon tou gipedou, eite me poly eite me ligi tixi.
to na epikalisai tin tixi gia tin kakomoiria sou kai mono....se kanei aksio tis moiras sou.
kai fisika otan kapoios mas nikaei einai aniparktos pou xari ston blaka proponiti mas pire bima na panigirizei. akoma kai etsi tha nikousame alla as opsetai i kaki tixi...ere gelia

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω οτι βλεπω,
το αεκ ηταν κωλοφαρδο, τι να κανουμε τελος
δεν κερδισε με την διαιτησια ουτε εφερε ισοπαλια με την διαιτησια φετος οπως εχει κανει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ τι νικες και ισοπαλιες με εμας απο το 1997 ως το 2009... οχι φυσικα επειδη ηθελαν να ευνοησουν το αεκ αλλα να αδικησουν εμενα... επειδη εμενα φοβουνται και το αεκ το θεωρουν ομαδα της σειρας...

Εμετικος

tonik21 είπε...

Σύμπτωση επαναλαμβανομένη ΔΕΝ είναι σύμπτωση,
Αυτό δεν αναιρείται.
Είναι αξίωμα.
Και κακή να ήταν η ΑΕΚ όπως λέτε, ήταν κλάσεις πάνω από ένα συνοθύλευμα παικτών που μάλλον δεν ήξεραν που πατούσαν.
Και δεν δέχομαι ότι παίκτες επιπέδου και εμπειρίας όπως πολλοί παίκτες του ΠΑΟ ξέχασαν το τόπι που ήξεραν.
Απλώς βραχυκύκλωσαν από το στήσιμο και τις οδηγίες του ανεκδιήγητου χτες Φερέϊρα.
Άρα, θα ρίξω δίκιο στον Striker που αναρωτιέται τι θα έκανε η ομάδα του άν είχε και τα λεφτά των δικών σας.
Τουλάχιστον θα διάλεγε προπονητή.
Λέμε τώρα......

Καπετάνιος είπε...

Φιλε tonik21
Το παιχνιδι το ειδες?
Στο πρωτο ημιχρονο υπαρχει ΑΕΚ?
Δεν θα το ελεγα.Στο δευτερο μπαινει χαλια ο Παναθηναικος και η ΑΕΚ συνεχιζει στο επιπεδο που επαιζε και στο πρωτο ημιχρονο.Ταμπουρι πισω και αν κατσει καμια εντεπιθεση εχει καλως.Ετσι μπαινει και το πρωτο γκολ με το τσαφ του Σαριεγκι.Με το που μπαινει το γκολ ΟΛΟΙ οι παικτες γυριζουν πισω απο την σεντρα.
Και παλι λεω οτι μαγκια της ΑΕΚ που κερδιζει δυο φορες φετος τον ΠΑΟ,αλλα μην την κανουμε και υπερομαδα.Για τα μπαζα ηταν και η ΑΕΚ.
Τωρα πως απο ενα παιχνιδι μπορεις εσυ να βγαλεις συμπερασματα για τον προπονητη του Παναθηναικου,πραγματικα θα ηθελα να μου το εξηγησεις.Δηλαδη να ξεχασουμε οτι αυτος ο ανθρωπος εχει παρει πρωταθλημα Πορτογαλιας και εχει παιξει πολυ καλο ποδοσφαιρο με την ιδια ομοδα στο champions league.Ειπαμε λαθη εκανε και πολλα,αλλα να τον βγαλουμε και αχρηστο?????

tonik21 είπε...

Εγραψα "...ο ανεκδιήγητος ΧΤΕΣ Φερέϊρα". Αλλά δεν μας τρελαίνει για πρώτη φορά.
Είναι περισσότερες φορές όμως που δείχνει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου σε ακατάλληλη ώρα, από αυτές που δείχνει κάποια δραστηριότητα.
Ίσως να τα πήγαινε καλύτερα αν δεν υπέκυπτε στις εσωτερικές κλίκες Κατσου-Καρα κλπ.
Φαντάσου τώρα να είχε η ΑΕΚ για κύρια ενδεκάδα τον πάγκο του γαύρου, (και κάποιον να τους πληρώνει φυσικά). Θα ψάχναμε τον δεύτερο.
Προπονηταράς δεν μου μοιάζει ο Χιμένεθ. Υπάρχουν και Έλληνες προπονητές που ξέρουν περισσότερη μπάλλα. Με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι "ανέστησε" κάποια πρόσωπα που δεν το περιμέναμε και το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι "προετοιμάζει" τους παίκτες για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Απλά ο άνθρωπος δείχνει να εργάζεται φιλότιμα και να μην κάθεται πάνω σε κάποιο συμβόλαιο. Δουλευταράς λοιπόν και ο "τρελλός" που θέλει η κάθε ομάδα να μπαίνει μπροστά και να παρασύρει τους πάντες. Ψυχολογία....

mavalexis είπε...

Έχω την εντύπωση ότι με βάση την απόδοση των δύο το αποτέλεσμα θα μπορούσε άνετα να είναι αντίστροφο από αυτό που ήρθε!

Καπετάνιος είπε...

Σιγουρα θα μπορουσε να ειναι αναποδο το αποτελεσμα.Αν και το πιο σωστο θα ηταν ενα Χηνακι και να λυσουν τις διαφορες τους στο δευτερο παιχνιδι.