neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΝΑ ΤΑ , ΝΑ ΤΑ , ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ


Επειδή πολύς ο λόγος για το ποιανου εκ των δυο αιωνιων τα συμφέροντα υπερασπίζει η ΑΕΚ, η απάντηση περήφανα μπορεί να δωθεί. ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΞΙΣΟΥ ΜΙΣΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Ελα όμως που είχαμε αποκαλύψεις για τις σχέσεις μεταξύ των δύο αιωνίων. ''Αδελφό Σωκράτη'' αποκάλεσε ο Θανασάρας τον περήφιμο για σας Crocus. Και ακόμα ψάχνετε στους περήφανους αεκτζήδες να βρείτε που γλύφουν για να αρπάξουν κάνα κόκαλο. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. Ποτε στην ιστορια διοικητικος παράγοντας της ΑΕΚ δεν αποκάλεσε δημόσια τον Σωκρατες ή τον Βαρδινογιάννη ''Αδελφό''. Επαναλαμβάνω ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ. Π Ο Τ Ε . Να χαίρεστε τον Θανασάρα σας - αδέλφο του Σωκράτη. Έρε δουλεμα που τρώτε. Να χαίρεστε τον Θανασάρα που βλέπει τα γεγονότα στη Λαυρίου και γελά με τον αδελφό του, όχι τον Παυλο, τον άλλο ντε. Αυτόν με τα φρύδια. Φαντασου δούλεμα που έχετε φάει τόσα χρόνια από τα ''3 αδέλφια''. Ουστ τσιράκια. ΟΥΣΤ. Ακου εκεί ΑΔΕΛΦΙΑ. Και ακόμα δεν έχετε κάψει τα διαρκείας σας???? Γελοίοι, αδέλφια του gayρου. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΚΟ. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ. Γιατί μάλλον είστε , οπως έχει αποδειχθεί τόσα χρόνια, ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ. Ο αδερφός της καρπαζιάς. ΓΕΛΟΙΟΙ.

11 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Νομιζω οτι εισαι τοσο πικραμενος σε μπαλα,μπασκετ και ολα τα αθληματα γενικος που ψαχνεις απο καπου να ξεχαστεις.Αμα βαλω και τις πικρες που εχεις φαει απο προεδρους,πρωην προεδρους,πιθανους επενδυτες και πολλους αλλους ασχετους,τοτε δικαιολογω τον παραλογισμο σου.
Παμε τωρα σε αυτα που λες και σε αυτα που ειπε ο Θανασης.Το τι λεει ενας παραγωντας του Παναθηναικου δεν μπορει ποτε να εκφραζει τον λαο του Παναθηναικου.Αλλωστε ξερεις οτι δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τους αδελφους Γιαννακοπουλους,αφου πραγματικα τους θεωρω τους Κοκαλιδες του Παναθηναικου,οποτε στην τελικη δεν μου κανει και τοσο μεγαλη εντυπωση η ηλιθια δηλωση του Θαναση.Το αλλο φοβερο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι ο Θανασης κατακρινει την γκρινια και τα μπινελικια που ακουσε ο Κροκους απο τους οπαδους,οταν ο ιδιος και ο αδελφος του υποκινουσαν για πολλα χρονια τους οπαδους του Παναθηναικου να βριζουν την Οικογενεια Βαρδηνογιαννη.Καπου δεν μας τα λεει καλα ο Θανασης.
Και κατι τελευταιο.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας νορμαλ σκεπτομενος ανθρωπος να πιστευει οτι υπαρχει πραγματικη αντιπαλοτητα και εχθρα μεταξυ των παραγοντων των μεγαλων ομαδων.Αλλωστε ολοι αυτοι ειναι μελλη ενος πολυ prive group στην χωρα,των παμπλουτων,και δεν μπορει να τα λενε σε φιλικο επιπεδο στα gala που πανε,να συνεργαζονται σε αλλους επιχειρηματικους τομεις και στα αθληματα να μαχαιρονονται.Αυτα ειναι για τις εφημεριδες για να πουλησουν κανενα φυλλο παραπανω και για τα χαζα παιδακια/πρεζακια που πανε και σκοτωνονται στο ονομα της ομαδας τους.

eliot είπε...

striker, εδω δεν ειναι το τετραδιο σου (δεν) σκεφτομαι και γραφω να γραφεις αρθρα ανα 5 λεπτα (ο Θεος να τα κανει, οπως πχ αυτο που εκανες ολοκληρο αρθρο... ενα συνθημα...)

Striker είπε...

εμετικε giati milas?? sou edwse adeia o megalos aderfos sokrates?? prosexe baraei kai karpazies.
TSIRAKI-ADELFAKI tou sokrati

Striker είπε...

kai siga pou tha mas baleis kai freno re ''aderfe tou sokrati'' sto poso tha milame kai tha grafoume. akou edw apaitiseis o adelfos tis fapas

eliot είπε...

Οταν καταλαβεις οτι το blog δεν ειναι δικο σου το ξανασυζηταμε,
μεχρι τοτε συνεχισε να κανεις αρθρα συνεχεια, και που 'σαι... υπαρχουν και αλλα συνθηματα, γραψε αλλα 100 αρθρα λοιπον.
Κριμα για το blog...

Striker είπε...

krima gia sena pou gia ola exeis gnomi, tekmiriomeni me noumera me eksisoseis kai me astrofisikes apodikseis....alla simera gia tin adelfopoiisi me sokrates to erikses stin evesthisia gia to blog. de peirazei. sti thesi sou isws ekana to idio.
kai kati akoma. to blog to vrikes diamorfomeno. ikseres pou erxosoun. den irtha ksafnika na sto alaksw.
gayrovazeloi ADERFIA gia panta

mavalexis είπε...

Στράικερ, σαν να βιάστηκες κάπως... Υπάρχει ανακοίνωση του Θ. Γιαννακόπουλου που εξηγεί το τι στη πραγματικότητα ειπώθηκε!

Καπτεν, είναι εξτρεμιστική και ανεδαφική η εξίσωση Κόκκαλη και Γιαννακόπουλων και επίσης θεωρώ ότι βιάστηκες να υιοθετήσεις πράγματα που λέχθηκαν διαφορετικά, έστω κι αν ήταν λανθασμένα ακόμα και έτσι όπως ειπώθηκαν!

Εμετικέ, θα ήθελα εκτός από κριτικές των συντακτών να πεις και τη γνώμη σου για την ουσία του θέματος, έστω και έτσι όπως αυτό διευκρινίστικε!

Καπετάνιος είπε...

Το γιατι για εμενα προσωπικα υπαρχει ομοιοτητα μεταξυ Σωκρατη δεν εχει να κανει με την δηλωση που εκανε,αν εκανε ο Θανασης.Εχει να κανει με την την συμπεριφορα,τους τροπους και τις αποψεις των Γιαννακοπουλεων.
Ας πουμε ενα δυο παραδειγματακια.Οι Γιαννακοπουλοι εχουν σε εκτιμηση τους χουλιγκανους του ΠΑΟ,καθονται στο ιδιο τραπεζι και συζητανε με αυτους και τελος εχουν και προνομιακες σχεσεις.Ε αυτο ειναι γνωριμη συμπεριφορα του Σωκρατη.Ενα αλλο μικρο το οποιο ομως δειχνει πολλα.Σε αγωνα με τους αιωνιους πελατες στο ΟΑΚΑ ειχαν ετοιμασει βιντεακι με τον Γκερσον και να παιζει απο πισω το τραγουδακι του Καραγκιοζη.Ε αυτο δεν παραπεμπει σε ηθος και ποιοτητα που παντα ειχε ο Παναθηναικος.Πιο πολυ παραπεμπει σε λιμανισιες τακτικες και κυριος τακτικες επι εποχης Κοκαλη.Γιαυτο λοιπον συγκρινω Γιαννακοπουλους και Κοκαλη και γιαυτο δεν τους εχω και σε τοσο μεγαλη εκτιμηση.
Δεν ξεχνω ομως ποτε οτι περα απο τα λαθη και τις γελιοτητες τους πολλες φορες,εχουν προσφερει οσο κανεις αλλος στον Παναθηναικο και εχουν κανει το τμημα μπασκετ ενα απο τα καλυτερα της Ευρωπης.
Οσο για το οτι βιαστικα να υιοθετησω αυτα που ειπε ο Στρικερ,πρωι πρωι τα ειδα τα εξωφυλλα των εφημεριδων,ειδα και το αρθρο Στρικερ και τι να κανω τις δεχτηκα.Ομως θα ψαξω να δω τι συμβαινει και θα επανελθω.

Striker είπε...

oi dilwseis eginan....oi diapseyseis einai gia tous tipous kai gia na mi kapsete ta diarkeias sas. diladi ksipnisan oles oi efimerides-ta sites-ta kanalia kai ta radiofona simera kai lene ''as baloume dyo omorfa logakia sto stoma tou thanasi''??? ayto aggizei to fasma tou paralogou an to dexeste.

Ανώνυμος είπε...

re aekaki striker ti milas??? eilikrina me ti prosonta pia??? pwpw eleos. katse ekei teleutaios stin mizeria sou

NaFunkyKotes είπε...

Καπετάν το σχόλιο σου είναι γροθιά στο Παναθηναικό κατεστημένο των φασουλήδων...αναθεώρησε τις απόψεις σου αμέσως διότι οι αυλοκόλακες του Θανασοπαύλου δεν συγχωρούν...σήμερα ο ατανάζ έδειξε τον δρόμο της κωλοτούμπας και μας βάφτισε κουφούς,τυφλούς και ανάποδους...πάντως τόσο εύστοχο σχόλιο από φιλό του τριφυλλιού είχα πολυ καιρό να αντικρύσω...

επειδή έχω και ένα Πολυτεχνείο στην πλάτη δεν δέχομαι άλλο το απολυταρχικό καθεστώς που έμεσα ο στράικερ πάει να μας επιβάλει...κάτω το μονοπόλειο των αυταρχικών άρθρων του στράικερ...αύριο όλοι Premier για απεργεία freddo...

ύγ: ΕΚΤΟΣ Α1 Ο ΣΑΡΑΣ...το ξανθο πρασσινοματικο μωρό δεν άντεξε να το παίζει συγκαταβατικός και υπάκουος και θυμήθηκε το άγριο παρελθόν του...ο Dragonball Zots ομως ξέρει πως να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις...πάγκο λοιπόν και τα καλά τώρα αρχίζουν...έρχεται ανάρτηση για την συνήθεια που έγινε λατρεία...ΖΟΤΣ!