neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Tακτική ''στρίβω δια τις ανακοινώσεως'' , όταν οι πιστοί μου ζητάνε μεταγραφές


Βγαίνει ο Σωκράτης ο ΧΟΧΟΧΟ στις 18 του μήνα και αρχίζει τα παράπονα….και στις 19 δίνει στη δημοσιότητα την ανακοίνωσή του περί ατιμωρησίας των σκληρών αντιπάλων του Θρήνου. Λες και οι αντίπαλοι έπρεπε να αντιμετωπίζουν με λουλούδια τους ακριβοπληρωμένους σταρ του ψευτοπρωταθλητή. Ξέχασε όμως ο Σωκρατες να μας πει γιατί δεν έκανε το ίδιο όταν ο Ζε Ελίας τέμαχισε το πόδι του αντιπάλου του (δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ το όνομά του) και του έκοψε την μπάλα στα 22 του χρόνια….
Πάμε τώρα στους πολυμετοχικούς. 10 μέρες πριν βάλανε χέρι στον Τεν Κάτε (μπορει και να του άρεσε….!!!) για να μην ασχολείται με διαιτησία. Ο Παυλάρας που είναι πιο οπαδός από τους οπαδούς φυσικά και αρνήθηκε να συνυπογράψει αυτή την αστεία ανακοίνωση και προφασίστηκε την έλλειψη σήματος στο κινητό του (ούτε ο ίδιος ξέρει πόσα εργοστάσια έχει η Vianex και με πόση μαγκιά τα κουμαντάρει και προσπαθεί να μας πείσει ότι τον πρόδωσε η Νοκια την κρίσιμη στιγμή). Ήρθε όμως και ο μουσάτος με το κότερο χθές να απαντήσει στον Σωκράτη με αυτή την αστεία ανακοίνωση που όλοι πληροφορηθήκαμε. Γεμάτος χαρά και έκσταση ο συνάδελφός μας Ζόγκρα έτρεξε να μου προλάβει τα νέα. Μπράβο στον Πατέρα…συσπείρωσε και πάλι τους πράσινους οπαδούς, τα πρόβατα (και ας μην αρέσει στον Κάπταιν ο χαρακτηρισμός).
10 μέρες πριν λέγανε μην ασχολείστε με Κόκαλη και διαιτησίες , σήμερα πάλι το φάντασμα του Σωκράτη πλανάται πάνω από την Παιανία. Είναι και οι εξελίξεις για το γήπεδο στην μέση….ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το καλοκαίρι υποσχέθηκαν την Τσέλσι της Ελλάδας….21 Ιανουαρίου σήμερα και μεταγραφές ΤΙΠΟΤΑ…Ρίξτε το παραμύθι με τον κακό λύκο Σωκράτη στα πρόβατα τους οπαδούς σας και κερδίζετε ΑΛΛΗ μια βδομάδα απραξίας στο μεταγραφικό παζάρι. Ε μετά όπως και να έχει ‘ο Γενάρης τελείωσε….θέλαμε μωρέ αλλά δεν προλάβαμε…Κρίμα και πάνω που ελπίζαμε να σας φέρουμε τον Κακά τώρα που χάλασε η μεταγραφή του στην Σίτι’’. Και φυσικά το ίδιο κάνει με τις ανακοινώσεις του και ο Σωκράτης , απλά είναι ανάξιο εντελώς να ασχοληθείς με την πειραιώτικη μάζα.


Υ.Γ1... Σε λίγες μέρες, μπορεί και σήμερα, Κόκαλης και Τζίγκερ συναντιόνται σε αδερφικό κλίμα για να επικυρώσουν την συμφωνία τους για την εταιρεία στοιχήματος που σύστησαν , τώρα που τελειώνει το μονοπώλειο του ΟΠΑΠ. Είναι δυνατόν να πιστέυετε ακόμα στα τύμπανα πολέμου του Πατέρα....??

Υ.Γ2... Όπως είπαν οι συσπειρωμένοι γύρω από τον Κόκαλη οπαδοί, όταν ο Σωκράτης έφερνε Ρίμπο,Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ζιο, Ζάχοβιτς, Ζέτεμπεργκ.....τότε ο Πατέρας έριχνε άκλαφτο στην Δ Εθνική τον Εθνικό!!!

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Δεν είναι άστοχο το σκεπτικό σου, κι είναι και θετικό ότι μετά από καιρό βρήκες κάτι αρνητικό να πεις και για Κρόκους και γαύρο.