neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


Το να επισημαίνουμε μετά από κάθε αγωνιστική το πόσο μικρή έκανε την ΑΕΚ ο Ντέμης και το παρεάκι του, προφανώς κάποια στιγμή θα κουράσει. Από εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει κάποια 20λεπτα προσπάθειας να βγει από το τέλμα (έργο Ντούσαν). Όπως και οι τρεις αλλαγές μετά το 75 ενώ τα πόδια είχαν καταρέυσει….πάλι έργο Ντούσαν ήταν… Δοκάρι και κάποιες καλές προσπάθειες που θα μας μείνουν στο 1ο ημίχρονο, και το τίποτα στο 2ο.
Όσο για τον πολυμετοχικό τι να πει κανείς… δύο ντέρμπυ στην έδρα του στο 0-0 με τρεις ευκαιρίες στο σύνολο, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με φανφάρες, κότερα και πολλά πολλά πολλά εκατομμύρια (στα λόγια ίσως). Αν δεν είχαν έρθει τα απίθανα διπλά στον πλέον απίθανο όμιλο της ιστορίας του C.L. τα λαικά δικαστήρια που ξεκίνησαν μετά το ματς με τον Εργοτέλη θα είχαν κορυφωθεί σίγουρα…
Ναι ήταν πέναλτυ. Ξεκάθαρο. Καμία διαφορά από το πέναλτυ εις βάρος του Μπουρμπου από τον Μόρις πριν από 4 χρόνια. Αν και εκείνο το πέναλτυ στην φάση καρμπόν στο ίδιο χρονικό σημείο και με τον ίδιο διαιτητή , στέρησε από την ΑΕΚ την έξοδο στο C.L. , ενώ η τωρινή φάση απλά θα έκλεινε με ευχάριστο τρόπο τις γιορτές για τους φίλους του ΠΑΟ. Μην γελιόμαστε, ακόμα και οι πλέον αισιόδοξοι φίλοι του τριφυλλιού ξέρουν πως το πρωτάθλημα ήταν τελειωμένο ακόμα και αν έπερναν το πέναλτυ και αν το μετέτρεπαν και σε γκολ. Ρόδα είναι και γύρισε.
Κάλη χρονιά δώσαμε και οι δύο τον τίτλο στον Πειραιά..!!!

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Παρά τα όσα δικαιολογημένα σε κάποιο βαθμό λες για το πρωτάθλημα πρέπει να παραδεχτείς ότι τα απίθανα διπλά σε απίθανους και μη ομίλους, όπως ο φέτινός θα έλεγα απ' την άλλη εγώ, στο cl τα έχει κάνει σήμα κατατεθέν η πανάθα εδώ και πολλές δεκαετίες κι είναι λίγο δύσκολο να θεωρηθούν τυχαία. Αντίθετα πρέπει τίμια... να αναγνωρίσει κανείς ότι και λόγω κακού ξεκινήματος αποτελούν σαφή ένδειξη αγωνιστικής ανάκαμψης ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην συνέχεια στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται εδώ και αρκετό διάστημα με μεγάλο μειονέκτημα για το οποίο ευθύνεται, πέρα από 'ολα τα άλλα και ο ίδιος!