neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ", ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ????
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΔΩΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΓΑΝΤΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ???
ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ????
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ????
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ????
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ"!!!

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Σωστά τα λες, αλλά οι μεταβάσεις αυτές στην πράξη δεν είναι τόσο εύκολες!

Striker είπε...

τερμα oi dikaiologies maval.....
mabro se olous. stis ekloges den apexoume. mavrizoume pagkalous kai omoious. tha mou pei emena to poulimeno tomari o xontros oti ta fagame mazi...
gamw to kerato tou gamw o koloxontros pou tha swsei ton kosmaki apo tin krisi.
kai fisika mavro ston dosilogo papandreou pou tous exei tetoious tipous gia amesous sinergates tou. kai mi mou peis pali maval oti ton krino aystira

Καπετάνιος είπε...

Τι δεν ειναι ευκολο ρε maval?
Να μην ξαναψηφισουμε κλεφτες και αποτυχημενους????Αν ειναι δυσκολο αυτο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Εγω παντως οπως δεν ψηφισα αποτυχημενους στις τελευταιες εκλογες και εριξα τον ψηφο μου σε νεα προσωπα ετσι θα πραξω και στις επομενες εκλογες.Τουλαχιστον θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου!!
Και κατι αλλο.Σε αυτη την κωλοχωρα που ζουμε,ενα λαμογιο δημοσιογραφος δεν θα βρεθει να βγει και να κραξει τον απατεωνα τον Παγκαλο πο εχει το θρασος να λεει τι εχει κανει???Τιποτα???
Ολοι αβαβα????Ντροπη τους!!!!
Και ο αλλος ο Γιωργακης τιποτα???Δεν επρεπε αυτος ο πρεσβης της καθαρσης και της νεας Ελλαδας που οικοδομει,να του δωσει ποδι???Ντροπη σε ολους!!!!