neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σημερα ειναι Κυριακη και ....................


Εφτασε λοιπον η Κυριακη και σημερα το πιο ενδιαφερον παιχνιδι της Super League ειναι μακραν το ντερμπι στο ΟΑΚΑ μεταξυ Παναθηναικου και ΑΕΚ.
Ο Παναθηναικος με τον αερα του +8, με την ομαδα να εχει βρει ρυθμο και τροπο παιχνιδιου και με τον λαο του διπλα του και ζεστο οσο ποτε, σημερα ΠΡΕΠΕΙ να παρει τους τρεις βαθμους της νικης εδρεονοντας ετσι το καθαρο προβαδισμα τιτλου που εχει φετος.
Απο την αλλη η ΑΕΚ ερχεται στο ντερμπι ψυχωμενη απο το διπλο στο Καραισκακι, ανανεωμενη και σουλουπομενη με την ελευση του νεου χρονου και μετα, με νεα μεταγραφη τον φορμαρισμενο Τζιμπουρ και με τις τσεπες γεματες μετα την πληρωμη των χρωστουμενων απο τους μετοχους.Και για την ΑΕΚ σημαντικο το παιχνιδι για να αποδειξει οτι το διπλο στο λιμανι δεν ηταν πυροτεχνημα.
Εχω την εντυπωση πως σημερα θα δουμε ενα καλο παιχνιδι απο αποψη θεαματος. Και οι δυο ομαδες ειναι σε καλη κατασταση, και οι δυο θελουν την νικη οποτε κατα την γνωμη μου θα παιχτει και ωραια μπαλα.
Τωρα για προβλεψεις, ειναι παντα παρακινδυνευμενο να γινονται αφου στην μπαλα ολα γινονται αλλα και ενα ντερμπι ειναι παντα ενα ντερμπι. Παρολαυτα, και σε κοντρα προκαταληψεων, θα πω οτι σημερα η νικη θα βαφτει πρασινη!!!!Η ποιοτητα της ομαδας του Νιοπλια, η προσωπικοτητα των παικτων αλλα και η διψα για τον τιτλο και την καταξιωση δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με την αξιοσεβαστη προσπαθεια που κανει η ΑΕΚ των χιλιων προβληματων. Πιστευω πως οι πρασινοι δεν πεσαν στην παγιδα να υποτιμησουν και να απαξιωσουν την ΑΕΚ ολη αυτη την εβδομαδα,οπως ειχε κανει ο Ολυμπιακος πριν το μεταξυ τους παιχνιδι, και σημερα θα παρουσιαστουν οπως πρεπει.
Θα κανω και ενα βημα παραπανω και θα πω οτι η νικη θα ειναι με δυο γκολ διαφορα ή στο 2-0 ή στο 3-1 με σκορερ τον Σισε και τον Λετο.

Υ.Γ.Δεν θα προτεινα να παιξεται στοιχημα αυτα που λεω γιατι ειναι καθαρα οπαδικα προαισθηματα

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Και 'γω για 3-0, 3-1 το βλεπα και για τόσο πιστεύω ότι ήτανε, αλλά λίγο η τύχη, λίγο ο Νικολάκης που την έκοψε την ομάδα στη μέση και μείναμε στο Χ...

Striker είπε...

na o alex pou ta blepei kapos poio logika.

Καπετάνιος είπε...

Συμφωνω 100% μαζι σου Maval
Ρε Striker, που ακριβως δεν τα ειπα λογικα εγω????
Αναλυτικα για μετα το ντερμπι θα ακολουθησουν σε αρθρακι και το συζηταμε εκει

Striker είπε...

apantisa epireasmenos apo tin proinimas ''koubentoula'' sto msn... ksereis ekei pou anapse foties o zogra.