neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί το ΠΑΣΟΚ 37 χρόνια μετά έχει ακόμα τον τρόπο του…


Δεν πάνε ούτε τρεις μήνες από όταν, μετά την απαράδεκτη στάση των δυνάμεων ασφαλείας στις απεργιακές κινητοποιήσεις και πορείες πολιτών στην πλατεία Συντάγματος στις 15 Ιουνίου, η Μυρσίνη Λοΐζου απαγόρευσε στο ΠΑΣΟΚ τη χρήση του τραγουδιού του πατέρας της Μάνου στις εκδηλώσεις του!

Το κυβερνών κόμμα, όμως, στην πανηγυρική συνδιάσκεψή του για τις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία ίδρυσης του προ τριανταεπτά ετών, απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι το κόμμα που έχει κυβερνήσει την Ελλάδα για περισσότερα χρόνια από τη μεταπολίτευση και ύστερα. Κατά την είσοδο του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος, Γ. Παπανδρέου, στα ηχεία του κλειστού γηπέδου που γινόταν η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ έπαιζε μουσικό θέμα σε… ρεμίξ όμως έκδοση του «Καλημέρα Ήλιε» του Μάνου Λοΐζου, όσο και του γνωστού «Carmina Burana», που κατά το παρελθόν έντυνε μουσικά τις ομιλίες του αείμνηστου Α. Παπανδρέου.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ! Γι’ αυτό κερδίζει συχνά-πυκνά την εμπιστοσύνη του λαού και διατηρεί πάντα περίοπτη θέση στην καρδιά του! Καταφέρνει, το δίχως άλλο, να βρίσκει μονίμως ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα της χώρας και σίγουρα στα δικά του…
Χρόνια Πολλά ΠΑΣΟΚ! Αν και η δική σου μακροζωία μοιάζει πιο πιθανή από της χώρας, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λένε "χρόνια πολλά" σ' ένα κόμμα πεθαμένο; Δεν λένε. Το ΠαΣοΚ που ξέραμε πέθανε. Ψόφησε, πώς το λένε; Τώρα κάτω από τον τίτλο "ΠαΣοΚ" κρύβεται ένα ωμό, ανάλγητο νεοφιλελεύθερο σχήμα που κυβερνά χωρίς την λαϊκή συναίνεση πλέον. Έτσι, αυτό που κυβερνώντες και τους ευνοουμένους τους ακούγεται σαν ευχή, στα δικά μου αυτιά ακούγεται σαν κατάρα.

Να το πω και ευγενικά: Το ΠαΣοΚ ολοκλήρωσε τον ιστορικό του κύκλο. Ας πάει στο καλό πριν διαλύσει τα πάντα.

Κατ.

mavalexis είπε...

Τον βιο-ιστορικό του κύκλο, όπως έλεγε και πάλαι ποτέ επιφανές στέλεχός του, λέγε με και "θείον βρέφος" (αυτή είναι η ελληνική δημοσιογραφία που καμιά φορά ξεπερνάει σε παθογένεια και την ελληνική πολιτική)...

Το σίγουρο είναι ότι στις μέρες μας αντί των κομμάτων ανθούν τα αποκόμματα, στη βάση της λειτουργίας τους ως εξουσιαστικών μηχανισμών!