neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ντουγλερί και Ντουγλερέα, γειά σου ρε Ταβουλαρέα


Η επιστροφή του μεγάλου στρατηλάτη είναι γεγονός...Μετά την τρομερή εισπρακτική επιτυχία του πρώτου μέρους των δηλώσεων του μελιτζανί δολοφόνου, που είχε σαν κεντρικό θέμα την σταυροφορία εναντίον του σάπιου μπασκετικού συστήματος το οποίο προσπαθεί με δόλια μέσα να εξαφανίσει κάθε προσπάθεια για αυθεντικό και αν μη τι άλλο θεαματικό μπάσκετ που έχει την όρεξη να μας παρουσιάσει ο Ζοτς, επιστρέφει με το ταπεραμέντο που όλοι λατρέψαμε για να τιμωρήσει όσους άφησε ατιμώρητους...
Στο sequel της παρωδίας λοιπόν, ο τίμιος Ζοτς έρχεται αντιμέτωπος με τους πάσης φύσεως σκανδαλολάγνους, κακεντρεχείς και πονηράκηδες που στρέφουν τα πυρά τους κατά της ομάδας στολίδι του Ελληνικού Μπάσκετ (Θανασοπαύλος σε μορφή γιρλάντας) που με τις φετινές εμφανίσεις της γοητεύει τους φίλους του αθλήματος (για τους άπιστους βλεπε παιχνίδια με ΠΑΟΚ σε ΟΑΚΑ,Πανιώνιο σε Ν.Σμύρνη, ΟΣΦΠ στο Σεφ και Ρεάλ απο πίσω και από μπρος δηλαδή εντός και εκτός έδρας)...ας πάρουμε μιά γεύση όμως από το πλούσιο σε συγκινήσεις παραλήρημα του λιποτάκτη...με τον απαραίτητο σχολιασμό βέβαια...

Αν κάποιος μιλά για μία και μόνο απόφαση διαιτητή σε έναν ολόκληρο αγώνα, δεν θέλω να συζητήσω. Στα 11 χρόνια που είμαι εδώ, δεν μιλάω για την τελευταία άμυνα, ή την τελευταία επίθεση, για το τελευταίο σφύριγμα, γιατί πιστεύω ότι ένας αγώνας είναι 40 λεπτά". Τρομερό και γεμάτο πάθη το ξεκίνημα των δηλώσεων του Ζοτσάκου αλλά και ευστοχότατο μιας και δεν έχει χρειαστεί να ασχοληθεί ποτέ με τα τελευταία σφυρίγματα των γκρί συναδέλφων του...αυτά είναι για τους μικρόυς και καταπονεμένους ΠΑΟΚ,Πανιώνιο.Ολυμπιακό κλπ.

"Κάθε φορά λέμε ότι ο κανονισμός είναι ίδιος είτε βρισκόμαστε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο κανονισμός είναι κανονισμός για όλους και σε κάθε λεπτό. Αυτό είναι! Τώρα μιλάμε για την τελευταία φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλουν να κάνουν κάποιοι". Πραγματική απόλαυση ο Ζοτς, συνεχίζει να μας εκπλήσει κάθε φορά με κάτι νέο...μόλις μάθαμε λοιπόν ότι οι κανονισμοί ισχύουν 40 ολόκληρα λεπτά...επιτέλους βρέθηκε κάποιος να δώσει φως στο σκοτεινό αυτό σημείο καθώς εδω και κάποια χρόνια αμφιταλαντευόμασταν για την διάρκεια ισχύος των κανονισμών (βλεπε non-call σε Scoonie πριν 3 χρόνια και Παπαλουκά πριν 1, Μονρό με ΠΑΟΚ προσφάτως αλλά και με αντίστροφη λογική στον Rise του Πανιωνίου,)... Παρόλα αυτά κύριε Ζοτς δεν σε είδαμε να σχολιάζεις ποτέ τα τότε σφυρίγματα παρά μόνο την κολλεκτίβα δηλώσεων στο παιχνίδι με την Ρεάλ που τόλμησε να σε έχει στους 20 πόντους καθόλη την διάρκεια του αγώνα...

Το μήνυμά μου προς όλους είναι ένα: Να προσέχετε όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό"! Ένα ρίγος με διαπέρασε μόλις είδα την μελιτζάνα να το ξεστομίζει...μετρημένα λοιπόν τα λόγια μας για την πράσσινη αρμάδα του πολυνίκη Ζοτς...οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα ρένοντας τα λόγια τους με ευρο που εκτοξέυονται είναι οι αφοι τυφώνα...οι εργοδότες σου Ζοτς δηλαδή...και μιας και είπαμε για δηλώσεις εργοδοτών ασ θυμηθούμε μια λησμονημένη δήλωση του αδελφού Θανάση: Σεζόν 2005-2006. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικός Θανάσης Γιαννακόπουλος σε κλήρωση διαιτητών στην ΕΟΚ στις 23/02/2005 δήλωσε αυτολεξέι : " Σας έχω ζητήσει εξαίρεση του Σχινά που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ναι ή όχι; " Oh my godness, συνέβει κάτι τέτοιο? φυσικά και όχι, ο κύριος δηλωμένος Σχινάς ακολουθεί σαν πιστός οπαδός τον ευρωπαίο σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια (1ος τελικός πέρυσι στο ΣΕΦ, με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ φέτος αλλά και με Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη φέτος...τυχαίες επιλογές φαντάζομαι)

Κύριε Ζοτς λοιπόν μήπως βλέπεις ότι οι εσωτερικές μεταγραφές δεν φτάνουν και επιστρατεύεις την τρομοκρατία προς οφελος του Ελληνικού μπάσκετ? Η αλήθεια είναι πικρή πολύ πικρή όπως είπες σε άπταιστα ελληνικά πρώην κατάδικε και την βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας...ας περιμένουμε να δουμε λοιπόν πόσες άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσει ο τίμιος Ζοτς στο μέλλον...εδώ θα είμαστε να τις λατρέψουμε...

ΥΓ: 11 χρόνια μόνο τίτλους ο Ζοτς και η παρέα του λοιπόν...με καθαρό μπάσκετ στο γήπεδο πάντα...μήπως όμως στις άλλες χώρες το γήπεδο γέρνει λίγο? μήπως ο πολυνίκης Ζοτς στην προ σωλήνα καριέρα του είναι ΑΤΙΤΛΟΣ σε εγχώριες διοργανώσεις σε 6 χρόνια? ακολουθεί άρθρο που τόλμησε να σκαλίσει την ιστορία του τίμιου και να θυμήσει κάποια γεγονότα...




25 σχόλια:

Striker είπε...

as apantisoun oi prasinoi prota

eliot είπε...

ΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΠΟΥ ΔΤΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ...

eliot είπε...

H' μάλλον έχω να σχολιάσω... Φοβερό ματσαάκι γίνεται αυτή την στιγμή στην Λεβαδιά... 0-0 στο ημίχρονο είναι...

NaFunkyKotes είπε...

ειμαι ομπραντοβιτσικος τι να κανουμε...

υγ:chivas cleyton, ο λυτρωτης της προπαγανδας...

eliot είπε...

Eσεις δηλαδη να υποθεσω ουτε καν λητρωτη εχεται αν κρινουμε απο παρομοιο ματς με ομαδα β'εθνικης που πεξατε στο κυπελλο?

υγ.Τι φοβερο ματς και αυτο στην Λεβαδια σημερα... Αφου το πρωι εγινε θεμα παντου για το διπλο του αγωνα και κλειδωθηκε το ματς ακομα και στον οπαπ κανενας μα κανενας δεν περιμενε οτι το ματς και η παραταση θα τελειωναν Χ (και φυσικα θα επερνε την προκριση η Καβαλα στα πεναλτι...)

NaFunkyKotes είπε...

ο δικός μας αλκοόλας το επαιζε τραυματίας εκείνο τον καιρό οπότε το χάσαμε το τραίνο...

ΥΓ: μιάς που ανέφερες το πιασμένο ματς της Καβάλας ας κάνω ιδιαίτερη μνεία στον μοναδικό λαό που μαζεύει 7000 κόσμο στον χαβαλέ και στήνει απόβαση χωρίς να επιλέγει ματς και χρονιές...ονόματα δεν λέμε υπολείψεις δεν θίγουμε...

daf είπε...

ρε ck,δεν μπορω να δω μπασκετακι καθολου..εχω μεινει σε ταρπλει , τακη κωσταντινιδη(ταρλατς) ,ποταμο ριβερς και λιγο γιαννη ιωαννιδη-ολλανδο παντα.ζουνε αυτοι?

Καπετάνιος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να μας αποδειξεις με αυτο το αρθρο.
Οι επιτυχιες της ομαδας και του προπονητη σε Ελλαδα και Ευρωπη τα λενε ολα.
Εκτος αν ΤΟΛΜΑΣ να πεις οτι αυτη η ομαδα δεν αξιζει οτι εχει πετυχει μεχρι τωρα.Θα ειχε πολυ ενδαφερον να μας το πεις ανοιχτα,μια και θα εισαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα εχει ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει κατι τετοιο.
Περιμενω σχολιο Maval που ειναι μπασκετανθρωπος και τα εξηγει ωραια.

Striker είπε...

pantws i fanela kai to metalo pou exei na epeidiksei o mpasketikos pao stithike se megalo bathmo stin diatitiki evnoia kai stin aniparskia antipallwn. oxi toso oso tou podosfairikou apataiwna gayrou, alla se kapoio bathmo oi eksogeneis paragontes boithisan poly. xwris bebaia na min anagnorizoume to oti stathera ta teleytaia xronia exei tous pleon ikanous paixtes , ikano proponiti, genika apithano sinolo. allo to ena allo to allo. apla xwris tis boitheies isws na eixe xasei kana dyo protathlimata, kai kamia prokrisi se final for, kati tetoio mou fantazei emena logiko.

Καπετάνιος είπε...

Σιγουρα οι Αφοι Γιαννακοπουλοι εχουν βοηθησει και παρασκηνιακα την ομαδα.Σιγουρα εχει ευνοηθει καποιες φορες η ομαδα μονο και μονο απο τον σεβασμο που επνεει και τον δυναμη που αποπνεει.Αλλα αυτα τα κερδιζεις γιατι χωνεις καθε χρονο μεγαλα ποσα,εχεις οτι καλυτερο κυκλοφορει στο ευρωπαικο μπασκετ,εχει τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ προπονητη στην ευρωπη και γενικα κανεις οτι πρεπει να κανει μια σοβαρη διοικηση ομαδας.Γιαυτο και η οποια ευνοια της ομαδας ειτε κατευθυνομενη ειτε αυθορμητη,δεν μπορει ουτε καν να μειωσει το μεγεθος της επιτυχιας της ομαδας.Κακα τα ψεματα,μιλαμε για την κορυφαια,βαση τιτλων και διαρκειας, ελληνικη ομαδα σε ολα τα σπορ.

eliot είπε...

Καπετανιο εισαι λαθος.
Οι Γιαννακοπουλοι παρασκηνιακα ποτε δεν παρενεβησαν...
Αν επαρενεβαιναν δεν θα χρειαζοτανε ουτε να κατεβουν σε πολλα ματς στο γηπεδο και να κατηγορουνται για αυτο ουτε και πολλα αλλα.

striker μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτα τα 2 πρωταθληματα που δεν επρεπε να παρει ο Παναθηναικος στο μπασκετ λογω διαιτησιας?

NaFunkyKotes είπε...

kapetan zepo an den phres xampari se poies ptyxes tou zots anaferetai to keimeno tote den mporw na kanw kati...twra ta alla gia to ti aksizei auth h omada monos sou ta symperanes kai mallon den kourases to myalo sou poli afou auto 8es na pisteueis gia tous apenanti sou...kai h alh8eia einai pws TOLMAW o a8eofovos na anfisvhthsw thn 8eopoihsh tou proponhth Obradovic pou epikratei sthn Ellada kai mono...kai den to kanw me tropo amfisvitisimo alla me anafora se gegonota...h 8es na peis oti me tous titlous pou exei kerdisei h omada auth automatws shmainei oti mpainei sto apyrovlhto me aksiwmata efamila tou Papa??

eutyxws yparxei kai o agaphtos mou emetikos na mas vazei sthn 8esh mas me atakes typou "oi tyfwnes pote den parenevhsan paraskiniaka"...ma ton manitou ferte mou edw auton pou pisteuei kati tetoio gia tous farmakoviomhxanous...wx!san poloi den mazeuthkate paidia? enas enas...

Καπετάνιος είπε...

Το να προσπαθεις να μηδενισεις τις επιτυχιες του Ομπραντοβιτς μεσα απο δηλωσεις του που παιρνεις και προσπαθεις χωρις επιτυχια να διακωμωδισεις δεν νομιζω οτι πετυχενεις κατι.Γιαυτο και λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να αποδειξεις με αυτο το αρθρο.
Η ζυγαρια δειχνει οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι ο πιο πολυνικης και πιο πετυχημενος προπονητης τα τελευταια 20 χρονια στο ευρωπαικο μπασκετ.Αν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο,τοτε αλλαξε και το ονομα σου και απο Cikay καντο Χουντινι,γιατι μονο με μαγικα μπορεις να καταφερεις κατι τετοια.
Παντα φιλικα
Καπετανιος

Striker είπε...

ena pou me etsoukse einai tote pou mpikate 20.000 kosmos mesa kai baragate ioannidi kai paixtes 4i periodos, enw eimai mprosta me 5-6 pontous thelei gia na liksei 2-3 mins kai nikontas pigaina teliko me antipalo paok me pleonektima edras. o diaititis ekei mpainei apoditiria kai diakoptei to mats eis baros sou. oxi mono de to ekane, alla sta epomena lepta oi gkri kai o kosmos pou itan stis 4 grammes tou aout girisan to mats. athanates stigmes megaleiou stin istoria sas.
MH ta blepeis ola aspra i mavra. eipame eisai o kaliteros, pires omos kai kapoia othisi otan edeixne pos de tha ta katafernes.

2on. euroligka omilos aek-pao-osfp-olimpia kai o protos paei final for. pao-aek to mats ti stigmi pou o gaytros exane apo tin olimpia kai emene ektos. paratasi (as min anafero ta egklimata se olo to mats de mporo na ta apodeiksw) stin paratasi eiste i moni omada stin pagkosmia istoria pou barese epanalipsi se 3 xamenes boles. 3 xamenes boles 3 fores epanalipsi. oxi diadoxika. alla oles stin paratasi. opou telika exasa me 2-3 pontous kai emeina ektos kai esy protos. AYTA

Striker είπε...

kai fisika kserw oti kai ayta pou sou eipa ta blepeis prasina. diladi oti ton ioannidi ton enoxlousan oi miges kai o kosmos ton xtipouse gia na ton apallaksei apo ta entoma, alla kai gia to skandalo ton epanalambanomenon bolon, tha mou peis oti fisouse aeras sto kleisto opote eprepe na baraei o bodiroga mexri na eystoxisei.

NaFunkyKotes είπε...

Καπτεν το χάνεις στον δρόμο...θα το ξαναπώ ελπίζω για τελευταία φορά αν και μάλλον χωρίς αντίκρυσμα...είδες να αμφισβητώ πουθενά τους τίτλους και τις αρίθμητες επιτυχίες του Ζοτς? Το απόλυτο μπάσκετ που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε? αν το είδες τότε η διορατικότητα σου ξεπερνάει αυτή του Ελευθερίου Βενιζέλου...
πολύ απλά ψυχαγωγούμαι με τα καμώματα του στρατηλάτη Ομπράντοβιτς που θα πρέπει να είναι όλα μέλι...Επειδή όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν δηστυχώς κανένας Ομπράντοβιτς δεν θα πάρει την γόμα των επιτυχιών και θα τα σβήσει...
Με αγάπη,
Κόπερφιλντ

eliot είπε...

Ειδες που προτρεχεις (ειρωνευομενος) striker προεξοφλωντας τι θα πω...

Δεν διαφωνησω στην ουσια για το ματς του 1998. Αλλα δεν εχει καμια σχεση με διαιτιτικη ευνοια αυτο το ματς. Και θα στο πω οσο πιο ωμα γινεται. Εκεινη την προκριση στον τελικο του πρωταθληματος την πηραμε ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ. Επειδη μπηκαν μεσα καποιοι (αρκετοι καποιοι) και με την βια και τον τραμπουκισμο γυρισαν το ματς.Δεν εχει σχεση η διαιτησια ομως, δεν ηταν θεμα σφυριγματων(το αντιθετο μαλιστα). Οτι φοβηθηκαν να διακοψουν των αγωνα εχεις δικιο, ομως ακομα και εσυ αν ησουν διαιτητης θα το εκανες με 1.000 ατομα μεσα να εχουν στην ουσια ομηρους διαιτητες και αντιπαλη ομαδα? Ομως κανεις καποια λαθη επειδη ισως δεν θυμασαι καλα. Επειδη εγω θυμαμαι καλα το παιχνιδι διακπηκε περιπου 30 δευτερολεπτα πριν το τελος με το σκορ 49-47 υπερ μας επειδη δωθηκε εσκεμενο φαουλ υπερ του Πρελιεβιτς, δηλαδη 2 βολες και η μπαλα απεξω. Η διαιτησια επαιζε φουλ ιωαννιδη εκεινη την μερα με αποκορυφα εκεινο το σφυριγμα (δεν λεω αεκ επειδη επαιζε υπερ σας εξαιτιας ιωαννιδικης μαφιας, τι σου θυμιζει αυτο cikay?, και οχι εξαιτιας καποιων σχεσεων παραγοντων της αεκ με το παρασκηνιο)
Οταν ξαναξεκινησε το ματς χανει και τις 2 βολες ο Πρελιεβιτς και στην επαναφορα της μπαλας κανει airball σε τριποντο (προφανως εξαιτιας της τρομοκρατιας) ,η αεκ κανει βαζουμε και τις 2 βολες και το ματς τελειωνει 51-47...
Αυτα για την αποκατασταση της ιστορικης αληθειας. Πρωταθλημα βιας ναι, πρωταθλημα διαιησιας ακριβως το αντιθετο...
Και για να σου πω την γνωμη μου, ιστορικα ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΥΤΟ, (οπως ειπε και ο μεγαλος Φανης μετα το ματς, ''και τωρα μπορει να πεθανει ορθιος'' απαντωντας σε παλιοτερη δηλωση του Ιωαννιδη οτι θα πεθανει μονο ορθιος), της αεκ δεν της αξιζε.
Οποτε κανενα πρωταθλημα διαιτησιας δεν εχουμε , 1-2 ειπες, μου ανεφερες 1 που δεν ειχε σχεση με διαιτησια.
Για το 96-92 του 2002 τωρα , που τελειωσε στην παραταση 81-81 κανονικος αγωνας (με τις 2 χαμενες βολες του Γιαννουλη στο τελος), θα θελα να σε ρωτησω θυμασαι τις επαναληψεις αυτες και καλα κανεις , ηταν μονο αυτες ομως ή ειχαμε και αλλες που δεν θυμασαι στο ιδιο ματς?
Αλλα ακομα και να συμφωνησω για σφαγη στο συγκεκριμενο ματς, τι σχεση εχει με παραγκα εν ελλαδι που συζηταμε? Ματς ευρωλιγκας ηταν με ξενους διαιτητες, και εκει αν ειχαμε (που δεν ειχαμε παραγκα) μαγκια μας, και μακαρι καποτε να κανουμε γιατι την μεγαλυτερη ομαδα ολων των εποχων σε επιπεδο ευρωλιγκας την αντιμετωπιζουν οι γκρι οπως την παρτιζαν και την προκομ...

Striker είπε...

pantws re emetike , ena prama. me ekanes kai gelasa pali ekei pou les ''ioanidiki mafia'' kai me bgazeis os aektzi ladi....
opote os antiparathesi kleinei edw kai eyxarista.
pame gia alla.
ps. otan leme 1-2 protathlimata einai TROPOS TOU LEGEIN. egw thimamai 1, o gayros thimatai alla 2, isws o paok na thimatai allo 1 (leme twra) opote sta 5-6 amfisbitoumena e tou pousti statistika 1-2 einai kapos bromera. gia to theo re file deksou kai kati. de zoume se aggeliko kosmo.
ps2. de thimamai alles epanalipseis sto euroligkiko mats. imouna mesa sto gipedo, sto apodikneio an isoun mesa kai sy pou brizoume stin paratasi ''poutanas gie gianakopoule'' kai sikothikan ta episima sas na kinithoun enantion mas. megales stigmes. alla alles epanalipseis de thimamai eixa trelathei idi arketa.

eliot είπε...

Iωαννιδικη μαφια δεν εχω αποκαλεσει εγω αλλα η επισημη ΚΑΕ γαβρος σε ανακοινωση της πριν απο ματς οσφπ-αεκ (οταν ο ιωαννιδης ηταν στην αεκ) Στην πιο αυτογκολ ανακοινωση αθλητικου σωματειου στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου, αφου στην ουσια με αυτη την ανακοινωση εκανε τα 5 απτα 9 πρωταθληματα της ιστοριας του να φανουν ψευτικα (οχι πως δεν ηταν) Αληθεια χωρις λοιπον τα μαφιοζικα πρωταθληματα (οπως οι ιδιοι επισημα ειπαν) εχουν να παρουν πρωταθληματα απτο 1978...

Στο ματς ημουν μεσα,ενα ματς με πολυ λιγο κοσμο περιπου 4.000 εμεις και 300 εσεις πισω απτην μπασκετα που βλεπει στο κολυμβητηριο, οπως ημουν μεσα και στο 66-73 του πρωτου γυρου του ομιλου. Και εκει εκανες ενα λαθος αφου δεν θελατε απλα νικη ,θελατε νικη και με πανω απο 7 ποντους, με απλη νικη σας μεχρι 6 ποντους απλα δινατε την προκριση στον γαβρο...
Δεν παει ετσι οπως θυματε ο καθενας εδω μιλαμε με στοιχεια, στην μπαλα δεν λεμε πχ αμφισβητω 10 αρα τα 3-4 δεν τα αξιδε λεμε
πχ , πρωταθλημα χαρτιων, πρωταθλημα παπαδακου,ποντικη,ευθυμιαδη κτλ (και αναλυτικα τι εγινε σε καθε ματς)

Για τις επαναληψεις απλα θα αναφερω οτι ηταν η πρωτα χρονια της ευρωλιγκας (με την uleb)με τους νεους κανονισμους, εκτος απο αυτον εκεινη ηταν η πρωτη χρονια με 24 αντι για 30 δευτερολεπτα επιθεση, και ειδικα την πρωτη χρονια ειχε γινει καταχρηση σε αυτο το σφυρηγμα επαναληψης των βολων... Και σε εκεινο το ματς ειχε σφυριχτει και για εσας. Οπως και στου πρωτου γυρου

mavalexis είπε...

Η γνώση του εμετικού είναι ώρες-ώρες πραγματικά εξοργιστική!

Όσο για τον cikay ο ρομαντισμός του είναι πραγματικά ζηλευτός.

Να είσαι οπαδός του ΟΣΦΠ και να βρίσκεις το κουράγιο να αμφισβητείς τον Ομπράντοβιτς, αντί να πιέζεις για να τον φέρεις - αυτόν ή κάποιον ανάλογου βεληνεκούς - στον πάγκο σου, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού!

NaFunkyKotes είπε...

τουλάχιστον από τον mav περίμενα πιο εμπεριστατωμενη κριση...εκπλησομαι αρνητικα...για το κουράγιο και την υπομονή μου διακρίνομαι ιδιαίτερα, ειδικά με τον Γιαννάκη στον πάγκο μου...όμως ξέρω ότι διαβάζοντας το άρθρο διαταράσεται η ψυχική ζοτσική σας ηρεμία...νοιώθετε σαν τους μουσουλμάνους που αντικρίζουν σκίτσα κατά του Μωάμεθ...ο μεγάλος δάσκαλος του γένους Ζέλικο Ομπράντοβιτς δέχεται κριτική και χλευασμό; φωτιά και τσεκούρι στις Κασσάνδρες...μάλλον έπρεπε να ακολουθήσω την σοφή συμβουλή του γκαζοφονιά και να προσέχω πως μιλάω για τον μεγάλο Παναθηναικό...θα μετανοήσω πιστοί προστάτες του Γκαστόνε και θα αποδεχτώ τον λιθοβολισμό στο ΟΑΚΑ σαν main event πριν τον επόμενο αγώνα σαν αυτά που μόνο ο σωλήνας ξέρει να δημιουργεί εκφράζοντας τα αγνά μπασκετικά του αισθήματα...

NaFunkyKotes είπε...

ξεχασα το υστερόγραφο

υγ λοιπόν: όσο ο τρανός δικτάτορ θα γελοιοποιεί την ιστορία και τα επιτεύγματα του με τραγικές δηλώσεις που προκαλούν κλαυσίγελο τόσο θα βλέπετε ανούσια και δίχως επιτυχία άρθρα απο μέρους μου...όπως είπα και στον φίλο-μελετητή ιστορίας εμετικό: είμαι Ομπραντοβιτσικός τι να κάνουμε...

mavalexis είπε...

Θέλω να δω αν ο Παναθηναϊκός χάσει τη δυναμική του, αλλά παίρνει τα πρωταθλήματα κανένας Άρης, Παοκ, Άεκ και κανένα μέσα-μέσα κι ο ΟΣΦΠ,τότε να δω τι θα φταίει ο Ομπράντοβιτς, εκτός του ότι θα φταίει που το χειμώνα θα βρέχει!

eliot είπε...

Пροσεξε γιατι ο σκιτσογραφος του μωαμεθ ζει σε ενα σπιτι με μια γυαλα μεσα για να γλιτωσει απτους φανατικους ισλαμιστες...

Αν δεις καμια μερα να σε πλησιαζουν με μαντηλες φανατικοι ομπραντοβιτσικοι θα ειμαι εγω με τον mav

NaFunkyKotes είπε...

xaxaxaxaxaxa...sevomai eme...