neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την τύχη να βρίσκεται μπροστά σε μια μοναδική συγκυρία/ευκαιρία που όμοια της δεν πρόκειται να ξαναβρούμε μάλλον.
Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι στενοτατοι φίλοι και αυτό τους επιτρέπει να ξεπεράσουν καχυποψίες και λαμογια και να πάνε μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδα που ποτέ δεν έχει φτάσει.
Και οι δυο ομάδες έχουν κάνει τεράστιες για τα ελληνικά δεδομένα επενδύσεις και καμία διοίκηση δεν συμφέρει να θυσιάζει τόσα πολλά λεφτά στον βωμό του οπαδισμου. Γιατί οι κάφροι που υπάρχουν και από τις δυο πλευρές που ζητούν το πρωτάθλημα με όποιον τρόπο, είναι πολλοί λίγοι μπροστά σε αυτούς τους πάρα πολλούς που θέλουν να δουν ένα καθαρό και δυνατό πρωτάθλημα που παίζεται μέσα στο γήπεδο
Δίπλα στις δυο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας υπάρχει η ΑΕΚ που κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια, η Λάρισα του καινούργιου γηπέδου και των μεταγραφικών επενδύσεων,ο Αρης του Κουπερ και του καλού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ που παρόλο τα διοικητικά προβλήματα κάνει και αυτός την προσπάθεια του αλλά και άλλων υγειών σωματειων οπως ο Ατρομητος και ο Εργοτελης. Ας καθισουν ολοι κατω, με αισθημα ευθηνης και διαθεση για δουλεια και ας βαλουν τις νεες καθαρες βασεις για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το θελουμε εμεις οι ιδιοι. Ας δειξουμε εμεις οι υγιεις οπαδοι οτι αυτο ζηταμε απο τις διοικησεις των ομαδων μας και αυτοι θελοντας και μην θα ακολουθησουν. Ειδικα τωρα που φαινεται οτι και στους ιδιους εχει ωριμασει η ιδεα ενος νεου καθαρου και στα ισια πρωταθληματος. Σημερα ο Πατερας εριξε γεφυρες προς τον Μαρινακη. Ο νεος προεδρος του Ολυμπιακου εχει ιστορικη ευθηνη να δεχτει την προσκληση και να ξεκινησει μαζι με τον φιλο του την καθαρση. Δεν επιτρεπεται σε καμια περιπτωση να χασει την ευκαιρια πιεζομενος απο το τελειωμενο Κοκαλικο καθεστος που κανει την ιστατη προσπαθεια να μεινει στην ζωη. Ας του δωσουν το τελιωτικο χτυπημα και ας αλλαξουμε σελιδα.

4 σχόλια:

Striker είπε...

re file captain..... oraia ta les kai romantika.
alla oso iparxoun omoideates sou , apo poli makrinous (proedros pateras), mexri poly kontinous sou (mavalexis) pou AKOMA KAI SHMERA YPOSTHRIZOUN OTI HTAN PENALTY, kai oso oi kokkinoi proslambanoun ton gaga ton polytekno gia ''dikigoro''.......ti to psaxneis???

Καπετάνιος είπε...

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ευκολο να γινει αλλαγη και να αφησουμε πισω αυτα που μας βολευουν.
Απλα λεω οτι ειναι τοσο μεγαλη η ευκαιρια που δεν πρεπει να κολλησουμε αν ηταν ή δεν ηταν πεναλτι.Αλλωστε γινονται και ανθρωπινα λαθη και δεν μπορουμε να ειμαστε ποτε σιγουροι οτι υπαρχει απο πισω καποιο σκοτεινο σεναριο.
Μπορει και να υπαρχει μπορει και οχι.
Αλλα μην αφησουμε να φυγει μεσα απο τα χερια μας αυτη η μοναδικη ευκαιρια.

mavalexis είπε...

Δε λύνονται από τις προσωπικές φιλίες τα προβλήματα, αλλά από την αληθινή βούληση συμμετεχόντων και κυρίως Πολιτείας, η οποία εδώ και μια 10ετία και πλέον είναι ανύπαρκτη!

Καπετάνιος είπε...

Επειδη λοιπον η πολιτεια και σε αυτον τον τομεα ειναι ανυπαρκτη,γιαυτο λεω μηπως τα βρουνε μονοι τους.Και εδω παιζει ρολο η φιλικη σχεση. Γιατι αλλο να εχεις απεναντι σου το λαμογιο τον Κοκαλη που ξερεις οτι εχει σφαξει οτι κινηται στο ελληνικο ποδοαφαιρο τα τελευταια δεκα και βαλε χρονια,και αλλο να εχεις τον Μαρινακη που εχεις φαει ψωμι και αλατι και τον θεωρεις αδελφο.