neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΛΛΛΛΑ ΛΛΛΛΑ ΛΛΛΛΑ ΛΛΛΛΑ ΜΠΑΟΚΑΡΑ.... ( Η ΑΛΙΩΣ....''ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'')




Βρήκαν σήμερα οι καρντάσηδες σαν δικαιολογία ότι τα ΜΑΤ είχαν σταλεί χθες στην πόλη τους από την Αθήνα με στόχο να προκαλέσουν επεισόδια. Όσο το μυαλό τους είναι τόσο ΛΙΓΟ , ώστε να ψηφίζουν Ψωμιάδη, άλλο τόσο θα τους φταίει η Αθήνα ακόμα και για τα κέρατα που θα τους βάζουν οι γυναίκες τους. Υποανάπτυκτοι με όλη τη σημασία της λέξης, στο όνομα της ΠΑΟΚοφροσήνης και του Αντιαθηναισμού είναι ακόμα και έτοιμοι να δεχθούν ότι η γη είναι τετράγωνη ή ότι για το σεισμό του ’80 (κάπου τότε δεν έγινε?) στην πόλη τους έφταιγε η Κυβέρνηση της Αθήνας. Άλλη μια φορά μια αθηναική ομάδα δεινοπάθησε εκεί πάνω, από τύχη δεν έχουμε θύματα, και άλλη μια φορά θα μείνουν ατιμώρητοι , οι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.
Χαριλάου το μόνο γήπεδο της τελευταίας 15ετίας που είχαμε τόσο τραγικό συμβάν (ανάπηρος Ξηροκώστας), Καυτατζόγλειο μόνιμα χωρίς κάγκελα και σε κάθε αγώνα παρέλαση οπαδών στον στίβο, Τούμπα……..χωρίς λόγια. Και ακόμα αυτά τα γήπεδα λειτουργούν, απολαμβάνουν ασυλία και παρόλα αυτά επιμένουν να αυτοαποκαλούνται ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΡΕ ΟΥΣΤ…………..Μπράβο ρε μαγκάκο…..Γιάννης Παπαδόπουλος. Αν τολμήσουν και τον ξαναβγάλουν από την εντεκάδα…. Ακόμα δεν κατάλαβα τι θέση έπαιζε, ήταν παντού, δημιουργούσε, έκοβε, έραβε, ΣΟΥΤΑΡΕ (ξέραμε ότι έχει σουτ οβίδα)…. Αλλά πέρα από αυτά έχει κάτι αρχιδ….. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Απόδειξη το 3ο λεπτό όπου έβραζε η τούμπα και πήγε με άνεση να βαρέσει το κόρνερ μπροστά στην 4 υπό βροχή γυάλινων μπουκαλιών μπύρας, όταν οι πρωτοκλασάτοι μάγκες και των δύο ομάδων (Γκάρσία, Ντιογο-γυφτάκι) έψαχναν δικαιολογίες για να την σκαπουλάρουν στα 3 διαδοχικά ματς των δύο ομάδων. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ……. (αν και είσαι γαύρος……αλλά ας όψετε το Ντεμοτέχνειο).

5 σχόλια:

mavalexis είπε...

Να θυμίσω ότι ο ΟΣΦΠ είναι εδώ και περίπου ογδοντα και κάτι χρόνια ομάδα του Πειραιά κι όχι της Αθήνας, στην οποία έχουν έδρα ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΓΣΣ, Απόλλων Αθηνών κ.α.

Striker είπε...

kai stin palaistini sfazoun paidia...na mi to thiksw epeidi den einai athinaioi??

mavalexis είπε...

kai to antiborioelladitiko menos exei ta oria toy!

Striker είπε...

na sou thimisw otan se kinigousan ston perifereiako tis salonikis meta to final4.......kaneis apo esas den elege ta idia...!!

mavalexis είπε...

- Ανέφερα το θέμα Αθηναϊκών ομάδων επειδή μπερδεύτηκες και ανέφερες τον οσφπ ως ομάδα της Αθήνας!

- Δεν εξετάζω τα πράγματα βιωματικά και μόνο γιατί έτσι πέφτει κανείς σε περιπτωσιολογία παρότι έχει κι αυτή την αξία της!
Κι αυτό το θεωρώ απαραίτητο για τον καθένα που θέλει να κάνει βάσιμη κριτική, και ο είχα εληγήσει και στο θέμα για νδ και σημίτη που είχες αναρτήσει!