neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ME TO ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


Ειναι εξαιρετικα απολαυστικο, να βλεπεις ότι η ιστορια επαναλαμβάνεται σαν φαρσα, με μια μικρη διαφορά. Οι φανέλες δεν ειναι κοκκινες αλλά πράσινες. Πριν κάποια χρόνια ο Gayρος ξεσκιζε διαιτητικα το ελληνικό πρωτάθλημα και μετα στην Ευρωπη σφύριζαν οι πεντάρες. Πλέον την δόξα του σε όλα την εχει ζηλέψει ο βάζελος. Δαλούκες στην Ελλάδα, πεντάρες εκεί που δεν υπάρχουν ύποπτες σφυριχτρες και στραγάλια. Οπότε φίλοι μου πράσινοι, μη σας κάνει εντύπωση το γιατί ο ουδέτερος κόσμος απόλαυσε την χθεσινή ακατάλληλη προβολη. Εκεί που κάποτε φτύνατε , τώρα γλύφετε.....για αυτο ο κοσμάκης πανηγύρισε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ και όχι παραγοντικό σόου των Καταλανών. Εσεις καθιστε να ασχολείστε με τους ορισμούς, την ΚΕΔ, τον γκάνγκστερ Πατέρα να 'καθαρίζει' τον Μαρινάκη και την αυλή του.
Κατοχή 75-25
Πασες 245-25 (α' ημίχρονο, μετά για προφανείς λόγους δεν ξανααναφέρθηκε νούμερο)
Τελικές προσπάθειες ΠΑΟ μόλις 1.
Οι νύχτες περηφάνιας του πρέσβη ,οσο καθαρίζει στην Ελλάδα με Δαλούκες.

14 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Καλα εσυ εχεις ξεφυγει τελειως.
Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε?
Τα πιστευεις????
Πως μπορεις και κανεις τετοιες συγκρισεις?????
Τα πολλα χρονια ανυπαρξιας με το ΑΕΚ σε εχουν χτυπησει στο κεφαλι ε???
Αφου δεν εχουμε να ασχοληθουμε με το ΑΕΚ αφου βρισκεται μεταξυ φθορας και αυθαρσιας, βγαινουμε και γραφουμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι????
Καμια δοση αντικειμενικοτητας και σοβαροτητας σε αυτα που γραφεις.
Απλα συσορευμενη μιζερια και κακια βγηκε σε 50 γραμμες.

Zogra είπε...

ρε κεσαρη ειπαμε... ναι μεν χασαμε με μεγαλο σκορ για να χαρειτε οι υπολοιποι που περιμενατε στην γωνια για κραξιμο, ναι μεν η Μπαρτσα ειναι ομαδα που στην κακη σου μερα σε κανει σκονη... αλλα μην το φτασουμε σε τετοιους παραλληλισμους... ο γαυρος εχει φαει 5 γκολ απο την Ροζεμπουργκ και την ιδια χρονια οι νορβηγοι πατωσαν σε Νορβηγια και Ευρωπη...

σε οτι αφορα το "Πρεσβης της Ελλαδος" που χρησιμοποιησες... το ξερεις κι εσυ καλα οπως και ολοι οσοι ασχολουνται με το τοπι... οτι ειτε το θελουμε ειτε οχι, τα πραγματα ειναι ΕΤΣΙ και δεν αλλαζουν οσο κι αν προσπαθειτε, απο μια 5αρα στην εδρα της μεγαλυτερης και πιο φορμαρισμενης ομαδας στον κοσμο...

Striker είπε...

opa na katalabw captain.....giati poly genika milas. ti mou bgike apo to kefali kai egrapsa? se ti eprepe na eimai pio antikeimenikos?? pou leipei i sobarotita?? ti den isxiei??? gia kanta mas penintarakia.....

Striker είπε...

zogra,.....oi pentares ta teleytaia xronia einai polles. proxeira proxeira thimamai 5ara apo barca fetos, 5ara apo barca prin 4 xronia, 5ara apo man utd....kai an psaksw tha brw kai alles. apla den exw xrono tora....
opote ase ta kai kala mia pentara apo tin kaliteri omada tou planiti

mavalexis είπε...

Όσο και να ψάξεις εμπαθή κ. Στράικερ τέτοια σκορ θα βρες μόνο από Μπάρτσα Γουνάιτεντ εναντίον της πανάθας!

Εντυπωσιακό που χάρηκες περισσότερο από τους οπαδούς του Άρη, πάντως... Δεν έχουν όλοι τα ίδια συμπλέγματα, αν και νομίζω ότι ούτε οι οπαδοί της ΑΕΚ αντιμετώπισαν όπως εσύ το θέμα! Ίσως να ανεβαίνει κι η εμπάθεια σου, λόγω παραδοσιακού θαυμασμού σε Ρόκο!

Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια! Και ψάξε λαγούμι να κρυφτείς όταν η πανάθα σου δίνει τις ευρωπαϊκές της απαντήσεις!

Υγ: Και μετά λέτε για άλλους ότι είναι πολωτικοί και εριστικοί!

Καπετάνιος είπε...

Οι συγκρισεις που κανεις ειναι απο το κεφαλι σου.Τολμας να συγκρινεις το καθεστος Κοκαλη με την σημερινη κατασταση στην διαιτησια και την οποια ευνοια μπορει να εχει ο Παναθηναικος ως μεγαλο σωματειο με τις σφαγες του Ολυμπιακου?
Αυτα ολα ειναι απο το κεφαλι σου ψηλακο!!!Ειναι ελλειψη σοβαροτητας οταν βγαινεις και γραφεις απο το πουθενα αυτα τα πραγματα.Εριστικα και χωρις κανεναν λογο.
Τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει.Μα τιποτα.
Πραγματικα μονο εσυ και ο πρωταθλητης τετοια αντιδραση σημερα το πρωι.
Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!!!!

Υ.Γ.Οτι και να λες και ο Πρωταθλητης, ο Παναθηναικος ειναι η ελληνικη ομαδα με τις μεγαλυτερες ευρωπαικες επιτυχιες και την πιο σταθερη παρουσια σε ολη την ιστορια.Ολα τα αλλα ομορφα ειναι απλα για ανα χρυσονουν το χαπι,ειτε της μιζεριας/ανυπαρξιας της ΑΕΚ ειτε της αδυναμιας του Ολυμπιακου(η αλλη σου ομαδα)να κανει κατι αξιοσημειωτο μετα απο τοσα χρονια παρουσιας στο champions league.
Οπως και να εχει ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!

Striker είπε...

pros captain.
kathara ipokeimeniko oti i katastasi epi kokali de sigkrinetai me ti simerini. kati paromoio me to ''itan panalty '' kata ton patera. eisai bazelos, de to blepeis antikeimenika to dexomai.
pros mavalexi.
file....ektithesai. xwris na mporesw na psaksw ektenos, idi brika ena 5-1 apo tin verder (2005) nomizw....kai an psaksw tha brw kai aaaaaalla....LOL
kalimera antikeimenikoi bazeloi

mavalexis είπε...

Εντάξει, αφού βρήκες και την ομάδα του 1-5, 5-1 καθάρισες... Δίκιο-δίκιο!!

Καπετάνιος είπε...

Το οτι η κατασταση σημερα δεν συγκινεται με το Κοκαλικο καθεστος δεν ειναι υποκειμενικο ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ!!!!!!
Αν δεν το βλεπεις αυτο εχεις προβλημα μεγαλο.
Αλλωστε ουτε κανεις βγηκε να πει οτι αδικα πηρε το πρωταθλημα περσυ ο Παναθηναικος,αλλα και ουτε απο ενα σφυριγμα στην δευτερη αγωνιστικη του πρωταθληματος μπορεις να πεις οτι ο Πατερας ειναι ο νεος Κοκαλης.Αν το λες αυτο τοτε χαραμιζεσαι στο Λος Προμεναδος και καλα θα κανεις να στειλεις τα κειμενα σου στον Πρωταθλητη και στον Γαυρο.Σιγουρα θα τα εκτιμησουν εκει και θα βγαλεις και χαρτζιλικι!!!

Striker είπε...

to na milaw ekmerous tis omadas MOU pou tixainei na einai i AEK kai oxi ekmerous protathliti kai gayrou...de to pianoume san endexomeno????

Καπετάνιος είπε...

Μας μπερδευεις συνεχεια ρε ψηλε γιατι η εφημεριδες της ομαδας σου οπως μας λες,δεν ασχοληθηκαν με πρωτοσελιδα για το παιχνιδι του Παναθηναικου.
Μονο οι εφημεριδες της αλλης ομαδας σου ασχοληθηκαν ΤΟΣΟ πολυ οσο και εσυ με την ηττα του Παναθηναικου.
Γιαυτο και η προταση για αποστολη των γραπτων σου στον Πρωταθλητη και τον Γαυρο.Και τωρα που το σκεπτομαι εχει ανοιξει και μια θεση στο ΦΩΣ μετα την φηγη Νικολακοπουλου.Δεν ειναι τοσο εριστικη βεβαια οσο η αλλες και μπορει να μην ταιριαζουν τοσο τα γραπτα σου αλλα τι να κανεις.
Το χαρτζιλικι να βγαινει.
Και για να απαντησω,πλεον μετα απο τοσα γραπτα σου εδω και καιρο με πλεοναζουσα γαυροφροσυνη,ΟΧΙ δεν το πιανουμε πια σαν ενδεχομενο να μιλας εκμερους ΑΕΚ.

stamavrogenis είπε...

pros apantisi se ola ta sxolia sas

http://www.parapolitiki.com/2010/09/blog-post_6128.html

Καπετάνιος είπε...

Πολυ δυνατο αρθρο.
Σε προσγειωνει ανωμαλα.
Καλο ειναι αυτο που και που.
Βεβαια ολα αυτα τα ξερουμε,απλα τα ξεχναμε και καλο ειναι να τα θυμομαστε.Και ετσι for the record συμφωνω απολυτος με αυτο που λεει οτι σαν οπαδοι οι ελληνες νοιαζονται για την νικη με οποιο τροπο.Γιαυτο εχουμε και το ποδοσφαιρο αλλα και την εθνικη που ειχαμε(μακαρι να αλλαξει κατι).
Αυτο βεβαια δεν ανερει τα αστεια σχολια του Στραικερ.

Striker είπε...

asteia einai i omadoula sou sto soccermanager