neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Βρηκε και αυτος δουλεια


Με χαρα σημερα το πρωι ριχνοντας μια γρηγορη ματια στα πρωτοσελιδα των αθλητικων εφημεριδων ειδα μια ειδηση που μου εβγαλε ενα βαρος που ειχα εδω και καιρο. Πολλες φορες τα βραδια ξυπναγα ιδρωμενος αφου συνεχεια σκεφτομουν τι θα γινει ο μεροκαματιαρης Γκαγκατσης τωρα που εχασε την θεση του προεδρου της ΕΠΟ. Αυτος ο αγνος υπηρετης του ελληνικου ποδοσφαιρου, αφου δεχτηκε ενα ανευ προηγουμενου αδικο κυνηγητο απο τον πολυμετοχικο αναγκαστηκε να παραιτηθει απο την θεση του σε μια περιοδο που λογο οικονομικης κρισης θα ηταν παραπολυ δυσκολο να μπορεσει να βρει μια δουλεια για να βγαλει τα προς το ζην.

Σημερα λοιπον ειδα το πρωτοσελιδο της Εξεδρας και με χαρα ενημερωθηκα οτι ο μεγας ευεργετης Κροκους, εδειξε για αλλη μια φορα το ηθος του και οτι δεν ξεχνα ποτε τους ανθρωπους που τον εχουν βοηθησει με τον εναν ή τον αλλον τροπο. Να θυμησω οτι και παλιοτερα οταν ο αγνος και καθαρος αστυνομικος διευθυντης που ηταν υπευθυνος για το υπερθεαμα της Ριζουπολης βγηκε σε συνταξη, αμεσως ο ευεργετης Κροκους τον προσελαβε ως υπευθυνο ασφαλειας της ομαδας του. Ετσι λοιπον και με τον πρωην προεδρο Γκαγκατση ο ευεργετης Κροκους εχει ετοιμασει ηδη ενα γραφειο στο λιμανι για να μπορεσει να συνεχισει να προσφερει τις υπηρεσιες του στην ομαδα του Πειραια.

Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Γνωστό είναι ότι για τον κρόκους, αντίθετα με τους περισσότερους, αδυναμία είναι να τηρείς τα προσχήματα, ενώ η πρόκληση είναι απόδειξη ότι είσαι ισχυρός!

Ας όψονται αυτοί που του τα επιτρέπουν!!

Zogra είπε...

aytos einai o kyrios Gagatsis (to kyrios, me D kefalaio eeeeeeemmmm). Enas anthrwpos symvolo gia tin elliniki sygxroni podosfairiki istoria. Enas akomi "pneymatikos" anthrwpos tou topou... An psifizan oloi oi Ellines -me to sthenos pou oloi mazoi kata xiliades vrontofwnaksan kai ton xeirokrotousan sto Kalimarmaro meta to Euro 04-, pisteyw oti simera tha figourarize mesa stin "dekada" twn Megalwn Ellinwn stin paragwgi tou SKAI...

* Sokrates, proteinw stin ypopsifiotita gia neo arxidiaititi, na stirikseis ton Taki ton tsoukaleiro...
* To vradaki, kathiste oloi anapaytika dipla dipla opws kai stin foto tis Exedras kai apolayste... sto Nova mas deixnei kyrie Gagatsi...vale Nova