neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΟΣ


Εχει πει καποιος στον προεδρο Βαγγελα οτι επειδη πηρε την ομαδα του λιμανιου, αυτοματος ειναι ιδιοκτητης και ολοκληρου το ελληνικου ποδοσφαιρου?Δεν πρεπει καποιος να του πει οτι εχει κουρασει πλεον με το να κυνηγαει τους διαιτητες μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι του Ολυμπιακου?Ακομα και φιλικο να παιξει ο θρυλος με την δευτερη ομαδα, ο Βαγγελας θα παραπονεθει για την διαιτησια. Τελευταιο επεισοδιο της φαρσοκωμωδιας του Βαγγελα ειναι οτι πηρε τηλεφωνο τον Πιλαβιο και τον κατσαδιασε λεει για την διαιτησια στον αγωνα κυπελλου με τον ΠΑΟΚ. Μηπως πρεπει να θυμηθει ο Βαγγελας οτι ειναι και προεδρος της λιγκας και πρεπει να κραταει ενα επιπεδο, αν και ολοι πλεον ξερουμε οτι δεν ξερει καν αυτη τη λεξη? Κρατος δεν υπαρχει οποτε δεν μπορει να του πει τιποτα, αλλα οι αλλοι της λιγκας κανονικα δεν πρεπει να τον μαζεψουν λιγο???Μηπως και τα προσφατα επεισοδια βιας κατα διαιτητων,που παρατηρουνται απο την αρχη της σεζον και εντελως τυχαια συμπηπτουν με την αναληψη της ομαδας του λιμανιου απο τον Βαγγελα, εχουν να κανουν και λιγο με την ανευθυνη συμπεριφορα του μεγαλο-εφοπλιστη?

5 σχόλια:

Striker είπε...

antrhwpos b katigorias o baggelas. as einai kala ta lefta tou mpampa pou tou dinoun dikaioma na bgei apo tin afaneia twn kolegiwn kai na zitisei dimosiotita mesw tis omadas tou limaniou. oti kai na kanei omos... sokratis de prokeitai na ginei. tha parameinei to kakomathimeno plousiopaido, ypervaro apo tis polles sokolates kai me epipedo ypo tou midenos.

Καπετάνιος είπε...

Κοιτα το να βρεις λεφτα ετοιμα δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις και επιπεδο. Επισης πολυ βρηκαν λεφτα απο τους γονεις τους,αλλοι τα φαγαν και καταστραφηκαν και αλλοι τα χειριστηκαν σωστα και τα πολλαπλασιασαν.Σε αυτη την κατηγορια ανηκει ο Βαγγελας.Το επιπεδο ομως υπο το μηδεν οπως λες.
Οσο για τον Σωκρατες που αναφερεις,δεν τον λες και αυτοδημιουργητο.Αχυρανθρωπος και πρακτορας ηταν και μαλλον ειναι ακομα.ΚΡΟΚΟΥΣ αλλωστε ηταν το code name.

Striker είπε...

captain...de ton lew anthropo xoris epipedo giati vrike lefta apo mpampa. apla lew oti tha mporouse me tin anesi pou eixe apo moro na exei anaptiksei ena epipedo tipou tzigker. antitheta aytos einai o klasikos trompas ipervaros pou troei ti sokolata monos tou sti gonia gia na mi ti moirastei me tous simathites kai fisika den ton kanoun parea oi alloi. e logiko einai na gemisei komplex.
gia sokrati pou les de ton efera san lampro paradeigma. alla ikseres kai si oti einai ipologisimos antipalos. einai epipedou tzigker. kai o bagkelas pote de tha tous ftasei. simple.
sti gonia tou me ti sokolata tou kai me pseytoleontarismous na prospathei na ftiaksei strato apo tsoukalades.

mavalexis είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω με Καπετάνιο!

Από τον κρόκους βέβαια ο τραγικός Μαρινάκης μπορεί να έχει και λίγο περισσότερο, καθώς ακόμα δεν έχει πιάσει τις ακρότητες Κόκκαλη! Θα δείξει...

Καπετάνιος είπε...

Ξερεις την αποψη μου για Κροκους.
Αλλα νομιζω οτι τελικα ο Μαρινακης εκανε την εκπληξη και τελικα εχει χαμηλοτερο επιπεδο απο τον Σωκρατες.