neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...


Να μαστε πάλι εδώ… Πως πέρασαν έτσι γρήγορα οι 15 αυτές ημέρες έτσι..?? Και να που σήμερα έφτασε η βραδιά του ΠΑΟ. Έφτασε άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία για την μεγάλη αυτή ευρωπαϊκά καταξιωμένη ελληνική ομάδα. Ούτε αυτή τη φορά –για ευνόητους και γνωστούς πλέον στους αναγνώστες της προμενάδας μας, λόγους- θα δώσω κάποιο προγνωστικό για τον σημερινό «υπερπαντων» αγώνα στο ΟΑΚΑ. Θα ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της βαριάς ιστορίας του συλλόγου στα σαλόνια των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων και φυσικά να κερδίσει το εισιτήριο της πρόκρισης η ομάδα της Αθήνας.

Θα ασχοληθώ λίγο με κάποια ματς στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τον ίδιο θεσμό, σήμερα και αύριο. Το διήμερο αυτό ολοκληρώνεται η αγωνιστική για το Ch.League οπότε και θα ξέρουμε τις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν. Έχουμε αρκετά ματσάκια λοιπόν, για να διαλέξουμε προς στοιχηματισμό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΣΕΛΣΙ : Under. Δεύτερος γύρος για την μάχη μεταξύ των δυο αγαπημένων μου (κι όχι μόνο…«μου») ομάδων. Το ελαφρύ προβάδισμα των άγγλων θα τους οδηγήσει σε συντηρητικό παιχνίδι τακτικής και σε κλειστό ποδόσφαιρο. Η «μεγ. Κυρία» αναμένεται να πιέσει αλλά είναι φύσει ομάδα τακτικής και ουσίας, οπότε δεν νομίζω να ρισκάρει σε ανοιχτό ποδόσφαιρο και έξαλλο ρυθμό. Under…

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. : Άσσος . στο εξωτερικό η απόδοση του Χ2 πέφτει κατακόρυφα, μιας και όλοι ποντάρουν στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού και στο ότι οι βαυαροί θα ξεκουράσουν κάποιους βασικούς παίκτες. Προσωπικά θεωρώ ότι η Μπαγερν θα κερδίσει το παιχνίδι και θα «πάρει» το χειροκρότημα και τους πανηγυρισμούς μιας και παίζει στην έδρα της.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΙΝΤΕΡ : Άσσος . θεωρώ ότι η Μαν. Γιου είναι μια κλάση πάνω από την Ιντερ και θα είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι στη κατάμεστη έδρα των άγγλων, η ομάδα του Μιλάνου…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΥΩΝ : Άσσος (over). Αγαπητή ομάδα η Λυών, με σπουδαίο σύνολο και επιθετικές αρετές. Παρόλα αυτά, η Μπάρτσα, σε ένα «ανοιχτό» κατά την πρόβλεψη μου ματς, θα πάρει το τρίποντο στο Καμπ Νου. Άσσος μικρός αλλά σίγουρος.

ΠΟΡΤΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. : Χ2 . Η ομάδα της Πορτογαλίας έχει το πλεονέκτημα λόγω του αποτελέσματος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Παρότι οι περισσότεροι βλέπουν ως φαβορί την Πόρτο, εγώ θα τιμήσω την καλή απόδοση του Χ2 (από 1,60-1,90) χωρίς να πω ποιος τελικά θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.


• Μακριά από το ντέρμπι του Ανφιλντ…. Οι ισπανοί δεν θα αφήσουν στη μοίρα τον τελευταίο στόχο που τους έχει απομείνει προς διεκδίκηση για φέτος…
• Καλό σημείο στο ματς της Ρώμης το Χ … τσοντάρετε το στα ζητούμενα…


Καλή επιτυχία…

Καλή τύχη ΠΑΝΑΘΑ... ταξίδεψε μας..!

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

4/5 den ta briskis ki eukola!

Ta apo kato den pigan kai tosa alla me 4/5 to tameio nomizo oti
8a gemise gia ta kala!!

Καπετάνιος είπε...

Kala ta eipes psilako den exo parapono.Apla eixa pistepsei tin Juve kai tin Panatha sto 1X opote piga enan ksegirismeno kouva.Xthes distixos den prolava na paikso,kai me tis sumvoules sou tha refara tin xasoura tis Tritis.
Den peirazei perimeno protaseis SK.