neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Oι επιχορηγήσεις και οι διαφημίσεις στη kede.org της Mαργαρίτας Παπανδρέου

H χρηματοδότησή της μέσω του YΠEΞ και τα υπουργεία που... προβάλλονται


Oι κρατικές διαφημίσεις «κόπηκαν» ή έστω περιορίστηκαν από την κυβέρνηση του ΠAΣOK αλλά όταν πρόκειται για το site της μητέρας του πρωθυπουργού Mαργαρίτας Παπανδρέου τότε... σαφώς υπάρχει εξαίρεση.

H MKO της Mαργαρίτας Παπανδρέου (KEΔE - Kέντρο Έρευνας και Δράσης για την Eιρήνη) που βρίσκεται εν μέσω καταγγελιών για τα ποσά που εισέπραξε από επιχορηγήσεις του υπουργείου Εσωτερικών στον ιστότοπο της www.kede.org αποκαλύπτεται ότι συγκεντρώνει τις «προτιμήσεις» της EYΔAΠ, του υπουργείου Yγείας, του υπουργείου Eργασίας κ.ά. που έσπευσαν να διαφημιστούν.

Mόλις το Σάββατο η «PRESS Time» δημοσίευσε τα έγγραφα των επιχορηγήσεων του YΠEΞ επί εποχής υπουργείας του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με τα οποία το KEΔE έχει επιδοτηθεί με 399.694 ευρώ με την υπογραφή του γιου της ενώ η ίδια MKO πήρε χρήματα από το υπουργείο Yγείας, τη Γενική Γραμματεία Nέας Γενιάς, το υπουργείο Aπασχόλησης σ' ένα ποσό που φτάνει τα 850.000 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 1.249.690 ευρώ.

Tο θέμα, ανεξαρτήτως της δράσης και της συνεισφοράς της οργάνωσης της κυρίας Mαργαρίτας Παπανδρέου είναι ηθικό. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πέρα από τις κρατικές διαφημίσεις στην ιστοσελίδα της KEΔE προβάλλονται η AB Bασιλόπουλος, τα τσιμέντα Xάλυψ, η «The A.G. Leventis Foundation».


Επαναδημοσιευση απο DealNewsOnline: http://www.dealnews.gr/politiki/item/10882-

5 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Οσο και δουλεια να γινεται μεσω αυτου του site,πολυ αμφιβαλω,το να δινει ο γιος λεφτα του κρατους στην μαμα του ειναι το λιγοτερο ανηθικο.

mavalexis είπε...

Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα προσφέρεται για καλόπιστες ή μη ενστάσεις, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι η Μάργκαρετ έχει μια μακροχρόνια πορεία αυτόνομης ενασχόλησης με τα κοινωνικά κινήματα πριν καν ακόμα ο Γ. Παπανδρέου εισέλθει στην πολιτική και είναι αμφιβόλου ορθότητας το να απαιτείς την αναστολή των δραστηριοτήτων κάποιου επειδή το παιδί του ή άλλος στενός ή μη συγγενής ή φίλος του αναλαμβάνει κατά τη δική του πορεία του όλο και σημαντικότερα πόστα.

antonis είπε...

eleos.......
nai re maval. maxairi se OLA. otan diaxeirizesai dimosio xrima stin plati 10.000.000 anthropon, EPIBALETAI i mama sou na periorisei tin opoia drasi tis oso kai na ti briskei me ta koinonika kinimata. i toulaxiston as ta kanei xoris kratiko xrima. as to kanei me ta lefta tis oikogeneias. pou den einai kratika.... i mipos einai??
de bgazw akri

Καπετάνιος είπε...

Τι μας λες?Δεν απαιτησε κανεις να αναστηλει την οποια πορεια εχει.
Πραγματικα δεν ξερω την πορεια της και ειδικα τα τελευαταια χρονια που εχει παρει και το χρημα,δεν ξερω αν μπορει να κανει και την οποιαδηποτε πορεια λογο ηλικιας και προβληματων υγειας.Αλλα αφου ειναι τοσο μεγαλη προσωπικοτητα ας αντλησει λεφτα απο ευκαταστατους φιλους της.Οχι λεφτα του κρατους.Ειδικα οταν τα λεφτα τα παιρνει με την υπογραφη του γιου της,ε χτυπαει ακομα πιο ασχημα.
Καθε συνταξιουχος πολιτκος,φτιαχνει ενα ιδρυμα της πλακας και συνεχιζει και βγαζει λεφτα στις πλατες του κοσμου.Να μας που τι ακριβως κανουν με τα λεφτα που παιρνουν ως επιχορηγηση.
Τι μελετες εκπνοουν.Τι κερδιζει η ελληνικη κοινωνια απο την δραστηριοτητα τους.Και μια που πιασαμε την Μαργκαρετ,τι ακριβως προσφερει στην παγκοσμια ειρηνη η οργανωση της????Οτι και τα μοντελα που στα καληστεια στην ερωτηση τη θα εκανες αν ησουν πλανηταρχης για μια μερα απαντανε "παγκοσμια ειρηνη"?

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, γιατί να μην τις συνεχίσει;

Αλλά να μην κόβει ο Γιώργος Παπανδρέου από την σύνταξη της δικής μου μαμάς για να μπορεί να ...δραστηριοποιείται η δική του.

Αυτή είναι η πρόκληση. Οι σπατάλες και οι χαριστικές χορηγίες προς ημετέρους (δείτε τι συμβαίνει με τις ΜΚΟ) συνεχίζονται την ίδια ώρα που επιβάλλονται περικοπές στους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Κατ.