neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Οναμαστική ψηφοφορία για το περίφημο νομοσχέδιο, δημοκρατικές διαδικασίες, αρκει να ψηφίσετε υπέρ μας. Τα κατά δεν αποτελούν δημοκρατική επιλογή. Ψήφισες κατά? Σπίτι σου τώρα. Το λέει ο δημοκράτης σοσια-ΛΗΣΤΗΣ πρωθυπουργός.
Όχι ότι αγιοποίω των βουλευτή Πρέβεζας που διαγράφηκε. Ψήφισε και αυτος τοτε υπέρ του μνημονίου..... Υπόλογος και αυτός στα μάτια μας, και όσο και να καταψηφίζει ένα νομοσχέδιο, συγχωροχάρτι δε παίρνει. Αυτό που εξετάζω άλλη μια φορά είναι οι δημοκρατία του σοσιαΛΗΣΤΙΚΟΥ Πασοκ.
Καληνύχτα μας....

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Συγχαρητήρια στον Β. Παπαχρήστο για την απόφασή του να καταψηφίσει το πανάθλιο πολυνομοσχέδιο και οπωσδήποτε και για την αντίδρασή του μετά την - λιγότερα ή περισσότερο - αναμενόμενη διαγραφή του!

Θεωρώ ότι η τοποθέτηση του υπέρ του μνημονίου στο χρόνο που έγινε υπήρξε γνήσια, ανεξάρτητα από το αν υπήρξε σωστή, ενώ και σε αυτή τη φάση η τοποθέτησή του πιστεύω ότι είναι εξίσου ειλικρινής!

Σίγουρο είναι ότι τέτοιοι Βουλευτές, με αυτή την κατάρτιση και ευσυνειδησία, είναι απαραίτητοι για την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, αν και δυστυχώς αυτοί είναι λίγοι και τους μαθαίνουμε, τις περισσότερες φορές, αφού τους καρατομήσουν, οπότε βέβαιο είναι ότι κάπου -σίγουρα όχι μόνο- φταίμε κι εμείς...

Υγ: Πρέπει επιπλέον να αναγνωριστεί στον κ. Παπαχρήστο ότι συγκριτικά με άλλους του ήταν ακόμα πιο δύσκολα να συγκρουστεί πολιτικά με τον Παπανδρέου, λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας και φιλίας που τους συνδέει!