neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ευρωπαϊκός περίγελος...



Σταδιακά μετατροπόμαστε, όχι μόνο ως κρατική οντότητα, αλλά και ως λαός, σε περίγελο της διεθνούς και ευρωπαϊκής κοινότητας, με πιο χαρακτηριστικό ως προς αυτό το κεντρικό σύνθημα των ισπανικών διαδηλώσεων της Δευτέρας "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες"!

Είναι αλήθεια ότι στην Αθήνα είχε υπάρξει κάποια αντίδραση στην πρώτη φάση κι εν όψει της υπογραφής του αρχικού μνημονίου, η οποία όμως στη συνέχεια κόπασε και γρήγορα μετατράπηκε σε παραίτηση και αναχωρητισμό, ενώ όλη η υπόλοιπη Ελλάδα βρισκόταν ήδη από τότε και συνεχίζει να βρίσκεται κι ως σήμερα σε λήθαργο, όπως πλέον και στην συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος της πρωτεύουσας!

Ακόμα κι αν είναι αναγκαίο να ληφθούν ορισμένα επώδυνα μέτρα, βέβαιο είναι ότι η υποχωρητικότητα της ελληνικής κοινωνίας συμβάλλει σημαντικά στην ένταση της επιθετικότητας του κυρίαρχου ευρωπαϊκού τραπεζικού κατεστημένου εναντίον των Ελλήνων και συνολικά των ευρωπαίων εργαζόμενων - όσο και των άνεργων - πολιτών της γηραιάς ηπείρου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι έλληνες είμαστε κύριοι. Δεν είμαστε αλήτες να διαδηλώνουμε στους δρόμους και τις πλατείες. Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό μας και λέμε ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Γιώργο προχώρα, πούλα όλη τη χώρα.

Κατ.