neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Να τον χαιρομαστε!!!!


Φανταστικο φωτογραφικο αποσπασμα απο τα χορευτικα του Πρωθυπουργου Γιωργακη που το εκαψε με την αλλαγη του χρονου. Συμφωνα με το αρθρο, οταν η ορχηστρα του μαγαζιου επαιξε την Συννεφιασμενη Κυριακη, ο George δεν αντεξε και σηκωθηκε να ριξει δυο στροφες.
Αν και πιο πολυ στην εικονα ταιριαζει η αγαπημενη μελωδια απο τον Καραγκιοζη.
Να τον χαιρομαστε λοιπον, και ολοι εμεις που δεν εχουμε διαθεση για γλεντια την ωρα που ολα γυρω ειναι μαυρα, ας παιρνουμε κουραγιο απο την Πρωθυπουργαρα μας και ας ελπιζουμε σε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

6 σχόλια:

mavalexis είπε...

Entaxei, para to kontrast tis foto me ti genikoteri katastasi, einai ipervoliko na kritikaroume kapoion epeidi xoreuei tin protoxronia.

Καπετάνιος είπε...

Μην αρπαζεσε φιλε maval
δεν στον ειπαμε και καμπουρη τον αγαπημενο σου Γιωργο.
Χιουμορ κανουμε μεσα στο γενικοτερο γκρι κλιμα που βιωνουμε.
Και βεβαια μπορει να χορευει και να γλεντα.Δεν του λεει κανενας οχι.Αλλωστε εκεινος εχει καλυμενο τον κωλο του απο ολες τις πλευρες.
Βεβαια θα μπορουσε και να αποφυγει τα δημοσια γλεντια.Λεω εγω τωρα.

Striker είπε...

artos kai theamata kai sto bathos kipos. an thes pes to kai ipoga stis mpoumpoulinas.
apla simera ta skoteina katiforika skalia prin tin aithousa ''toketwn'' metatrapikan se listriki foroepidromi. apo theamata kai eleimosini 250 euro se xamilosintaksiouxous, kala paei o kouisligk.

Striker είπε...

kai pera apo tin plaka re maval. OTAN EKSAITIAS SOU YPARXEI KOSMOS POU EKANE XRISTOUGENNA ME KRITHARAKI STHN KALYTERH, E NAI RE SY DE XOREVEIS. TO BOULONEIS KAI KATHESAI STH GWNIA. galopoula de, tha tros diakritika otan de se blepoun oi kameres
kali xronia, kalo kouragio

mavalexis είπε...

Το "εξαιτίας" είναι πολύ σχετικό σε αυτή τη ζωή αγριεμένε στράικερ...

tonik21 είπε...

Άραγε... υπoγράφηκε η παράταση της συμφωνίας περί "μη εκμετάλλευσης" του ορυκτού μας πλούτου με τους Αμερικάνους? ή μήπως πρέπει να συνεννοηθούμε με τους "γείτονες" για να πάρουμε και την άτυπη συγκατάθεσή τους για τη συνέχεια? Κάτι θα έγινε για να υπάρχει τόσο κέφι..
Πέρα από τα αστεία, ας δούμε τώρα τα σοβαρότερα.
Ά.. μην το ξεχάσω: Ποτέ μην καταφέρεστε κατά ενός πολιτικού. Εναντίον όλων είναι το σωστότερο. Το αξίζουν δικαιωματικά.