neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΝΑ...ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ!




Έλεγα πριν τα σαρακοστιανά κοκκινοπράσινα ματς ότι "Στον Καραϊσκο σήμερα παίζεται το γόητρο των αιώνιων και το δουλεματάκι της εβδομάδας. Τα πραγματικά κρίσιμα ματς όμως για τις δύο ομάδες είναι αφενός αυτό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για τους ευρωκαναπεδάτους και αφετέρου αυτά με Πανσεραϊκό - λιγότερο - και με Βιγιαρεάλ πλέον - περισσότερο έως και μόνο - για τους πράσινους μόνιμους δευτεραθλητές."

Κι είναι φανερό πως το μεταξύ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 0-0 ήταν περίπου φιλικό και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΣΦΠ έκανε τα...αδύνατα-δυνατά να περάσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΟ την...πάτησε με τον Πανσερραϊκό, λόγω και...Βιγιαρεάλ σε ένα ματς που κι η Βιγιαρεάλ να μην υπήρχε ξεκίναγε από το ούτως ή άλλως πονηρό 0-0.

Αλλά ας μην τα βάφουν μαύρα οι πράσινοι. Η πανάθα κι ο Τεν Κάτε, που ουδώλλος ενδιαφέρθηκε πράγματι για το κύπελλο, θα το παίξουν καλά το ματσάκι με τους Ισπανούς, παρότι θα είναι δύσκολο τελικά να προκριθούν, και το κλίμα θα βελτιωθεί στην ομάδα.

Το αντικειμενικό όμως πρόβλημα που ανεξάρτητα απ' το αν θα προκριθεί ο ΠΑΟ στους 8 του Champions League θα παραμείνει είναι η μετοχική του ασσυνενοησία - έως και διάσταση-διάσπαση- που για να επιλυθεί το ιδιοκτησιακό σχήμα μάλλον θα πρέπει να μικρύνει, ή ακόμα καλύτερα όπως άκουσα και από μια παλιά βαζελοκαραβάνα να...κοντύνει!

3 σχόλια:

Striker είπε...

den einai kai poly kolakeytikes oi foto pou anartises gia tous diadoxosotires tis omadas sou.....
ti ithos presvevoun??? aytoi deixnoun hooligans...!!!!!!!!!

mavalexis είπε...

Όπως το βλέπει κανείς.
Προτιμώ και νομίζω πως χρειάζεται μια δυναμική ηγεσία που δεν επηρεάζει την διαιτησία αλλά αντιδρά όταν κατά την γνώμη της αδικείται, από το να επηρεάζει την διαιτησία και να το παίζει άνετη, ή και γενικότερα να είναι άνευρη.

Εκτός αν θεωρείς ότι ο Κόκκαλης κι ο Μελισσανίδης πρεσβεύουν το ήθος και έχουν μεγαλύτερη προσφορά στον αθλητισμό από τους Γιαννακόπουλους!

Striker είπε...

opa re proedre......den xreizoun ola tetoias analysis....filtrarise to humor ligaki...!!!!!!!