neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΗΤΤΑ


Εγινε λοιπον και αυτο, κερδισε ο Ολυμπιακος τον Παναθηναικο μεσα στο ΟΑΚΑ. Καποτε θα γινοταν και αυτο, αλλωστε καμια ομαδα δεν ειναι ανικητη. Κακος ο χθεσινος Παναθηναικος, με τους παικτες κλειδια Διαμαντιδη-Μπατιστ-Νικολας σε κακη μερα (οι δυο πρωτοι επηρεασμενοι απο την ιωση και τον τραυματισμο). Αν σε αυτους βαλουμε και τον αποντα Μαριτς, δενει το γλυκο. Απο την αλλη ο Ολυμπιακος εμφανιστηκε πιο αποφασισμενος και ψυχραιμος σε κρισιμα σημεια του παιχνιδιου. Οι παικτες δεν φανηκαν να επηρεαζονται απο την καυτη ατμοσφαιρα του ΟΑΚΑ και καταφεραν να κανουν μια μεγαλη νικη. Εμφανης ηταν η διαφορα στην ομαδα απο την παρουσια του Ιβκοβιτς στον παγκο του Ολυμπιακου.
Μεγαλος πρωταγονιστης παντως της χθεσινης βραδιας ειναι ο κοσμος του Παναθηναικου. Νομιζω οτι επεδειξε οτι μπορει να δημιουργει καυτο κλιμα χωρις να κανει επεισοδια και "εγκληματα" που δεν ταιριαζουν σε κανενα γηπεδο και ειδικα στου Παναθηναικου. Μοναδικη παραφωνια η μια φωτοβολιδα που προκαλεσε και την ολιγολεπτη διακοπη του ματς που κατα την γνωμη μου επηρεασε αρνητικα τον Παναθηναικο και θετικα τον Ολυμπιακο. Κατι που φανηκε καθαρα και στις αντιδρασεις των παικτων του Παναθηναικου οταν εγινε το συμβαν.
Ας ελπιζουμε οτι το κλιμα θα ειναι το ιδιο καλο και στο ΣΕΦ.

Υ.Γ. Οταν η διοικηση μιας ομαδας αποφασιζει οτι δεν πρεπει να γινονται επεισοδια, δεν γινονται επεισοδια και αυτο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολες τις ομαδες σε ολα τα γηπεδα.

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Η σχετικότητα των πραγμάτων είναι μια παράμετρος που βρίσκει εφαρμογή σε όλα αυτά!

Δε νομίζω ότι η φωτοβολίδα, που και να μην έπεφτε δε θα μας έλλειπε, επηρέασε τις εξελίξεις τόσο πολύ, ούτε οι διοικήσεις - αν και περνάν κάποια πράγματα κι από το χέρι τους - μπορούν να ελέγξουν τα πάντα ή να ασχολούνται συνέχεια με ένα θέμα.

Καπετάνιος είπε...

Σιγουρα οι διοικησεις δεν μπορουν να λυσουν απο μονες τους το θεμα της βιας στα γηπεδα. Αλλα σιγουρα μπορουν να βοηθησουν πολυ προς αυτην την κατευθυνση. Δεν μπορω να δεχτω οτι σε προηγουμενους αγωνες οι διοικησεις ειναι ανυμπορες και οι οπαδοι κανουν οτι θελουν και χθες που η διοικηση του Παναθηναικου μερες πριν ειχε επαφες με τους οργανωμενους και ζητησε ηρεμο κλιμα,ξαφνικα οι οπαδοι τους ακουσαν.Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.Παντως το χθεσινο κλιμα ειναι πολυ καλο και μακαρι να το ξαναδουμε και σε αλλα γηπεδα.

Ανώνυμος είπε...

Εχει ξαναγινει αυτο που εγινε χθες και το 2007 και μαλιστα τοτε ειχαν κερδισει με εναν ποντο παραπανω (84-89) και μαλιστα τοτε με τον Παναθηναικο κομπλε και οχι οπως τωρα χωρις την μια εκ των 2 μεγαλαων μεταγραφων του καλοκαιριου (Μαριτς) και με τον Μπατιστ και τον Νικολας να προερχονται απο μεγαλης διαρκειας τραυματισμων και τον Διαμαντιδη ωσει παρων χωρις καμια προπονηση εξαιτιας της γριπης. Και φυσικα τον Μαη τοτεειχαμε την φυσικη καταληξη με τον Παναθηναικο πρωταθλητη.

υγ1 Εκτος απτο 2007 που χασαμε στο κανονικη περιοδο και πηραμε το πρωταθλημα αλλη μια φορα εχει γινει αυτο το 2000 και παλι τοτε πηραμε τον Μαη το πρωταθλημα...
υγ2 Ο κομπλε και σοβαρος Παναθηναικος τον εχει για πλακα αυτον και τον φετινο γαβρο. Οποτε μαλλον καλο εκανε η ηττα απτη αποψη οτι χθες χαθηκε και η τελευταια ευκαιρεια των γαβρων να καταλαβουν που βρισκονται και κανουν 2 πολυ καλες μεταγραφες που χρειαζονται για να μπορουν να διεκδικησουν το πρωταθλημα.
υγ3 Χθες ακουσα το πιο καλο αστειο. Οτι ο γεροιβκοβιτς λεει δεν χανει με προβαδισμα εδρας πρωταθλημα (λες και ειναι σιγουρο το προβαδισμα εδρας...) Εδω το 1999 εχασε το πρωταθλημα στον τελευταιο τελικο απο τον... Σουμποτιτς με τοτε ροστερ πολυ πιο ανταγωνιστικο απο αυτο που εχει σημερα εναντι του Παναθηναικου...
υγ4 θεμα κρατους ειναι η βια και ουτε θεμα οπαδων ουτε θεμα διοιηκησεων. Οταν περσι μετα τον τελαυτειο τελικο στο σεφ βαση νομου ο γαβρος επρεπε να φαει -2 απτο φετινο πρωταθλημα και δεν του επβληθηκε ποτε αυτη η ποινη τι να λεμε τωρα
υγ5 Μπορει για τον φραγκοφωνια τον , τον χοψωνιδη ντε, να μην ευχομαι να φαει καμια φωτοβολιδα αλλα του ευχομαι να πατησει καποια μπανανοφλουδα στον δρομο... οχι επειδη μπορει να μας απειλησει για τις κουπες (δεν μπορει) αλλα επειδη πιστευω στην θεια δικη..
υγ6 Μεγαλη συκινηση χθες, να τον προσεχετε ομως τον γεροιβκοβιτς. Δεν ειναι για την ηληκια του τετοιες συγκινησεις. Οι καρδιολογοι προειδοποιουν!
υγ7 Και επειδη δεν ειμαι μικροψυχος. Συγχαρητηρια στα αρουρια για την χθεσινη τους νικη στο φιλικο. Τα επισημα παιζονται τον Μαη ομως...
υγ.8 Ακουσα οτι μετα το ματς εγινε στεψη στο σεφ με το lucky cyp 2011 που σηκωσε ο αρχηγος Θοδωρης. Ειναι το 14ο συνεχομενο που σηκωσαν οι γαβροι...

Εμετικος

stratos είπε...

fantazomai sto telos tou paixnidiou ta pirotexnimata itan gia na giortasete tin niki tou antipalou.