neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ!



Όταν ουκ ολίγος "πράσινος" κόσμος και ακόμα και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει αλλά και τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό έφτασαν να ακυρώνουν πορείες δεκαετιών των πλέον παραδοσιακών παραγόντων και "αιμοδοτών" του συλλόγου, νομίζω πως - γενικεύοντας - φταίμε όλοι...

9 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Αν εντοπιζεις το φταιξιμο οτι ο περισοτερος κοσμος ξεχναει την ποιοτητα και προτειμαει εστω και παιζοντας κακο ποδοσφαιρο να περνει την νικη,τοτε φταιμε. Αν εντοπιζεις οτι ο κοσμος δεν εχει υπομονη και θελει αποτελεσματα εδω και τωρα τοτε φταιμε. Αν οτι στη πρωτη ηττα η ομαδα ειναι για τα μπαζα και στην πρωτη νικη η ομαδα παιζει διαστημικο ποδοσφαιρο τοτε φταιμε. Αλλα για το πως καταφεραν οι πολυμετοχικοι και μεσα σε 2-3 χρονια καταφεραν να δμιουργησουν ενα μπαχαλο διοικητικο και οικονομικο τοτε δεν φταιμε. Εκτος αν συμφωνεις και με την δηλωση Παγκαλου οτι μαζι τα φαγαμε.Τοτε παω πασο.

Καπετάνιος είπε...

Και κατι ακομα. Δεν θελεις να ακουσεις τιποτα για Τζιγκερ και Γιαννακοπουλους. Συμφωνω οτι εχουν μικροτερο μεριδιο ευθυνης,αλλα εφοσον ηταν μεσα στην ομαδα αυτα τα χρονια,οπως τους πιστωνεται μεριδιο των επιτυχιων,ετσι πρεπει να επομισθουν και το μεριδιο των ευθυνων.

mavalexis είπε...

Διαφωνώ, η ευθύνη βαραίνει την Βγενόπουλο και συμμετέχοντες στην ΠΕΚ κατά βάση!

mavalexis είπε...

Και -όχι όλλους αλλά σίγουρα - τους υπερ-φανατικούς υποστηρικτές τους!

Καπετάνιος είπε...

Συμφωνω οτι Τζιγκερ και Γιαννακοπουλοι εχουν το μικροτερο μεριδιο ευθυνης. Αλλλα οπως εχουνε συμμετοχη στις περσινες επιτυχιες,ετσι εχουνε και καποια ευθυνη εστω μικρη στο μπαχαλο που εχει δημιουργηθει.
Το θεμα παντως ειναι,οπως θα δεις και στην αναρτηση μου,οχι ποιος φταιει και ποσο,αλλα να βγουν να πουν πως εχει η κατασταση και πως θα συνεχισουν απο εδω και περα.

Striker είπε...

i logiki tis sinipeythinotitas einai oti pio asteio exw akousei stin politiki zwi tou topou. kai distixos tin iotheteis kai edw. de ftaiei o politis pou o tsoukatos giroferne ena mirio marka apo tin siemens, oso kai an palevei o pagkalos na pei oti mazi ta fagame. etsi kai edw de ftaiei o katoxos tou diarkeias pou PLHRWNEI ADRA, gia na blepei ayto to aisxos. eleos pia me ti sinipeythinotita. kapoioi ftaine. kai aytoi sigoura den einai o pikramenos kosmos.

Ανώνυμος είπε...

O τζιγγερ ειναι για τον Παναθηναικο κοσμο οτι θα ειναι και ο γιωργακης για τον Ελληνικο λαο σε λιγο καιρο - τελειωμενος. Και οι βαρδινογιαννηδες ειναι για τον Παναθηναικο οτι θα ειναι σε λιγο καιρο και οι παπανδρεου για τον Ελλνικο λαο-τελειωμενοι. Οσα και αν προσφεραν οι προηγουμενοι βαρδινογιαννηδες στον Παναθηναικο, οσο και αν προσφεραν οι προηγουμενοι παπανδρεου στον Ελληνικο λαο, ο τζιγγερ και ο γιωργακης καταφεραν σε μικρο χρονικο διαστημα να γινουν αντιπαθεις και συμβολο του μισητου κεφαλαιου...

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

...και να κανουν τον κοσμο (και με το δικιο του) να βαλει στο χρονοντρουλαπο της ιστοριας οτι καλο και αν ειχαν προσφερει οι συγγενεις τους στο παρελθον.

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποκλείεται στο μέλλον να ισχύσει έστω κάτι από αυτά που λες, αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος και μου ακούγονται μεγαλοστομίες και υπερβολές!

Πάντως σήμερα και στα δύο πεδία, παρά την κριτική του ο κόσμος προσβλέπει (και) σε αυτούς, παρά τα δεδομένα σφάλματά τους!

mavalexis