neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΚΩΜΟΔΙΑ


Η πλακα δεν ειναι η ''προδοσια'' του Μεσία Βγενό. Εξάλλου από αυτό το blog αμέτρητες φορές είπα στον captain να μην περιμένει τίποτα από την πολυμετοχικότητα, όταν όλοι μιλάγανε για ''σκληρο ποκερ με μπλόφες''. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι πλέον γλύφουν όλοι εκει που φτύνανε. Και όλοι στα πόδια του Βαρδινογιάννη, τη στιγμή που κάναν το περίφημο συλλαλητήριο για να τον διώξουν όσο πιο μακρια γίνεται.
Αγιο Τζιγκερ λοιπόν περιμένουν τα παναθηναικόπεδα, αντι για τον χριστουγεννιατικο χοντρούλη με την γενειάδα. Πάλι καλά βέβαια γιατι οι παλιες αγάπες , και οι κουμπαριές (ε Θυρα 13??) δε πεθαινουν ΠΟΤΕ.

6 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Νομιζω οτι ειναι παραπολυ νωρις να βγαλουμε συμπερασματα. Το προφανες ειναι οτι ο Βγενοπουλος δεν καταφερε να μαζεψει λεφτα για να κανει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Αλλο σεναριο που ακουγεται ειναι οτι κανει αλλο ενα απο τα γνωστα πλεον επικοινωνιακα του τρικ,για να διωξει ολους οσους δεν θελει στην ΠΑΕ,μεσα σε αυτους και τον Πατερα,και να την παρει αδεια για να την διαμορφωσει οπως θελει.Ακομα και ετσι να ειναι τα πραγματα,νομιζω οτι ο κυριος Βγενοπουλος εχει κουρασει,δεν γινεται πιστευτος απο κανεναν και καλα θα κανει να μην ξαναπατησει το ποδι του στο γηπεδο γιατι κινδυνευει με κραξιμο το λιγοτερο.
Και το λεω εγω που τον εχω υποστηριξει(παντα ομως κρατοντας μια επιφυλαξη για το αν μπορει ο Βγενοπουλος να εγγυηθει το μελλον του Παναθηναικου).
Το σιγουρο ειναι οτι ερχονται δυσκολες μερες για την ομαδα.

tonik21 είπε...

Και πίσω απ' όλα αυτά: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!
Μην ξεχνάτε ότι, κάποιοι στήριξαν πολλά πάνω σ' αυτό και τώρα... άλλαξε κι ο Δήμαρχος... Άντε να δούμε τι θα μας πει ο καινούριος.

Ανώνυμος είπε...

Πεταξε μου εναν κεφτε, αχ το ματι μου.

Οταν δεν ξερεις τι να γραψεις , οταν δεν κατεχεις ενα θεμα καθολου το καλυτερο ειναι να μην γραφεις.
Αλλα τι να περιμενω απο σενα που εισαι πιο γραφικος και απτο Πηλιο...

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

κωμΟδια ;

οντως εισαι κωμωδια

Εμετικος

mavalexis είπε...

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Εμ, ούτε τα ορθογραφικά...

Φαίνεται να συνέρχεται σταδιακά το μπλογκ...

Striker είπε...

nai nai sinilthe , ti na sou pw. to blog itan kai einai active. osoi thimountai na grapsoun opote na nai mono kai mono gia na brisoun den apoteloun stoixeio anagenisis tou blog