neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Πιο καλά στο Χαρτούμ...


Μιλάμε για... τραγελαφικές καταστάσεις! Ο Γ. Παπανδρέου μέχρι τελευταία στιγμή, προ της απόφασής του για τους 13 υποστηριζόμενους ως υποψήφιους Περιφερειάρχες και τους υποψηφίους Δημάρχους σε Αττική και Θεσσαλονίκη, εξακολουθούσε να συνεντευξιάζει ενδιαφερόμενους και μη, κυρίως τους δεύτερους, χωρίς τελικά να μπορεί να βρει μια αξιοπρεπή λύση στα προβλήματα που, ουσιαστικά, ο ίδιος δημιούργησε, με την επί μακρό διάστημα αδιαφορία του για το θέμα.

Αποτέλεσμα, με την ανακοίνωση των εκλεκτών του κυβερνώντος κόμματος, οι πάντες να αντιλαμβάνονται ότι οι τελικώς επιλεγέντες αποτελούν 2ης διαλογής επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού, έστω κι αν κάποιος ή κάποιοι αδικούνται απ' αυτό το συμπέρασμα. Πέρα από τη... χρονο-καθυστέρηση όσων επελέγησαν χθες, αξιοσημείωτο - και αξιομνημόνευτο στο μέλλον θα - είναι ότι στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα περιμένουν ακόμα λίγο(;) για να πληροφορηθούν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και για πάρα πολλούς "Καλλικρατικούς" Δήμους της χώρας! Μάλιστα, λέγεται, πως το κυβερνών κόμμα δε θα δώσει στηρίξεις,τελικά, σε σειρά Δήμων της χώρας, πιθανότατα και σε άνω των 100, πράγμα που οξύνει τον τραγέλαφο, καθώς το ΠΑΣΟΚ, παράλληλα, έχει δεσμεύσει όσους δυνάμει υποψηφίους του αιτήθηκαν την υποστήριξή του, να μη συμμετέχουν σε διαφορετικό συνδυασμό υποψηφίου από εκείνου του οποίου θα προκρίνει η αρμόδια επιτροπή του κόμματος.

Και να σκεφθεί κανείς ότι οι προτεινόμενοι υποψήφιοι από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του είναι εκείνοι που θεωρούνται οι καταλληλότεροι από το κυβερνών κόμμα για να στηρίξουν τη σημαντική τομή, κατά τον Γ. Παπανδρέου, της μεταρρύθμισης του "Καλλικράτη"! "Αλλαλούμ, μάζεψέ τα να πάμε, πιο καλά, στο Χαρτούμ"! Αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός και στην ανακοίνωση των υπόλοιπων, αναμενόμενων κι ιδιαίτερα πολλών, στηρίξεων υποψηφίων Δημάρχων, στο τέλος αυτός που θα λαμβάνει το "χρίσμα", θα είναι κι εκείνος που τελικά θα θεωρείται ως "αντάρτης" από την κοινωνία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mavalexis,
μέχρι να κάνεις την καθιερωμένη σου ανάλυση, σου κοινοποιώ αποκλειστικά στιγμιότυπα του ανασχηματισμού , από το μπλογκ "Πολλαπλασιάστε την πραγματικότητα επί δύο", ώστε να σχηματίσεις πληρέστερη (ποδο)σφαιρική εικόνα.

Κατ.