neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΜΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΑΓΙΕ ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΖΙΓΚΕΡΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ.

5 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Φιλε Striker
Καλο θα ηταν να ασχολησε με την ομαδα σου που εχει τα μαυρα της τα χαλια και να αφησεις τον Παναθηναικο να βρει τον δρομο του.Αλλωστε δεν αλλαζει κατι,απλα δεν γινεται το deal που ολοι περιμεναμε με τον Βγενοπουλο.Μενει να δουμε πως θα προχωρησει η υποθεση αυξησης μετοχικου κεφαλαιου και ποιος θα προκυψει ως πρωτος παικτης στον πολυμετοχικο.Θα δουμε.Παντως περα απο μεγαλη τραγικοτητα του Βγενοπουλου και το κραξιμο/λεζα που πρεπει να φαει,νομιζω οτι το θεμα μεγαλοποιηθηκε ως συνιθως απο τις αστεις φυλλαδες της χωρας.
Υπομονη και θα δουμε αν τελικα οτι εγινε ειναι για καλο η κακο.
Υ.Γ. Για ποιες κουμπαριες μιλας στα αρθρα σου?

Striker είπε...

de rwtas kalitera omoideates sou edw sto blog??? sou leei tosa xronia koumparoi me ton kapetanio, paraligo na ginoume koumparoi me patera-vgenopoulo....kai tora pou lakisan, de tha paiksei kai koumparia. pligma. apanota ta xtipimata stin thira 13

mavalexis είπε...

Για καλό είναι κάπτεν, δεν έχει ανάγκη η πανάθα, όλα θα πάνε καλά!

Άλλωστε... και το χιόνι πέφτει απαλά, καμπάνες χτυπούν Χριστούγεννα!

Χωρίς πλάκα, δε φοβάμαι κάτι, παρά τη λογική πρόσκαιρη πτώση ηθικού.

Οι παραδοσιακές δυνάμεις είναι εδώ, αλλά χρειάζεται και προσοχή ώστε και νέοι άνθρωποι στην ομάδα, όπως ειδικά ο Πατέρας να μην απαξιωθούν, ακόμα κι αν έναν κάποια σημαντικά λάθη ακολουθώντας στην πορεία αμφιλεγόμενες και αβέβαιες καταστάσεις...!

Φυσικά, τα πράγματα θα πάνε συντηρητικά προς το παρόν, αλλά το ρόστερ είναι καλό κι αν χρειασθεί κάποιες προσθήκες τις αντέχει η ομάδα οικονομικά και από το καλοκαίρι και μετά θα γίνει μια συμπαγής ιδιοκτησιακή-διοικητική σύνθεση που θα πάει την ομάδα μπροστά, πιθανόν ήδη ως πρωταθλήτρια, όπως υποστηρίζει κι ο Τζιμπρίλ...!

Ανώνυμος είπε...

-Ανθρωπος που γραφει αρθρα με ντοκουμεντα απο την γατα (που οτι εχει γραψει απτην αρχη της κυκλοφοριας της μεχρι σημερα δεν εχει πεσει σε ΤΙΠΟΤΑ μεσα) και του ντερμπι (εδω μονο με το ακουσμα της εφημεριδας γελαμε) και μιλαει μετα για αναζητηση της αληθειας ειναι ο ορισμος της γραφικοτητας της ζαγορας και των λοιπων ορεινων χωριων του Πηλιου.

- Η θυρα 13 και γενικοτερα ο κοσμος του Παναθηναικου εριξε ολοκληρο βαρδινογιαννικο καθεστως...

- Η θυρα 13 ποτε δεν επεδιωξε να ριξει τον Βαρδινογιαννη για να αναλαβει ι ιδια ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ η συγκεντρωση των 40.000 ανθρωπων στο πεδιο του αρεως για να ερθει ο Βγενοπουλος... Σε αλλες ομαδες καποιες φλοριτζιναλ φαγανε τον γιαουρτα (οπως τον λεγανε, ναι αυτον ντε που πηρε πρωταθλημα μετα απο 32 χρονια στο μπασκετ) για να αναλαβουν οι ιδιοι (οπως και την ερασιτεχνικη) και η ομαδα να ειναι πια μεταξυ 8ης και 12ης θεσης και να μην φανταζει καθολου απιθανο να βρεθει στην Α2 αν οχι φετος του χρονου. Ειναι οι ιδιοι που μιλανε για επιτυχια οτι το γυναικειο τμημα βολει του αεκ παει φετος να παρει το πρωταθλημα (καλα κρασια) ενω απτην αλλη διελυσαν το ανδρικο βολει το εριξαν στην Α2 και φετος μαλιστα φλερταρει και με την πτωση και στην Β έθνικη... Θα μπορουσα να γραψω και αλλα για τους ελευθερους πολιορκημενους της αργεντινης δημοκρατιας 4 (αλλο και αυτο να πηγαινεις στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ σου club χωρις διακριτικα και να φοβασαι να μπανεις και να βγαινεις απο εκει, που ο μονος λογος που δεν εχει κλεισει ειναι οτι ειναι ιδιοκτητο) αλλα πιστευω αρκετα για αποψε...

υγ1. Σαν την παραπληροφλοριτζιναλ και εσυ...Που ειδες υβιστικους χαρακτηρισμους; Επειδη ειπα οτι εισαι πιο γραφικος και απτο Πηλιο; Πρεπει να επανεξετασεις την σχεση σου με τα Ελληνικα... Υβριστικοι χαρακτηρισμοι ειναι αυτοι που εκανες εσυ σε καποια προηγουμενα αρθρα σου (και οχι απλα σχολια) Αν δεν θυμασαι θα σου θυμησω εγω...

υγ2. Παντως καπετανιε κανεις λαθος που του λες να κοιταξει τα χαλια της ομαδας του. Τα γραφει αυτα γιατι η πραγματικη του ομαδα ειναι πρωτη... θα μπορουσε να τα γραψει αυτα αν η πραγματικη του ομαδα ηταν το αεκ; Οχι βεβαια, θα εκανε κυρηγματα ο 4ος στον 2ο; O -8 ;

υγ3. Λυση θα βρεθει , μεχρι το καλοκαιρι υπαρχει πολυς καιρος , και χρηματα αρκετα υπαρχουν (οχι για να βγει η ομαδα μεχρι το καλοκαιρι αλλα ακομα και με αυτοματο πιλοτο με 18 εκατομυρια ευρω στα ταμεια βγαινει μεχρι το καλοκαιρι του 2012 ανετα) και εγω πιστευω οτι θα δουμε πολλα ακομα. Ο βγενοπουλος,Πατερας,Βαρδινογιαννηδες ειναι καμμενα χαρτια αλλα ουτε οι Γιαννακοπουλοι ειναι (και περιμενετε πολλα απο αυτους οχι τωρα αλλα κυριως το καλοκαιρι) και πολλοι αλλοι ισχυροι ειναι ακομα μεσα. Πολεμης,Νικας,Ξυλας,Ζολωτας (που τωρα που την εκανε ο Βγενοπουλος εχουν καθε λογο να επανελθουν) και μπορει και ονομα ή ονοματα εκπληξη. Ο Παναθηναικος δεν ειναι αε-κουλα και το μελλον με ανοιχτες τις πορτες ειναι ευοιωνο. Ειναι ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι ο μεγαλυτερος και δημοφιλεστερος συλλογος της Ελλαδας.

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

Και πριν περασει καν ενα 24ωρο διακιωθηκα αν διαβασατε το υγ.3
Μαθατε πιστευω τις δηλωσεις του Θαναση σημερα...

κατα τα αλλα ξαναψαξε εσυ την αναζητηση της αληθειας σημερα στον γαβρο και στον πρωκταθλητη...

Εμετικος