neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ


Το οτι ο Μητρογλου ειναι ενας ανθρωπος χαμηλου διανοητικου επιπεδου και γενικοτερου επιπεδου αντιληψης το ξεραμε και δεν χρειαζοταν να το δουμε χθες. Απλα χθες μας επιβεβαιωσε αυτα που ξεραμε. Ο παικτης που πανηγυριζε τα γκολ του με πιστολιες και ειχε κανει ακομα και τον Κοκαλη να του βαλει χερι, χθες το πηγε ενα ισως και δυο βηματα παρακατω. Μετα το γκολ που εβαλε στον Παναθηναικο, τωρα με την φανελα του Πανιωνιου, εβγαλε την φανελα και κατεβασε το σορτσακι δειχνοντας σε ολους το βρακι του. Μαλλον και καλα θελοντας να μας πει οτι σας ξεβρακωσα?Μονο ο ιδιος ξερει.Παμε τωρα στην ταμπακερα.
Εγω ειμαι Παναθηναικος και με πειραξε και λιγο παραπανω ο πανηγυρισμος του. Αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχει σκεπτομενος ανθρωπος που να του αρεσε η κινηση του λιγου Μητρογλου. Δεν πιστευω οτι κανενας σκεπτομενος ανθρωπος θελει αυτα τα προτυπα να περνανε απο τον αθλητισμο. Το να κερδιζεις τον αντιπαλο και να πανηγυριζεις την νικη σου ειναι δεκτο. Αλλα το να προσπαθεις να ξεφτυλισεις τον αντιπαλο και να τον απαξιωνεις ειναι απαραδεκτο. Μεσα απο τον αθλητισμο πρεπει να προοθουνται αξιες οπως το ευ αγωνιζεστε και η ευγενης αμιλα. Η κινηση του Μητρογλου ηταν αλητικη και δειχνει εναν πολυ μικρο ανθρωπο.

Υ.Γ. Ενας αρμοδιος ανθρωπος δεν υπαρχει για να πει κατι και να κινησει οποιες διαδικασιες πρεπει να κινησει?Αυτη η ενεργεια δεν ειναι διακωμωδηση του αθληματος?
Υ.Γ.1 Δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που απο χθες τον εκαναν ηρωα τους τον Μητρογλου.

2 σχόλια:

Striker είπε...

ouden sxolio gia dna gayrou

tonik21 είπε...

Τα ίδια περίπου έκανε και ο Ανατολάκης και έγινε και βουλευτής !!!
Έτσι και αυτός ειρωνευόταν τους αντιπάλους και συμπερίφερόταν "ευγενικά" απέναντί τους στα γήπεδα.
Πρέπει να το έχει η ομάδα...
Άντε και Δήμαρχος (μαζί με τη Βασιλειάδου).