neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

Νομίζω πλέον έχει καταλάβει και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας ότι καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα βάλει με τους μεγάλο καρχαρίες που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα στο κράτος. Αν δεν έχετε λοιπόν τα κότσια να τα βάλετε μαζί τους, τουλάχιστον ενημερώστε μας ποιοι είναι για να μην κάνουμε δουλειές μαζί τους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πλέον για να πληρώσουν αυτοί που νομίζουν ότι αυτή η χώρα είναι ιδιοκτησία τους και αυτός ο λαός είναι πρόβατα που μια ζωή θα τους πληρώνει και θα τους ανέχεται.
Αύριο κιόλας η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία όλων αυτών των εταιριών που χρωστάνε στο δημόσιο ώστε να τους κόψουμε εμείς. Ας δίνουμε τα όσα χρήματα μας έχουν μείνει σε αυτούς που πληρώνουν το μερίδιο τους. Αν τους κάνουμε τέτοιο μποϊκοτάζ κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να πληρώσουν,αλλιώς θα χάσουν το μερίδιο της αγοράς που έχουν και έτσι τα πολύτιμα τους κέρδη. Ας δημιουργήσει το κράτος ένα "σηματάκι" που θα μπορούν να το έχουν προϊόντα εταιριών που θα είναι εντάξει φορολογικά. Το ίδιο "σηματάκι" θα το έχουν και εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Τους άλλους αφού δεν μπορεί να τους βγάλει από το παιχνίδι το κράτος, ας του βγάλουν από το παιχνίδι οι καταναλωτές.
Κάντε κάτι επιτέλους ή τουλάχιστον δώστε τα στοιχεία σε εμάς για να κάνουμε κάτι εμείς, αφού εσείς είστε αποδεδειγμένα ανίκανοι.
Εγώ δεν ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Express Service μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο περί οφειλών στα ταμεία του δημόσιου που φτάνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτή την χώρα .

2 σχόλια:

Striker είπε...

σωστο και πολυ ξυπνιτζιδικο...

mavalexis είπε...

Είναι και αυτό μια ιδέα...