neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΖΟΡΒΑΣ Ο ΥΠΕΡΓΡΑΦΙΚΟΣ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ. ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΡΕ ΟΥΣΤ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΥΛΙΚΙ...........

6 σχόλια:

Striker είπε...

o ipergrafikos o podosfairistis twn 10 minwn, o ouranokatevatos. kane moko agori mou k pes ena eyxaristw ston foukara to galinovic me tis malakies tou to brady me tin galata... ainte tyxaie

Καπετάνιος είπε...

Θυμαμαι και απο παλιοτερα οτι εχεις κατι με τον Τζορβα.Ποιος ξερει,μπορει οντως να σου εχει κανει κατι το παλικαρι.
Οι εξελιξεις ομως στα εσωτερικα της εθνικης ποδοσφαιρου σε ψευτο-διαψευδουν ψηλε γιατι να ηταν μονο ο Τζορβας να καταλαβω οτι ειναι ενας κομπλεξικος τυπος που δεν μπορει να κατσει στον παγκο.Αν και στην συντομη του καριερα μεχρι τωρα,και παγκο εχει φαει,και το αγροτικο του εχει κανει,και ξυλο εχει φαει χωρις να εχει μιλησει καθολου.Οποτε ξαφνικα να αρχισει τα καραγκιοζιλικια ειναι λιγο παραξενο.
Αλλα εδω εχουμε μια γενικευμενη ταση φυγης απο την εθνικη και οπως φαινεται απο τις εφημεριδες υπαρχει κοντρα πολλων παικτων με τον Κατσουρανη.Θα φανει.
Παντως για αλλη μια φορα το παραληρημα σου για τον Τζορβα νομιζω οτι ειναι αδικο.Και δεν σου φτανει το στολισμα που του κανεις στο "αρθρο" σου,συνεχιζεις και με σχολιο στο αρθρο σου.
Τι να πω.

mavalexis είπε...

Άλεξ παιχταρά έχουμε εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα και την ωριμότητά σου αν κρίνεις ότι δε σε σέβονται στην εθνική πράξε ότι εσύ κρίνεις ότι καλύτερο για την αξιοπρέπειά σου, δίχως δεύτερες ισορροπιστικές σκέψεις!

Striker είπε...

kala krasia

Striker είπε...

katse na itan paixtis tou gayrou na sou elega egw an tha ''sevosoun tis prosopikes tou epiloges''

Striker είπε...

apo contra.gr
ο «εν δυνάμει αποχωρών» Τζόρβας των δέκα διεθνών συμμετοχών, που αν πίστευε λίγο περισσότερο στον εαυτό του θα προσπαθούσε να επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ αντί του Σηφάκη κι όχι να φυγομαχεί μετά τις πάγκοσμιες τηλεοπτικές, μουντιαλικές του γκέλες