neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ


Παντως για το οικονομικο προβλημα που εχει προκυψει στον Παναθηναικο, θελω να πω οτι εχουν ολοι οι μετοχοι ευθυνη, απο τον πιο μεγαλο μεχρι τον πιο μικρο. Γιατι σιγουρα ο Βγενοπουλος τους πουλησε ολους οταν αποφασησε να εξαφανιστει και ανετρεψε τα οικονομικα δεδομενα της ΠΑΕ, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι τα τεραστια ανοιγματα και οι μεγαλες σπαταλες που εγιναν τα τελευταια χρονια δεν ηταν γνωστες απο τους μετοχους. Γιατι αν δεν ηταν τοτε οι κυριοι που εμφανιζονται πετυχημενοι επιχειρηματιες, βιομηχανοι και εφοπλιστες ειναι αχρηστοι που δεν ξερουν τι τους γινεται στο πως να διοικουν μια εταιρια. Επειδη λοιπον αυτο ειναι λιγο δυσκολο (οχι ομως αδυνατο ειδικα για μερικους), θελω να πιστευω οτι ολοι ηξεραν τι γινεται, απλα πονταραν οτι τα λεφτα που θα εφερνε ο ψευτο-Ανδρεας στην ομαδα θα καλυπταν τις υπερβολες τους. Τωρα αυτο που πρεπει να κανουν οι μετοχοι, οπως ειπε και ο Πολεμης, ειναι να βγουν ολοι μαζι και να πουν στον λαο του Παναθηναικου τι ακριβως συμβαινει και τι ακριβως σχεδιαζουν να κανουν. Για να ξερουμε και εμεις τι θα γινει και να μην διαβαζουμε και ακουμε ανακριβιες απο τον καθε τυχαιο που θελει να πουλησει μερικα φυλλα παραπανω.

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Δύσκολα τα πράγματα... Άντε μέσα στο γενικό χαμό να ψάχνει και η πανάθα μαζί με τον καθένα να κάνει την κρίση ευκαιρία!

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, ο Τζίγκερ - και κατά ένα τρόπο και οι Γιαννακόπουλοι - το καλοκαίρι έκαναν γνωστά κάποια πράγματα, αλλά η καχυποψία πολύ κόσμου καθυστέρησε την αλήθεια για την κατάσταση!

Καπετάνιος είπε...

Σιγουρα ειναι πολυπλοκο το θεμα.
Και δεν μπορεις ευκολα να καταλογησεις ευθυνες.
Το θεμα ειναι να βγουν,να μιλησουν και να αποφασισουν τι θα γινει.
Να ξερουμε.Συνεχιζουν την πολιτικη των ακριβων μεταγραφων και καλυπτουν τα ελλειματα απο την τσεπι τους?
Πουλανε τους ακριβους παικτες και κανουν στροφη σε νεοτερους και πιο φθηνους αλλα και στην πολυτιμη ακαδημια της Παιανιας?
Εγω με οποια αποφαση δεν εχω προβλημα,απλα θελω να ξερω απο υπευθυνα χειλη και οχι να ακουω την χαζομαρα του καθενος.
Καταλαβαιτε επιτελους τις ευθυνες σας και βγειτε να μιληστε.