neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ




Είναι γνωστό ότι κοινωνικά και αθλητικά ζούμε την πλήρη ποδοσφαιροποίηση, ή ορθότερα την οπαδοποίηση κάθε πτυχής της κοινωνικής και ειδικότερα της αθλητικής δραστηριότητας ακόμα και του ποδοσφαίρπυ, με προφανείς βραχυπρόθεσμους, αλλά κυρίως μακροπρόθεσμους - που ήδη σε μεγάλο βαθμό έχουν επιτευχθεί - σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό κινούμενη κι η ΕΡΤ, των στόχων της βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης εμπορευματοποίησης, επέλεξε αυτές τις μέρες την από ελάχιστη έως μηδαμινή προβολή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Στο οποίο παρεμπιπτόντως αξιοσημείωτες είναι κι οι εμφανίσεις στο άλμα εις ύψος του Κύπριου Κ. Ιωάννου που με 2.29 κατέκτησε την το αργυρό μετάλλιο, καθώς και του Δ. Μπανιώτη με την ίδια επίδοση κατέκτησε την 6η θέση! Κι εις...υψηλότερα!

Ας όψονται όμως τα λογής-λογής ντέρμπι, με την υπερπροβολή και την ψευτοκαταδίκη της βίας σε αντίθεση με την υποπροβολή του όποιου αθλητικού τους περιεχομένου, κι η επένδυση στην...νεο-eurovision!

Βοηθάτε βλαχοηγήτορες της οικονομικής και πνευματικής ελίτ της χώρας να κατεβάσουμε όλοι μαζί ακόμα χαμηλότερα τον πήχη! Μπορούμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: